Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ezt gondolod Raúlról, akkor nem nagyon tudok vitatkozni velük.gekkodan írta:Volt ma egy cseppnyi kis vitám a Nou San Trafford hasábjain. Megkaptam, hogy 7 éves, hozzáértetlen kis paraszt vagyok, mert azt mertem mondani, hogy Raul egy középszerű, nulla csatár és mit gondolnak a Madridnál, ameddig ezzel a gyerekkel rohamoznak? Ja, hozzátettem azt is, hogy szerintem sosem volt nagy szám és a padon lenne régen a helye.
Erre azt kaptam, hogy nem értek hozzá, valamint az elmúlt 14 év legjobb spanyol csatáráról beszélek, stb.
Min csodálkozunk ezek után?
Egy: Ne takarózz a másikkal.sergi1989 írta: nem kötözködésből de:
messi valóban jobb játékos
de nekünk nincs
ezért had reméljük vktől hogy tudna rajtunk segíteni
mert egy messit nem tudunk csak előkapni a zsákból
ha jol tom tavaly karácsony után ittis az ment kit kéne hozni és elküldeni..
nálunk is ez megy mert sz a rok vagyunk
nem kötözködésből de:Varga Tamás írta:Az a fórum, ahol Messiről úgy nyilatkoznak, hogy nem más, mint "egy emberileg selejt gnóm", még arra is méltatlan, hogy olvassuk, nemhogy idézzünk róla. Beteg emberek is vannak ott, akik nem látnak tovább az orruknál.Rivaldo11 írta:Komolyan mondom, hihetetlen. A Messiás egy apeh ellenőr Benzámához képest-a madridisták szerint. Mást sem lehet olvasni, csak Benzema, Benzema BENZEMA. Mit várnak tőle? Bele sem merek gondolni, mi történik, ha esetleg hozzánk jönne. Tömeges harakiri a túloldalon.
![]()
Egyébként ha azt hiszik, hogy egy Benzema képes mindent megváltoztatni, hatalmasat fognak csalódni.
Aki ért egy picit a futballhoz, tisztában van vele: a a francia nemcsak egy lapon, de még egy könyvben sem említhető Messivel.
Az a fórum, ahol Messiről úgy nyilatkoznak, hogy nem más, mint "egy emberileg selejt gnóm", még arra is méltatlan, hogy olvassuk, nemhogy idézzünk róla. Beteg emberek is vannak ott, akik nem látnak tovább az orruknál.Rivaldo11 írta:Komolyan mondom, hihetetlen. A Messiás egy apeh ellenőr Benzámához képest-a madridisták szerint. Mást sem lehet olvasni, csak Benzema, Benzema BENZEMA. Mit várnak tőle? Bele sem merek gondolni, mi történik, ha esetleg hozzánk jönne. Tömeges harakiri a túloldalon.
![]()
Egyébként ha azt hiszik, hogy egy Benzema képes mindent megváltoztatni, hatalmasat fognak csalódni.
A sajtó szerint kapott arra a meccsre ultimátumot, nem ez volt az első eset, hogy nem hibáztak rá valamire...Hivatalosan kiállnak Schuster mellett. Aztán hogy mi van a háttérben, keresnek-e edzőt...a jó ég tudja. Pár gyenge meccs után viszont csoda lenne, ha maradna. Ha lesz pár győzelem, akkor szerintem nem sietnek leváltani, januárig biztos marad.Én valami olyasmit olvastam, hogy maga a Valladolid elleni mecs volt az Ultimátum!!!
Elkéne bocsájtanuk!!!
Viszont szerintem nincs akit a helyére tennének!!!
Ez szép és jó, meg hegyibeszéd, de működésképtelen. Ugyanis nem minden fekete vagy fehér. És igazából nézőpont kérdése, hogy kinek mi megfelelő, én jobban szeretem, ha a szemembe anyáznak, mint az tapló kis sunyi zrikálásokat. És igazából a Barca-Real viszonynak ez is része, akár tetszik, akár nem. Kimoderálni lehet, de megszűntetni nem. Nem mondom, hogy a fórumnak erről kell szólnia, de ez is Barca vs. Real téma, ahogy Schuster-Guardiola-igazolás-sérülés stb. A kulturáltságról meg annyi a véleményem, hogy ez is szubjektív. Kulturáltabb az én szememben, aki még ha keményen is, de gyenes, mint aki se.gg.ny.lással beférkőzik (senkire nem gondoltam konkrétan, nehogy nekem álljatok!).mindorokke_barca írta:de, de lehetne, csak ahhoz kulturalt emberek szuksegesek, akik tisztelik masikat,es a velemenyuket fuggetlenul attol h kinek szurkol... barmilyen hihetetlennek is tunik itt egyeseknek, real drukkerek kozott is van jo ember:) mert nektek a fejetekben az zajlik le h madridista, uramisten, ez hue, h lehet egy ilyen cspatnak szurkolni, es ezzel lenyegeben ki is zarjatok annak az eselyet h kialakuljon egy kulturalt beszelgetes... gondolkozzatok el a kicsit... ez egy sport, minden csapatnak vannak szurkoloi, de nem ez kulonbozteti meg az emberek belso ertekeit...senki sem lesz attol fa.xagyerekebb mert a barcanak szurkol v eppen barmilyen mas csapatnak... csak azt sajnalom h ilyeneket kell egyaltalan magyarazni... es csak azert remelem h nem torlik ezt a moderatorok, a tiszta off miatt, h hatha elolvassak paran es hatha hat ez rajuk pozitiv iranyban... bar oszinten szolva nem hiszem... de ha 1-2 embert sikerult elgondolkodtatnom, mar megerte..
Én valami olyasmit olvastam, hogy maga a Valladolid elleni mecs volt az Ultimátum!!!Capon írta:Mit lehet tudni Schuster kapott valamiféle ultimátumot vagy csak megerősítették, hogy bíznak benne és maradhat?
de, de lehetne, csak ahhoz kulturalt emberek szuksegesek, akik tisztelik masikat,es a velemenyuket fuggetlenul attol h kinek szurkol... barmilyen hihetetlennek is tunik itt egyeseknek, real drukkerek kozott is van jo ember:) mert nektek a fejetekben az zajlik le h madridista, uramisten, ez hue, h lehet egy ilyen cspatnak szurkolni, es ezzel lenyegeben ki is zarjatok annak az eselyet h kialakuljon egy kulturalt beszelgetes... gondolkozzatok el a kicsit... ez egy sport, minden csapatnak vannak szurkoloi, de nem ez kulonbozteti meg az emberek belso ertekeit...senki sem lesz attol fa.xagyerekebb mert a barcanak szurkol v eppen barmilyen mas csapatnak... csak azt sajnalom h ilyeneket kell egyaltalan magyarazni... es csak azert remelem h nem torlik ezt a moderatorok, a tiszta off miatt, h hatha elolvassak paran es hatha hat ez rajuk pozitiv iranyban... bar oszinten szolva nem hiszem... de ha 1-2 embert sikerult elgondolkodtatnom, mar megerte..Mit vártok egy Barca VS. Real topictól? Itt nem lehet vita nélkül leírni egy hsz-t sem.
Ez a topic arra való, hogy a Realosok a Barcásokkal társalogjanak...MichaaBee írta:Franco! Kérlek szépen, ÁLLJ MÁR LE! Miért kell provokálni mindenkit? Ő, én, mi barcás vagyok/vagyunk, te meg madridista. Légy szíves, a madridista.hu oldalon beszéld el a hülyeségeidet, mert ha nem tűnt volna fel, az a Real Madrid rajongói oldal. Ide akkor gyere, ha értékelni akarsz valamit, megvitatni az ellenfél csapatának szurkolóival valamit! Nem kell vitákat szítani!
számomra ilyen helyzetbe nincs követendő példa. egyszerűen nem tudok egy olyan csapatot tisztelni akit ki nem állhatok. neked ez nem tetszik megértem, te fogj real drukkerekkel kezet ha nyerünk, hogy tisztelem a csapatotokat, én meg röhögök rajtuk hogy olyanokat mondanak higuain meg eto'o egy szint. meg még sorolhatnám ide az ilyen dolgokat. én a barca-nak drukkolok amióta az eszem tudom. van csapat akit kedvelek, van akit nem. és van akit utálok! az a real. ez szubjektív.. és ez szerintem kölcsönös, próbáld meg nekik is elmagyarázni amit nekem.mindorokke_barca írta: ..mind2 oldalon vannak ilyenek mint te... de ez nem azt jelenti h ez a kovetendo pelda. az ellenefelet igenis tisztelni kell...en is orulni fogok ha megverjuk oket, de nem a madrid karara, hanem h megnyertunk egy fontos rangadot... eleg baj az h teged az befolyasol h par madrid szurkolo is nevetett rajtunk...attol nem lettek tobbek semmivel... sot...es ez rad is igaz, legalabbis a szememben...
Viszont ha most eldádázzuk őket, akkor lehet hogy tavaszra már lesz mondjuk akárhány pontos előnyünk, 10 közeli pl, és pont tavasszal fog beleférni ha épp hibázunk ellenük. Realt oda-vissza verni kéne, az lenne az igazi nagy dicsőségTitinho írta:Ezzel azért vitatkoznék. Pláne a kiemelt résszel.G-Jay írta:Most nézegetem hogya Madrid előtt rögtön a Sevilla Valencia ellen kell küzdenünk, utána pedig a Villareal...Ha valahol eldől ez a bajnokság akkor itt eldőlhet. Jó lenne a négy meccsből 10 pontot összefabrikálni min...A 10 ponttal egyébként egyetértek.
Attól, hogy most játszunk 5 fontosabb meccset még nem dől el a bajnokság. Majd a tavaszi fordulóban
Ezzel azért vitatkoznék. Pláne a kiemelt résszel.G-Jay írta:Most nézegetem hogya Madrid előtt rögtön a Sevilla Valencia ellen kell küzdenünk, utána pedig a Villareal...Ha valahol eldől ez a bajnokság akkor itt eldőlhet. Jó lenne a négy meccsből 10 pontot összefabrikálni min...
Kb úgy játszunk, mint tavaly februárban-márciusban, amikor volt a hullámvölgy...Őszíntén szólva ritkán, vagy csak rövid ideig nézem a Reál meccseit, ezért a többiektől kérdezem, hogy most gyengébben játszanak mint tavaly?