Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De így vanTim írta:Ezzel ellentétben az a büszke magyar úriember,aki barátnőjét 4 órán keresztül verte (ez alatt a rendőrség is meglátogatta,de nem láttak okot a közbelépésre),és a lány belehalt sérüléseibe,súlyos 4 évet kapott,mert a bíróság szerint az elkövetés módja nem volt különösen kegyetlen.ultrasur írta:Azért paprikázom a hangulataot:
Tavaly -talán- márciusban Kozák Rajmund kisebbságiMagyarállampolgár halálra vert egy Magyar diákot Budapesten a belvárosban
Körülbelül május-júniusban már szabadlábon volt és azóta is vígan él az "életét"
![]()
Nem lehet hogy inkább a törvényhozással van baj?!
Ezzel ellentétben az a büszke magyar úriember,aki barátnőjét 4 órán keresztül verte (ez alatt a rendőrség is meglátogatta,de nem láttak okot a közbelépésre),és a lány belehalt sérüléseibe,súlyos 4 évet kapott,mert a bíróság szerint az elkövetés módja nem volt különösen kegyetlen.ultrasur írta:Azért paprikázom a hangulataot:
Tavaly -talán- márciusban Kozák Rajmund kisebbságiMagyarállampolgár halálra vert egy Magyar diákot Budapesten a belvárosban
Körülbelül május-júniusban már szabadlábon volt és azóta is vígan él az "életét"
![]()
Ki mondta, hogy azért kell? Ugyanúgy a magyart, a kínait, az ukránt meg bárkit...MichaaBee írta: Egyetértek Aprieto véleményével, minden magyarnak van legalább minimális előítélete a cigányokkal szemben. de nem azért kell megölni valakit, mert roma... én nem tartom magam rasszistának, pl a négerekkel semmi bajom, csak a Magyarországon a cigánybűnözés idegesít.[/color]
szerintem akkor sem 21. századi a halálbüntetés...Bányász írta:És ha nincs vagyona?MichaaBee írta:
szerk.: ha elveszik a vagyonát, akkor van miből eltartani...
Azért nem a vagyonos emberekre jellemző a lopás vagy az emberölés.Ez cigány nem cigány az ember így van.
Sokan azért bűnöznek,h lecsukják őket.Kaja,pia,TV,konditerem...ha úgy van még tanulhat is sőt valamennyi pénzt is kereshet.Megéri neki...
Nem figyeltem,h Te is ezt írtad bocsánat...Victor_Valdes írta:Ezt próbáltam burkoltan megfogalmazni...Bányász írta: És ha nincs vagyona?
Azért nem a vagyonos emberekre jellemző a lopás vagy az emberölés.Ez cigány nem cigány az ember így van.
Sokan azért bűnöznek,h lecsukják őket.Kaja,pia,TV,konditerem...ha úgy van még tanulhat is sőt valamennyi pénzt is kereshet.Megéri neki...
Ezt próbáltam burkoltan megfogalmazni...Bányász írta: És ha nincs vagyona?
És ha nincs vagyona?MichaaBee írta:
szerk.: ha elveszik a vagyonát, akkor van miből eltartani...
Azám,mint annak idején az AVH.."Nem ellened jöttünk Kovács elvtárs,hanem érted!"senzu írta:pedig ők igazából nem ellenetek, hanem értetek vannak!
nem feltétlenül kell elkényeztetni. mondjuk jó lenne, ha nem lehetne olyanokról hallani, h némely börtönben televízió és internet hozzáférés vanVictor_Valdes írta:Jó-jó, csak tudod akik a börtönben élnek azokat is el kell tartani, legyen az bármilyen nemzetiségű ...MichaaBee írta: aki megöl valakit, azt börtönbe kell zárni és elvenni mindenét.
Nehogy már az ismerősöm legyen a bűnös...Aprieto írta: Most vegyük konkrétan ezt a példát:
az ismerősöd egy cigánynak vajon miért ad hitelre vagy "csak úgy" oda 2 disznót. Ő abból él, az emberünkről pedig nyílván ő is gondolta hogy nehéz lesz behajtani tőle.![]()
Ez pedig teljesen jogos. Nem mondom, hogy rasszista lennék, viszont azért teljesen máshogy nézek egy romára, mint egy magamfajta emberre.Aprieto írta:Én nem mondom -mert hazugság lenne-, hogy nincs előítéletem a cigányokkal szemben. Szerintem MINDEN magyarnak van, vagy bevallja vagy nem.
De kiélezni sem kell a dolgokat.
Jó-jó, csak tudod akik a börtönben élnek azokat is el kell tartani, legyen az bármilyen nemzetiségű ...MichaaBee írta: aki megöl valakit, azt börtönbe kell zárni és elvenni mindenét.
Értem nincsenek, én nem kérek belőlük!senzu írta:heheCharlie írta:Visszaolvastam pár oldalt,
Egy példát mondjatok, hogy mikor tört/zúzott a Magyar Gárda.
Akik védik a c-ket, költözzenek össze velük 1 hétre. Persze, nem azzal az 1%-al akik normálisak.
Furcsán Nyerenc miniszterelnök úr sose jelentene ilyet ki BányászElvesztené a választókat.
C.
érdekes azt senki nem említi, hogy pl Galgagyörkön a gárda menekítette ki azt a családot, akikhez az udvarban található sufniba beköltöztek a cigányok, és noha halálos fenyegetések kaptak a cigóktól, a rendőrség nem tett SEMMIT!
és még számtalan esetet lehetne sorolni...
lehet jönni, hogy úgy néznek ki mint a nyilasok, meg mint valami halálosztag, de mégis mibe öltözzenek, rózsaszín tütükbe?
a média próbálja ellenük hergelni az embereket, ami nagyrészt sikerül is, pedig ők igazából nem ellenetek, hanem értetek vannak!
Ebben, is van igazság, nekem is vannak roma származású barátaim/ismerőseim, akik teljesen normálisak.Varga Tamás írta:Pár mondat a roma/cigány kérdéskörre.
Nekem van két cigány származású, közvetlen munkatársam. Tisztességes, becsületes emberek, bármimet rájuk merném bízni. Viszont, van egy magyar kollégám, akire az üres tejes zacskót nem bíznám rá.
Ezt csak azért írom, hogy az általánosítás nem szép dolog, és nem is korrekt. Selejt mindenhol van.
heheCharlie írta:Visszaolvastam pár oldalt,
Egy példát mondjatok, hogy mikor tört/zúzott a Magyar Gárda.
Akik védik a c-ket, költözzenek össze velük 1 hétre. Persze, nem azzal az 1%-al akik normálisak.
Furcsán Nyerenc miniszterelnök úr sose jelentene ilyet ki BányászElvesztené a választókat.
C.
Azzal azért mindenki tisztában van,h a cigánybűnözés létező fogalom és beszélni kellene róla.És igazad van,akik tehetnének ellene azok homokba dugják a fejüket mert nem mernek beszélni róla...cobretti írta:sajnos ez a helyzet... mindenki homokba dugja a fejét, nem akarja beismerni, h a cigánybűnözés létező probléma már egy jó ideje. nem baj, majd amikor a gyerekeitekkel történik ez akkor majd ti is általánosítani fogtok, nyugodjatok meg Wink lehet majd nagyot nézni amikor mesélik hogyan rabolták ki őket. de hát mindegy, nem kell egyedül sétálni ugye?? szánalmas, undorító hozzáállás.
Ebben is van igazság., nekem is van olyan cigány gyerekkori barátom, aki a korrektség mintaképe.Varga Tamás írta:Pár mondat a roma/cigány kérdéskörre.
Nekem van két cigány származású, közvetlen munkatársam. Tisztességes, becsületes emberek, bármimet rájuk merném bízni. Viszont, van egy magyar kollégám, akire az üres tejes zacskót nem bíznám rá.
Ezt csak azért írom, hogy az általánosítás nem szép dolog, és nem is korrekt. Selejt mindenhol van.
Teljesen igazad van,teljesen leáltalánosítani a dolgokat nem szabad.Hisz' van pár - fehér holló ritkaságú - közülük is,akik megbízható,normalizálódott,hogyismondjam.... szerethető (?) Nálam ez cirka 3.A csillióból!Varga Tamás írta:Pár mondat a roma/cigány kérdéskörre.