Hatalmas mondás imádom!! Iszonytosan tetsziklui1698 írta:Asszem lassan már azt lehet mondani, hogy nem Messi az új Maradona, hanem Maradona volt a régi Messi.

Hatalmas mondás imádom!! Iszonytosan tetsziklui1698 írta:Asszem lassan már azt lehet mondani, hogy nem Messi az új Maradona, hanem Maradona volt a régi Messi.
Pont a harmadik, Lyonba rúgja a bőrt[O.o]R324 írta:am mivan Benzemával mert azt hallottam hogy lehet megy a BARCÁBA vagy a k.... madridba???? melyik lett?
NEMTOM, NEMÉRDEKEL.[O.o]R324 írta:am mivan Benzemával mert azt hallottam hogy lehet megy a BARCÁBA vagy a k.... madridba???? melyik lett?
Avinguda Aristides Maillol, s/n, 08028, BarcelonaPhoebe írta:Sziasztok rajongók! Segítségeteket kérném! 1-etlen gyermekem nagy Barca-fan. Autogramokat szeretnék a csapattól begyűjteni. Ajiba, neki. Csak az a gáz, h nem tudom, hol kezdjem. Szeretnék címet kapni.
Előre is köszönöm nektek a segítéget.
Attól még lehet érdekes vmi hogy nem mai szvsz, nekem tetszett, nekem új volt.lionelmessi19 írta:Nemtom ki szerkeszti ezt a pepsifocit, de ez a video bő két évvel ezelőtt jelent meg..
Nemtom ki szerkeszti ezt a pepsifocit, de ez a video bő két évvel ezelőtt jelent meg..
A cikkben van: "A felvételen állítólag a fiatal Leo Messi látható, amint Argentínában rúgja a port a grundon."-->
én is képesnek tartom a csapatot arra, h Messi nélkül győzzön, sőt, továbbmegyek, EL IS VÁROM, h megverjék a Getafét! csak arra hívtam fel a figyelmet, h nem szabad lebecsülni az ellenfelet, pláne nem a getafét. azt hiszem TÚL jól ismerjük őket...Ticsi 23 írta:jogos, de ettől függetlenül most érzem a Barcát olyan formában, hogy Messi nélkül is győzzön, ha a helyzet úgy kívánja, szóval:
GOOOOOOOOOOOOÓ BARCELONA!
azért ne szóljuk el azt a Messi nélkül is verhető csapatot. nem is olyan régen 3 gólos előnyből vártuk ellenük a kupa elődöntő visszavégóját, aztán mindenki emlékszik a végeredményreTicsi 23 írta:Szerintem sem fog játszani holnap, de még talán a hét közben sem.
De azért bíztató hogy ma is edzett, tehát nem lehet olyan nagyon komoly, remélem a sevilla ellen már játszani fog, és aztán úgyis a rangadókon nagyon nagy szűkség lesz rá. De ha Guardiola úgy látja, hogy játszhat, akkor nyugodt leszek, mert szerintem semmiféle kockázatot nem vállalnak, egy nélküle is verhető csapat ellen!