2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az ilyen dolgok tényleg büszkeséggel töltik el a Barca szurkolót.CFirpo3 írta:Itt az új mez, amit már a Valencia ellen is hordani fognak!....
Jajj tényleg. Nembaj marad. Retro.mr. írta: Ja teljesen igazad van. Most kicsit elavult az aláírásképed...![]()
Ja teljesen igazad van. Most kicsit elavult az aláírásképed...Bogi63 írta:Erre már nem tudok mást mondani csak azt hogy: Messi ettől nem fut lassabban, Eto'o nem rúg kevesebb gólt, és Piqué nem lesz jobb![]()
Tök felesleges ezen rágódni. Az csak egy logo. Attól hogy itt tépjük a szánkat nem veszik le. És csúnya vagy nem csúnya majd megszokjuk.
Ozsi leírta a lényeget.Káposztalevél írta:Akkor legközelebb fejtsd ki hogy miért nőtt a szemedbe nagyot a klub, és talán nemlesz félreérthető
gekkodan írta:Legyünk büszkék csapatunkra, ismét adóztunk a tisztelet és a humanitárius tettek oltárán!!!!
szntem csak te nem értetted meg.Káposztalevél írta:Akkor legközelebb fejtsd ki hogy miért nőtt a szemedbe nagyot a klub, és talán nemlesz félreérthető
Igen azért...Káposztalevél írta:Azért nőtt a szemedbe megint nagyot a klub, mert új mez van????
Szerintem 1 kicsit így olyan 'piacosnak' néz ki...La Pulga írta:Szerintem ìgy elég csúnya lett a mezünk.
Ma jelentették be a kezdeményezést. Ahogy a kolléga mondta, mostantól a mezünkön egy új logo lesz látható: "Mes" az UNICEF-Barca-Acnur együttműködés része.norbert55 írta:Mi ez az új logo?
Abidal már a pályán edzett, de külön a többiektől. Sylvinho viszont megfázott és a tegnapi valamint a mai edzést is kihagyta.norbert55 írta:A sérültekről tudna vki írni egy kis beszámolót?(Abidal,Milito,Iniesta)