kovinho írta:McLovin írta:Felejthetetlen élmény: Szolnokot majdnem 50 ponttal megverni!!!

És ott ülsz a meccsen és ordítod, hogy" Indul a vonat, parasztok indul a vonat!!!!"

Béke!

Gratulálok.
(gondolom, amikor mi vertünk meg titeket, - mert volt rá elég példa - akkor nem ezt kiabáltad.)
Kikaptunk otthon a Kecskeméttől, valami botrányos volt, amit produkáltunk, a légiósok sz.rt sem érnek, ezt bármelyik 20 éves szolnoki srác megcsinálta volna, amit ezek előadtak kosárlabda néven. Nem is tudok mit mondani erről, talán majd Red elmondja, hogy mit látott, mert én csak kumma nagy tanácstalanságot és ökörséget szolnoki részről.
Hol van a csapatunk?

Mit mondjak? Gyenge meccsen, gyenge Olaj és egy 2. negyedben alaposan felforgatott Univernek sikerült lesüllyednie a szolnokiak mai teljesítményéhez. 10-0-ával kezdtük a meccset, majd Zsoldos szépen felforgatta a csapatot, amelyből Mike Dale nagyon hiányzott. Az amerikai hármasunk - csapatunk legjobbja - keresztszalag-szakadást szenvedett az ASE elleni Magyar Kupa meccsen. A gyűrű leszakítása nekünk jött jól, mivel rendeztük a sorainkat. Az utolsó negyed a szokásos volt, azaz bebiztosítottuk a győzelmet - ahogy Nyír1-en, a Pécs ellen, vagy a kupában az ASE elleni odavágón. Amiben jobbak voltunk, hogy nálunk CSAPAT van. Amúgy nem értem, hogy Cziczás miért játszott olyan keveset.... Talán ez volt az egyik szerencsénk, mivel sokszor ő hozta nektek a meccset. Egyébként én Colemant már rég elküldtem volna. Amikor kellene, akkor nem tud produkálni és kevés a meccsek eldöntéséhez. Kelley sokkal jobb játékos, mondjuk őt Horváth idén megette Kecskeméten. Wilsonnal talán lehet valamit kezdeni, Basit nagydarab, de nem túl jó dobó, főleg ha nincs igazi irányító, aki a keze alá dolgozzon... Jurkunast meg nem ártana nyugdíjazni! Már csak a múltjából él...Védekezni még tud, de egy Olajnak dobóemberre is szüksége van Csalódás volt Gaál játéka! Ő ennél többre képes és Szabó sem mutatta meg, miért tartják Szolnokon nagy tehetségnek. Harazin gyenge volt! Elképesztő milyen hibákat csinált. Eddig 3 meccseteket láttam a helyszínen, de se az Alba, se a Dombóvár ellen nem kellett arra figyelnetek, hogy hol lehet megverni az ellent, mert ezek a csapatok nem igazán védekeznek.
Szerencsére a mi védekezésünk egyre jobban összeáll. A CSAPAT motivált. Már a meccs előtt keményen felpörgetik magukat, ami Nyír1 óta tart. Haynes néha már egészen tűrhetően játszik. Horváth végre motivált! Eddigi 8 meccsünkön többször játszott jól, mint a tavaly egész szezonban. Szabó Zsolt egy állat! Élvezi a meccseket, az edzést. Hatalmasat lépett előre védekezésben, támadásban és főleg fontos kosarakat tud szerezni. Szolnokon is mind a három találata döntő volt. Először partiban tartotta a csapatot, majd a következő triplája, majd duplája volt az első lépés a győzelmünk felé. A lába elképesztő gyors, ahhoz képest, hogy 3-4-es játékos. Tóth Peti egyre többször mer betörni és kihasználni fantasztikus labdakezelését. Szolnokon is megmutatta, hogy idén végre kitörhet a szürke játékosok közül. Klaibernek fantasztikus rúgói vannak, de néha elképesztő tanácstalan. Ilyenkor gyermeteg hibákat képes elkövetni, ahogy azt Szolnokon is bemutatta... Danielson remek védekezésben, triplákra is képes, de Szolnokon most elég halovány volt...Viszont kihozta a hármason kívülre a magas embereiteket és ez sokat segített a „kicsik” pontszerzésében. Simpson kétarcú! Hol jó képet mutatat magáról, hol gyengébbet. Most az utóbbit sikerült neki. Szerintem Basit-nál képzettebb. Ő valszeg dec. 7 után - akkor jár le a szerződése - már nem lesz velünk. Nem rossz figura, de nekünk egy jó hármas kellene, aki pótolja az erős, jó lepattanózó, betörni mindig képes Dale-t.
Nézőtérről annyit, hogy kezd elfogyni a hazai b-közép… Ilyen gyenge szurkolásra rég nem emlékszem sem hazai, sem kecskeméti részről – bár tőlünk legalább 100 ember a szolnokiak közt volt elvegyülve kisebb csoportokban, mert ott kényelmesebb, mint a kakasülőn – az Olaj-Kecskemét derbiken az elmúlt 5 évből….
Remélem, megfelelően kifejtettem.