Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A programok telepítése és törlésénél van olyan (ba oldalt), hogy windóz xp szoftverek telepítése törlése vagy valami ilyesmi, ott tudod letörölni.Messa írta:Üdv! Valaki tudna segíteni, hogy hogy tudom letörölni a gépemről a Microsoft Office Word 2003-mat? A programok telepítése és törlésénél nincs, tanácstalan vagyok. Nagyon gyorsan kéne.
Telepítsd újra,közben a gép ne legyen csatlakoztatva az internethez.szajko írta:Már 2 napja itt van az asztalomon jobb sarkába ez a windows példánya megbukott az érvényesítésen cuccos, ha érvényesíteni, akarom semmitse csinál, azt javasolja vásároljam meg. Én meg a windowsra nem dobok ki több 10 ezer Ft-ot. Ha újra rakom az xp-t, akkor is kijön ez a f0s. Vki Help![]()
Elöre is kösz a segítséget.
Pff ezt is csak úgy spontán,gyorsan?Krojf írta:Te Édes Szőke Szépség!
Neked mondom, de hogy a többiek is értsék,
Az nem baj, ha szemüveged értéket takar,
Hisz' aki a matekban ilyen jól kavar,
Hogy minden versenyen csodás és pazar,
Ráadásként nemcsak úszva végez az élen,
Hanem csupa színjeles mutatkozik a fényben,
Annak kijár a barátokkal a csocsó,
Sőt aki ily' nagy kedvvel olvasó,
Annak mindenki örömmel a barátja,
És ezt a világ szívrepesve belátja!
K.
Fogyaszd egészséggel testvérem. Nem volt nagy ügy.MichaaBee írta:ez nagyon jó! ezer hála, ha tehetem valahogy meghálálom innen Miskolcról is![]()
------------------------------------------------------------------------MichaaBee írta:Azok segítségét kérem, akikben él a költői szellem!![]()
Mikulás buli... van az osztályunkban és mindenkinek kellett vkit húzni. Mindegy nem ragozom, mindenki találkozott már ezzel (gondolom én). Nekünk verset kell írni. Adnék egy rövid személyleírást arról, akit húztam. Akinek van 5 perce, megköszönném, ha összedobna egy rövid (nem baj, ha nem tökéletes a rím) egy verset![]()
Lány, szőke, szemüveges, "matekzseni", matekversenyre jár, kiválóan úszik, kitűnő tanuló a suliban, példás a magatartása, hobbiból csocsózik, olvas. Ennyit tudok.
Nagyon köszönöm, annak aki legalább ihletet tud adni![]()