Holnap ilyenkor már tudni fogjuk mi lett A DERBI eredménye.Hú,én már naon izgulooook!!!Alig várom már,h kezdődjön!A 7en kellemesen ráhangolódhattunk itt,a fórumon valamint gondolom mindenkinek vannak az ellenfél szurkolói között ismerősei,barátai

Ment a csiplelődés pölö melóban is,madridista kollega az ablakon keresztül mutatott egy lapot:HALA MADRID.Ment is a kontra:HOL A MADRID???VISCA EL BARCA!

Már cs egyet kell aludni!Esküszöm,ezt jobban várom,mint a karácsonyt
Én a részemről továbbra sem várok óriási arányú diadalt.Küzdelmes,de szerintem naon szórakoztató meccsre van kilátás.Vesztenivalók igazából sztem inkább nekünk lenne,de meg fognak bírkózni a fiaink a feladattal.Jelen pillanatban nem fogadnám el a döntetlent.Csakis a győzelem számít,legyen az 1:0ás vagy 10:8as.Természetesen bízom benne,h bőven fogunk törleszteni a tavalyi oda-visszáért,ás kamatostul megkapják a magukét

Valóban igen túlzó,arcos,lenéző az 5:0,ami elvárás elég sokaktól.Most akár lehet is ilyen különbség a két csapat között,ha jó napot fogunk ki.De h elvárni?Erős picit.Legalább a katalán sajtónak kellene visszafogottnak lennie,ne akarják belehajszolni a srácokat ebbe a kiütés dologba.Kis győzelem is 3 pontot ér...
Én egy szerény 3:1es végeredményt tippelek
Na de ezt inkább a Tippjátékunkban folytatom
Jó éjszakát mindenkinek!
H:O:L:N:A: P:!:
Szerk.:
Sőt!Már MA,elmúlt éjfél