Gratulálok a csapatnak, az edző(k)nek, a vezetőségnek, és a "12. játékosnak" a szurkolóknak! Végre tömött lelátók voltak, jó lenne mindig ezt látni, de(bár meglepő számomra) biztos nem könnyű megtölteni hétről-hétre egy majd 100ezrest stadiont. Csak az a fránya eső nem kellett volna. de szerencsére ez volt a legkisebb baj.
Meccsről:
Voltak hibák, ezt nem szabad elfeledni, de ez várható ha egy csapat beáll védekezni(ezzel az ellenfélről nem is írok többet). Pep mester még biztos kitalál majd valamit az ilyen szituációkra.
A meccsen az egyik fő erény a Barca szív és a nyugalom volt, nem kapkottak a fiúk, és görcsösnek se láttam őket, meg volt a nyomás és a tét, de ez egy El Clásicón és ráadásul hazai pályán nem ritkaság. Bár a döntést eléggé a végére hagyták, de így még nagyobb volt az öröm a végén. Nem értettem hogy miért Eto'o lövi a tizenegyest, mikor ha jól tudom Pep Messit jelőlte ki első számú rúgónak, remélem nem lesz belőle semmi baj. A gólörömöknél szemmel láthatóan felszabadultak az érzelmek, még Pepnél is

. Nem szeretnék senkit se külön kiemelni, mert ez a diadal az FCBarcelona-é, de azért külön megdicsérném: victor Valdést, Puyolt, Henry-t, Eto'o-t.. na jó mindenkit és kész

Két éve szerintem a bajnokságunk a rangadókon úszott el. Most viszont 3+1(Atletico) győzelem. Csak is így tovább, nem szabad elszállni(hiába hogy a közel múltban voltak rossz periódusok), de hogy most minden szurkoló extrán büszke lehet a Barca-ra az tuti!
Visca el Barca!