2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is Firefox-om van, és egyáltalán nem hal be az oldal és nemis néz ki rondán. Szal nálad lehet a baj.herlius írta:Szedjétek már le azt a gagyi hóesést az oldalról. Firefox alatt nálam borzalmasan néz ki és teljesen behal tőle az oldal. Nem a hóesés miatt látogatom az oldalt, hanem a Barca miatt.
Nekem firefox-szal lazán fut, ugyanolyan gyorsan tölti be az oldalt.herlius írta:Szedjétek már le azt a gagyi hóesést az oldalról. Firefox alatt nálam borzalmasan néz ki és teljesen behal tőle az oldal. Nem a hóesés miatt látogatom az oldalt, hanem a Barca miatt.
pedig az hatszor nagyobb bajokat okozott, mint a hóeséslionelmessi19 írta:Nincs rá garancia, hogy nem kerül vissza a reklám..
köszönjük! hálám örökké üldözni fogZ. Iván írta:Az a korábbi reklám már nem kerül vissza, amivel sokaknak gondjuk volt, az a kampány lezárult.
Nekem most téli szünet, szóval ha senki sem akarja majd elvállalni a modik illetve az adminisztrátorok közül, akkor szívesen elvállalom!Krojf írta:Kedves Cikkírók!
Ha van reá lehetőségetek, akkor rittyentsen már valaki valamit
a főoldalra a ma esti kosárclásicoról és az azon aratott győzelmünkről!
Olyan szép lenne megint egy nagy sikerbe botlanunk az oldal
behívása után...!
Előre is köszönöm!
K.
Elmondom mi van: töröld a cookie-kat a böngésződben és utána írd be újra, aztán katt az automata bejelentkezésre.gyapszi1 írta:Sziasztok !
Barca minden áron !
Lenne egy apró problémám az oldallal pár napja ,nem tudom mi történt kb. már 2 éve fun vagyok és tag is ,de mint mondtam pár napja nem tudok automatic bejelentkezni a fiókba ,pedig be van állítva az aut. bejelentkezés ,Állandóan be kell jelentkezgetnem ! Van valami renszerhíbátok????????? értesítsetek köszönettel egy nagy Barca drukker!
gyapszi1@gmail.com
Hasonló tüneteket véltem felfedezni pár nappal ezelőtt a tippjátéknál is. Ott is még mindig fennáll a probléma, és így könnyen lehet majd cheat-elni. Viszont Slither már jelezte, hogy legvégső esetben manuálisan felülírja a kezdési időpontokat.lionelmessi19 írta:Nemrég szerver átállás volt, és nem minden működik még teljesen rendben.![]()
Természetesen az ott nem jó időpont.
viszont sikerult elerni, hogy ne ugrodjon fel a procim mukodese kapasbol 50%-ra ahogy belepek az eurobarcara, szoval koszke, masok neveben is, lattam nem csak en kuzdottem hasonlo problemavallionelmessi19 írta:Nemrég szerver átállás volt, és nem minden működik még teljesen rendben.![]()
Természetesen az ott nem jó időpont.