Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mert elég gyengén játszik évek óta... Néha van 1-2 jobb meccse, és pár gólt szokott is lőni, de már nagyon-nagyon lassú, elképesztő milyen simán lefutja bárki. Így elég nehéz kiugratni...Másrészt sokszor eltüník a pályán, alig ér labdába. Mindezzel úgymond nem is lenne gond, elvégre már nem fiatal, hosszú évekig játszott a legmagasabb szinten 17 éves korától, padon elüldögélhetne. Viszont ott van a gond...Mivel ő a legendánk, ezért állandóan a pályán kell lennie. Függetlenül attól, hogy milyen formában van, ha az egész meccsen gyenge, akkor sem cserélik le a legtöbbször. Persze mindez az edző dolga lenne, de sokaknál ez inkább Raúl-ellenességet idéz elő. Azonkívül van, hogy mások nem játszanak miatta, vagy nem ott, ahol játszaniuk kéne! És még azt is idevehetjük, hogy sokak szeint azért nem jött túl sok komolyabb csatár mostanában a keretbe, mert Raúl úgyis a kezdőnk! Aztán mindezekből mi igaz és mi nem...Jó kérdés.Nekem is lenne egy kérdésem: Raúlt miért hagyják ki és miért nem szeretik mostanában annyira a szurkolók? (ha nem így van, akkor javíts ki)
Én nem gyakran nézek Real meccseket, de amikor belenézek néha-néha akkor mindig feltűnik, hogy ő is gólszerző. Laughing
Hm...Kockázatos ilyen hamar bevetni egy új igazolást... Ennek ellenére szerintem, ha játszik, akkor jó lesz, mert első meccsén biztos 200% erőbedobással próbál majd játszani.Victor_Valdes írta:Hát szerintem a Madrid holnapi meccsén Hunti fog kezdeni, mert Higu mandulagyulladással küszködik.
Nekem jobban tetszik, mint ha naponta vagy hetente lenne pár hír. Így legalább mindig fel vannak dobva témák, amiről lehet beszélni, meg elgondolkodni dolgokon. Persze mostanában főleg az jut az ember eszébe, higy már megint milyen figurákkal hozzák össze a Madridot!Vannak néhányan akik továbbra is úgy olvassák a madridistát, hogy nem tudják: a rövid""hírek"" teljesen válogatás nélkül kerülnek ki oda, és az olvasóknak kéne mérlegelni.
Amúgy furcsa egy rendszer, de nem kritizálok.
Nem tudom, szerintem általában szerepel a felállásokban. Max a holnapiéban nem, merthogy még csak csere legyen. De a tavasz jelentős részét a legtöbben a Higu-Hunti kettőssel képzelik el, ahogy olvasgattam. Nyártól meg mindenki számít Benzemára, és mellette Hunti/Higu-ból valamelyik. De persze Hunti még egy percet nem játszott itt, Benzema meg még le sincs igazolva, nemhogy megmutatta volna, hogy hogy megy neki a spanyol foci! Szóval ezek egyelőre csak tippek. Azt se lehet tudni, hogy Higu mennyit fog fejlődni, mert jelen állapotában Hunti-Benzema(ha azt hozzák, amit általánosságban várnak tőlük az emberek) mellet csak csere lehetne. Hiába jó a kombinatív játékban(Huntinál szerintem simán jobb már most ebből a szempontból), még mindig rengeteg helyzetet hagy ki...Olvasgatom a madridista forumot, és folyton szembeötlik a felállásoknál hogy Huntellar nincsen rajta!
Komolyan csereként számítanak rá madridban?
Ő a Dortmundban volt régen, ugye? Jaaaj, milyenek vagytok, azért a 45-50 milláért megéri mert játszhatna mind2 BL mérkőzésen!!!lui1698 írta:"A katalán Sport szerint Mijatovic következő célpontja a Zaragoza brazil csatára, Ewerthon. A játékos játszhatna a Bajnokok Ligájában, az idei szezonban pedig a spanyol másodosztályban 17 mérkőzésen 12 gólt szerzett."
Szerintem olyan 45-50 millió Euró kölül el is viheti a Madrid!
Hát ja, Real Madrid edzösködés után NHL meccseken kommentátor. Majdnem ugyanaz.Benga írta:Off: MondJukDanka00792 írta:Ez igen. Schuster bácsi ennyire lesüllyedt volna?
"Bernd Schuster jelenleg NHL-mérkőzéseken kommentátorként dolgozik..."
![]()
mostani NHL fordulóban volt olyan mérkőzés ahova 240 ezer jegyre lett volna igény előtvételben...
Off: MondJukDanka00792 írta:Ez igen. Schuster bácsi ennyire lesüllyedt volna?
"Bernd Schuster jelenleg NHL-mérkőzéseken kommentátorként dolgozik..."
![]()
Nem azDanka00792 írta:
Ennyire jó játékos lenne? Hogy a Madrid érdeklödik érte?
Ennyire jó játékos lenne? Hogy a Madrid érdeklödik érte? Jó persze, a Madrid mostanában olyan embereket akar igazolni, akik nem ütik meg a Real szintjét, de legalább olyanokról van szó, akikröl hallottam. De erröl a Valencia gyerekröl nem hallottam egy árva szót sem.Etooka írta:18 millió...![]()
![]()
Benzema 100% hogy nem jön hozzánk nyáron.ab1daL írta:Ribéry Benzemaval együtt akar jáccani? Mivan ha Benzema nyáron jön hozzánk akkor Ribery is? ^^
Én is nagyon szomorú lennék. Benzema az a típus akiről el tudom képzelni h ott játszon majd, nah de Riberylionelmessi19 írta:Fúú. Calderon megfogta az isten lábát. Akár már 100 millió euró körül igazolhat egy jó játékost. Egészen elképesztő.csütörtök, 15:58 - Ribery nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatot, a sajtó pedig máris összeboronálta a Real Madriddal, miután a madridistáknak 2-3 sztárt ígért be Calderón. Ribery szeretne Benzemával együtt játszani, s 100 millió euró körüli összegért nyártól akár a Real Madridot erősítheti a francia páros.
Komolyra fordítva: baromira sajnálnám, akármennyiért is menne oda.