Nekem is lenne egy kérdésem: Raúlt miért hagyják ki és miért nem szeretik mostanában annyira a szurkolók? (ha nem így van, akkor javíts ki)
Én nem gyakran nézek Real meccseket, de amikor belenézek néha-néha akkor mindig feltűnik, hogy ő is gólszerző. Laughing
Mert elég gyengén játszik évek óta... Néha van 1-2 jobb meccse, és pár gólt szokott is lőni, de már nagyon-nagyon lassú, elképesztő milyen simán lefutja bárki. Így elég nehéz kiugratni...Másrészt sokszor eltüník a pályán, alig ér labdába. Mindezzel úgymond nem is lenne gond, elvégre már nem fiatal, hosszú évekig játszott a legmagasabb szinten 17 éves korától, padon elüldögélhetne. Viszont ott van a gond...Mivel ő a legendánk, ezért állandóan a pályán kell lennie. Függetlenül attól, hogy milyen formában van, ha az egész meccsen gyenge, akkor sem cserélik le a legtöbbször. Persze mindez az edző dolga lenne, de sokaknál ez inkább Raúl-ellenességet idéz elő. Azonkívül van, hogy mások nem játszanak miatta, vagy nem ott, ahol játszaniuk kéne! És még azt is idevehetjük, hogy sokak szeint azért nem jött túl sok komolyabb csatár mostanában a keretbe, mert Raúl úgyis a kezdőnk! Aztán mindezekből mi igaz és mi nem...Jó kérdés.
Én már örülnék, ha leülne a padra, de főleg annak, ha jönne olyan csatár, aki miatt teljes joggal le lehetne ültetni rendszeresen. (mert pl Saviola nem szorítja ki, nem véletlenül...) Most jött Hunti, szóval a tavasszal már inkább az ő kettősüket látnám a pályán! (mármint Higu-Hunti)