Szenzációhajhász média. Rég olvastam nso-t pont ilyenek miatt. Egyébként jól csinálják, mert így biztos többen olvassák el mintha csak annyit írtak volna címként, hogy: a Barca újabb győzelmet aratott.
Mondjuk az a félmondat, hogy Messi későn ért vissza a szilveszterezésből ...-al a végén kicsit bosszantó. Utánanézhetnének a dolgoknak mielőtt csúnyaságokra gondolnak vkivel kapcsolatban, és ezt megosszák a sok olvasóval, akiket ezzel megtévesztenek.
Hogy ne legyek off: a mérkőzéssel elégedett vagyok. A játékosaink továbbra is fel vannak tüzelve. Számomra meglepetésszerúen remek formát nyújt ebben a szezonban Henry, Guddy és lassacskán Hleb is, akik a zord angol környezetből érkezvén hosszabb-rövidebb idő elteltével csak belerázódnak a szenvedélyes latin futballba.
Victor Sanchez középső védőbeli pályafutása hamar véget érhet. Persze korántsem láthattunk tudásából mindent, és sejtésem szerint nem is ez az eredeti posztja. Felette korai lenne ítélkezni. Caceres mellőzése rejtélyes, de biztos volt ezúttal a háttérben vmi oka annak, hogy padra sem ült.
Valdes rendkívül bizonytalan volt ma, de majd összeszedi magát.
Eto'onak sem volt szerencsés napja. Remekül került helyzetbe, de kimaradtak azok, centiken múltak a lövései. Gondolok itt a lába és a labda közötti, valamint a labda és kapu közötti távolságokra is.
Iniesta visszatérésével ott folytatja ahol abbahagyta, lendületet visz a játékba.
Remélem Marquez nem sérülést szedett be, gondolok itt a lecserélésére.
A gólja miatt mély nyomokat hagyott még bennem Touré. Mit művelt... rémisztő lehet, amikor egy ilyen nagy darab ember közeledik feléd, és mikor összeszeded magad, hogy odapiszkálj neki, akkor még be is aláz. Borzasztó az ellenfél szemszögéből.
Nehézkes meccs volt, de szerintem, ha 2-3 góllal többet lövünk, akkor sem lenne oka panaszra az ellenfélnek.