Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg arról van szó, hogy Messi eddig kb 2 (de szerintem ennyi se) edzésen vett részt idén. Én már azon is meglepődtem, hogy Alves benne van a keretben, aki szintén sokat volt távol, bár kicsit simábban visszaért, mint Messi.tudomka958 írta:azért én most nem igazán gondolom,hogy pep mester jól készült rá erre a meccsre!
ő mondja mindig,hogy nem szabad elbizakodottnak lenni,ennek ellenére messit még a kispadra sem tette...
elfogadom hogy nem kezd,mert sokat utazott:üljön végig a padon,de ha kell lehessen behozni...
mert ezen a meccsen bizony kezdett úgy alakulni,hogy még nagy gondjaink is lehetnek!
jó jó,hogy jó a vége de ha nem sérült akkor feladni a lehetőségét,hogy nem tud beugrani egy meleg helyzetben szerintem könnyelműség(vagy elbizakodottság)...
barca52 írta: Igen, erre emlékszem, hogy említette, hogy ott a képernyő alsó sarkában Ettől függetlenül azonban nincs sok köze a focihoz, bár a Sportklubnál nem lóg ki a sorbólés ez nem dicséret
![]()
Miért, ha Messit pihenni hagyja, akkor már elbizakodott? Azért a Barca nem csak Messi körül forog...tudomka958 írta:azért én most nem igazán gondolom,hogy pep mester jól készült rá erre a meccsre!
ő mondja mindig,hogy nem szabad elbizakodottnak lenni,ennek ellenére messit még a kispadra sem tette...
elfogadom hogy nem kezd,mert sokat utazott:üljön végig a padon,de ha kell lehessen behozni...
mert ezen a meccsen bizony kezdett úgy alakulni,hogy még nagy gondjaink is lehetnek!
jó jó,hogy jó a vége de ha nem sérült akkor feladni a lehetőségét,hogy nem tud beugrani egy meleg helyzetben szerintem könnyelműség(vagy elbizakodottság)...
Igazad van, logikus. Csak fura volt egyszerre Sylvinho és Abidal a pályán.Varga Tamás írta:Kralo!
Szerintem Rafát azért cserélte le, mert volt egy sárgája, meg egy sárga lap-gyanús szerelése, és a következő szabálytalanság után pirosat kapott volna.
Szenzációhajhász média. Rég olvastam nso-t pont ilyenek miatt. Egyébként jól csinálják, mert így biztos többen olvassák el mintha csak annyit írtak volna címként, hogy: a Barca újabb győzelmet aratott.
Igen, erre emlékszem, hogy említette, hogy ott a képernyő alsó sarkában Ettől függetlenül azonban nincs sok köze a focihoz, bár a Sportklubnál nem lóg ki a sorbólÁkocka írta:Miért? Talán Cruyff-ot észrevette?barca52 írta:Amúgy jól láttam a közvetítés során, hogy Cácerestől balra Busquets ült a lelátón? Nekem nagyon úgy tűnt...csak az alvilági nem mondta, mondjuk ő Cácerest sem vette észre.
Miért? Talán Cruyff-ot észrevette?barca52 írta:Amúgy jól láttam a közvetítés során, hogy Cácerestől balra Busquets ült a lelátón? Nekem nagyon úgy tűnt...csak az alvilági nem mondta, mondjuk ő Cácerest sem vette észre.
Nemcsoda, hogy Touré annyira igyekezett, mivel ő adta el a labdát középenszizol írta:Csak Guardiola tudja, hogy miért Victor Sanchez kezdet középen, de az érdekes, hogy nem csak a csatár, de még Yaya is hátrányból lefutotta a gólnál. Úgy lökte félre Touré, hogy utolérje a csatárt pedig nem a leggyorsabb. Érdekes volt.
De azért gratula a csapatnak.
Láttam szinte minden meccsét amióta a Barca mezét viseli és tény hogy kell bizonyítania de ma nagyon jól játszott és ha így folytatja akkor elégedett leszek vele mert ma nagyon jól mozgott és jó pár csele sikerült is,igaz hogy voltak eladott labdái de késöbb majd ebben is javulni fogbarca52 írta:
A tél legnagyobb húzása az lenne, ha Hlebet eladnánk, mert harmatgyenge. Nem értem, mit lát benne a vezetőség, már nyáron sem értettem, miért vettük meg.Sok labdát elad, alig akad néhány sikeres megmozdulása.
Remélem, nem sűrűn fog játszani...
Ha meccs elejéről lemaradtál akkor addig honnan a fenéből tudod hogy hogy játszott Hleb az elejénbarca52 írta:
A meccs elejéről lemaradtam, de akkor biztos nektek van igazatok.
Nso gyöngyszem... Nagy a pofájuk, mert jó a csapatunk és nem tudnak szidni minket! Szemét madrid szimpatizánsok!