Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szép kilátásokKercsmár Zsolt nevét még nem hallottam. Amikor végeztem, még nem tanított ott.
Veress Márton nevét hallottad? Majd meg is ismered...Ha majd megismerted azt kívánod, bárcsak sose ismertem volna meg... Anno, amikor oda jártam, volt olyan vizsganapja, amikor 19:1 volt a bukottak/sikeresek aránya. Anno a 77 fős évfolyamból 4. félév elejére 30-an maradtunk. Csapóval együtt jól dolgoztak...Aki kettest kapott, az a világ legboldogabb embere volt. Jobban örültünk neki, mint egy csillagos jelesnek. A két félévben én 5-ször vizsgáztam nála: félévkor a harmadikra, év végén másodikra sikerült nála a kollokvium, ill. szigorlat év végén.
Kercsmár Zsolt nevét még nem hallottam. Amikor végeztem, még nem tanított ott.Szed írta:Kinél?
Futó Jánosnál vagy Zentai Zoltánnál?
Még prof. dr. Veress Márton és prof. dr. Csapó Tamás a tanszékvezetők?
Veress Márton-t ismerem névről, azthiszem még tanszékvezető. A vizsgáztató pedig Kercsmár Zsolt tanárúr.
Kinél?
Futó Jánosnál vagy Zentai Zoltánnál?
Még prof. dr. Veress Márton és prof. dr. Csapó Tamás a tanszékvezetők?
Kinél?Szed írta:Holnap Ásvány és Kőzettan vizsga.. beugró az h 120 "kavicsból" véletlenszerűen elédraknak egyet, és te megmondod h mi a neve honnan való, genetikai jellemzése összetétele stb.. és mondom, ez még csak a beugrófcbarcelonazsombi írta:Valaki szenved még a vizsgaidőszaktól mostanság??
Holnap Ásvány és Kőzettan vizsga.. beugró az h 120 "kavicsból" véletlenszerűen elédraknak egyet, és te megmondod h mi a neve honnan való, genetikai jellemzése összetétele stb.. és mondom, ez még csak a beugrófcbarcelonazsombi írta:Valaki szenved még a vizsgaidőszaktól mostanság??
Jó neked nekem csak majd most következnek nehezek. Nehezek közül csak egyet tettem le eddig az atlétikát. Holnap is három vizsgám van igaz kettő gyakorlat, de akkor is.Cooltiszo írta: Jelentem én igen, pont ma lett meg 5sre a mikrom, szal nagy az öröm, de még hétfő-kedden lesz 2, de elvileg a nehezebbeket már letudtam.
Jelentem én igen, pont ma lett meg 5sre a mikrom, szal nagy az öröm, de még hétfő-kedden lesz 2, de elvileg a nehezebbeket már letudtam.fcbarcelonazsombi írta:Valaki szenved még a vizsgaidőszaktól mostanság??
Lampiao írta:
A rendőrtisztivel kapcsolatban páran már elmondunt jó sok dolgot... Olvass vissza...
Az OKJ-s képzésekhez a félévi és 3. évvégi jegyeid számítanak... Elvileg azoknak el kell érni valami 100 vagy 80 pontot... Aztán kész... Szerintem nincs valami sok jó képzés... Jól körül kell nézned! Nagyon sok alibi cucc van amivel nem kezdhetsz majd semmit. Pl.: Most hallottam olyat, hogy intézményi kommunikátor????? Az meg mi?:D Mire kell?:D
Inkább maradj a rendőrtisztinél, de mint már mondtam azon belül lehetne valami jobbat keresni, n sima rendőrnek menj...
Bányász írta:
Én nem tudok semmi ilyesmi szabályt OKJ-s képzésről mint amit Lampio említett.Sztem oda az megy aki akar...legalábbis ha jól tudom én is olyanra jártam és nem kellett hozzá semmi...
Az edzői dologhoz meg annyit,h sztem felesleges ilyen OKJ-s papír.Ha majd valaha edzősködni akarsz akkor ahhoz úgyis licence kell....Ha meg nagyon komolyan akarsz edzősködni ahhoz meg tudtommal diploma kell.Szóval sztem ezt az OKJ-s edző dolgot hanyagold...valami értelmesebbet válassz.
Ha meg annyira érdekel az edzősködés akkor menj el tanfolyamraDe télleg...egy D licence ha jól tudom már 20-30 ezer körül megvan...
Nem vészes a pótvizsga nyugi...Fernando írta:Meghúztak matekból félévkor :S középiskola 3. osztály
Én nem tudok semmi ilyesmi szabályt OKJ-s képzésről mint amit Lampio említett.Sztem oda az megy aki akar...legalábbis ha jól tudom én is olyanra jártam és nem kellett hozzá semmi...csababarca írta:A másik ami érdekelne az sportedző(azon belül is labdarúgás)...de ez csak ilyen hobbi szinten,mellékszakként csinálnám...Láttam OKJ-s képzésben sportedzői szakot...
Valaki érintett az OKJ-s képzésben?
csababarca írta:Hello mindenki aki a felsőoktatásban érintett...![]()
Pályaválasztás előtt állok,és néhány infót,tapasztalatot szeretnék begyűjteni...
Egyik célom a rendőrtiszti főiskola,de ez elég nagy kihívás,mármint a bekerülés...próbálkozott vele valaki?vagy esetleg jár oda valaki innen?
A másik ami érdekelne az sportedző(azon belül is labdarúgás)...de ez csak ilyen hobbi szinten,mellékszakként csinálnám...Láttam OKJ-s képzésben sportedzői szakot...
Valaki érintett az OKJ-s képzésben?
Előre is köszi ha valaki reagál
Én matekból 3as lettem, de programozásból kaszálnak el szvsz. minden másból 3as 4es meglesz, szép lenne ah amiatt a kva visual basic miatt ujra járhatom a 11ediketFernando írta:Meghúztak matekból félévkor :S középiskola 3. osztály
Aprieto írta: arra ott van az intő, rovó meg mittoménmi.
gimnáziumi. Asszem pénteken lesz.Én tavaly irtam 6 osztályosba.lionelmessi19 írta:Milyen felvételi ?kabekabe írta:Ja télleg, aki most ir felvételit: komoly, h nem lesz szobeli![]()
![]()
elég gáz ha nincs, sztem...És mé nincs
Nem pont erről beszéltem. Aki megfelelő képességekkel bír az bárkit hangsúlyozom bárkit, na jó sokmindnekit - persze pont a sötétebbik fajtát az egyszerűbb - úgy le tud gázolni ahogy csak szeretne nem kell, hogy ez hasson rá, amikor harmadik negyedik alkalommal alázzák porba, akkor azért elgondolkodik az ember, még ha fel sem fogja akkor is a következő okok miatt: (és ez már nem csak a tanár diák viszonyra vonatkozik) egy nyomi gyereket, nem érdekel ha egyest kap kizavarják, de ha az egész baráti köre rajta röhög, akkor ráadásul sokadszorra, az már nem túl jó dolog (még jó, hogy nem iskolai téren is ez van, erre írok egy sulis témát). Persze egy normálisabb ember az első után megérti, hogy azért mégiscsak "kikapott" és megtanulja, hogy ezzel az illetővel nem jó újat húzni, nem várja meg, amíg mindenki rajta kacag. Persze egy nem normálisabb, hanem normális ember nem keveredik. Persze három kétajtós szekrény ellen azért jó, ha van némi fizikai erőd is a szellemi mellé.Lampiao írta:Szerintem ahhoz, hogy egy diákot megsért szóban úgy, hogy az hasson rá és felnyissa a szemét értelem kell...