Tanulószoba

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szed
Barça B

2009.01.13. 19:44:55

Kercsmár Zsolt nevét még nem hallottam. Amikor végeztem, még nem tanított ott.
Veress Márton nevét hallottad? Majd meg is ismered...Ha majd megismerted azt kívánod, bárcsak sose ismertem volna meg... Anno, amikor oda jártam, volt olyan vizsganapja, amikor 19:1 volt a bukottak/sikeresek aránya. Anno a 77 fős évfolyamból 4. félév elejére 30-an maradtunk. Csapóval együtt jól dolgoztak...Aki kettest kapott, az a világ legboldogabb embere volt. Jobban örültünk neki, mint egy csillagos jelesnek. A két félévben én 5-ször vizsgáztam nála: félévkor a harmadikra, év végén másodikra sikerült nála a kollokvium, ill. szigorlat év végén.
Szép kilátások :| ... eddig minden vizsgám megvan, remélem a hnapi is meglesz. amugy, mikor végeztél ezzel az egyetemmel?
All My Best Friends Are MetalHeads
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.13. 19:41:02

Szed írta:
Kinél?
Futó Jánosnál vagy Zentai Zoltánnál?
Még prof. dr. Veress Márton és prof. dr. Csapó Tamás a tanszékvezetők?

Veress Márton-t ismerem névről, azthiszem még tanszékvezető. A vizsgáztató pedig Kercsmár Zsolt tanárúr.
Kercsmár Zsolt nevét még nem hallottam. Amikor végeztem, még nem tanított ott.
Veress Márton nevét hallottad? :wink: Majd meg is ismered...Ha majd megismerted azt kívánod, bárcsak sose ismertem volna meg... :wink: Anno, amikor oda jártam, volt olyan vizsganapja, amikor 19:1 volt a bukottak/sikeresek aránya. Anno a 77 fős évfolyamból 4. félév elejére 30-an maradtunk. Csapóval együtt jól dolgoztak...Aki kettest kapott, az a világ legboldogabb embere volt. Jobban örültünk neki, mint egy csillagos jelesnek. A két félévben én 5-ször vizsgáztam nála: félévkor a harmadikra, év végén másodikra sikerült nála a kollokvium, ill. szigorlat év végén. :wink:
Kép
Szed
Barça B

2009.01.13. 19:35:51

Kinél?

Veress Márton-t ismerem névről, azthiszem még tanszékvezető. A vizsgáztató pedig Kercsmár Zsolt tanárúr.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.13. 19:27:38

Szed írta:
fcbarcelonazsombi írta:Valaki szenved még a vizsgaidőszaktól mostanság?? :roll:
Holnap Ásvány és Kőzettan vizsga.. beugró az h 120 "kavicsból" véletlenszerűen elédraknak egyet, és te megmondod h mi a neve honnan való, genetikai jellemzése összetétele stb.. és mondom, ez még csak a beugró :(
Kinél?
Kép
Szed
Barça B

2009.01.13. 19:21:28

Holnap Ásvány és Kőzettan vizsga.. beugró az h 120 "kavicsból" véletlenszerűen elédraknak egyet, és te megmondod h mi a neve honnan való, genetikai jellemzése összetétele stb.. és mondom, ez még csak a beugró :(
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.01.13. 18:59:36

Cooltiszo írta: Jelentem én igen, pont ma lett meg 5sre a mikrom, szal nagy az öröm, de még hétfő-kedden lesz 2, de elvileg a nehezebbeket már letudtam.
Jó neked nekem csak majd most következnek nehezek. Nehezek közül csak egyet tettem le eddig az atlétikát. Holnap is három vizsgám van igaz kettő gyakorlat, de akkor is.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.01.13. 18:57:12

Én túl vagyok a 2 nehezebbiken és van még hátra 2.
Vki nem tud vmi rövid és érthető fuzzy logikás jegyzetet? :D
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.01.13. 18:54:29

Jelentem én igen, pont ma lett meg 5sre a mikrom, szal nagy az öröm, de még hétfő-kedden lesz 2, de elvileg a nehezebbeket már letudtam.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.01.13. 18:50:53

Valaki szenved még a vizsgaidőszaktól mostanság?? :roll:
Monti
Jugador d'estrella

2009.01.13. 18:44:07

Udv!

Valaki tudna egy olyan honlapcimet adni ahol a gimiben tanult fizikai fogalmak vannak egyszeruen,erthetoen?

Elore is koszi!
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Koeman
Jugador del Barça

2009.01.11. 22:53:49

Csababarca!

Én már elvégeztem az általad emlegetett felsőoktatási intézményt. Ha kérdésed van, írj privátot.

Üdv!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.01.09. 22:23:56

Lampiao írta:

A rendőrtisztivel kapcsolatban páran már elmondunt jó sok dolgot... Olvass vissza...

Az OKJ-s képzésekhez a félévi és 3. évvégi jegyeid számítanak... Elvileg azoknak el kell érni valami 100 vagy 80 pontot... Aztán kész... Szerintem nincs valami sok jó képzés... Jól körül kell nézned! Nagyon sok alibi cucc van amivel nem kezdhetsz majd semmit. Pl.: Most hallottam olyat, hogy intézményi kommunikátor????? Az meg mi?:D Mire kell?:D

Inkább maradj a rendőrtisztinél, de mint már mondtam azon belül lehetne valami jobbat keresni, n sima rendőrnek menj...

köszi az infót...hát nem sima rendőrnek mennék,mert ahhoz el lehet végezni a 2 éves Rendőr szakközepet is...majd visszaolvasok akkor :)
Bányász írta:

Én nem tudok semmi ilyesmi szabályt OKJ-s képzésről mint amit Lampio említett.Sztem oda az megy aki akar...legalábbis ha jól tudom én is olyanra jártam és nem kellett hozzá semmi...

Az edzői dologhoz meg annyit,h sztem felesleges ilyen OKJ-s papír.Ha majd valaha edzősködni akarsz akkor ahhoz úgyis licence kell....Ha meg nagyon komolyan akarsz edzősködni ahhoz meg tudtommal diploma kell.Szóval sztem ezt az OKJ-s edző dolgot hanyagold...valami értelmesebbet válassz.

Ha meg annyira érdekel az edzősködés akkor menj el tanfolyamra :) De télleg...egy D licence ha jól tudom már 20-30 ezer körül megvan...

Értem Bányász! ezt az edzősködést csak amolyan "hobbi" szinten művelném...és hallottam ilyen tanfolyamokról...köszönöm neked is az infót :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.01.09. 22:18:34

Engem is megrántottak második félévkor...mégis itt vagyok... :lol:
Inkább félévkor buktassanak meg,mint év végén!
Felafejjelle :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.09. 22:03:42

Fernando írta:Meghúztak matekból félévkor :S középiskola 3. osztály :evil:
Nem vészes a pótvizsga nyugi... :)
Gondolom nem vigasztal de engem anno 3. év végén meg 4.félévkor is meghúztak matekból viszont az érettségim 4es lett(na jó 3as de csak egy pont híján...) :)
csababarca írta:A másik ami érdekelne az sportedző(azon belül is labdarúgás)...de ez csak ilyen hobbi szinten,mellékszakként csinálnám...Láttam OKJ-s képzésben sportedzői szakot...
Valaki érintett az OKJ-s képzésben?
Én nem tudok semmi ilyesmi szabályt OKJ-s képzésről mint amit Lampio említett.Sztem oda az megy aki akar...legalábbis ha jól tudom én is olyanra jártam és nem kellett hozzá semmi...

Az edzői dologhoz meg annyit,h sztem felesleges ilyen OKJ-s papír.Ha majd valaha edzősködni akarsz akkor ahhoz úgyis licence kell....Ha meg nagyon komolyan akarsz edzősködni ahhoz meg tudtommal diploma kell.Szóval sztem ezt az OKJ-s edző dolgot hanyagold...valami értelmesebbet válassz.

Ha meg annyira érdekel az edzősködés akkor menj el tanfolyamra :) De télleg...egy D licence ha jól tudom már 20-30 ezer körül megvan...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.01.09. 21:55:45

csababarca írta:Hello mindenki aki a felsőoktatásban érintett... :)

Pályaválasztás előtt állok,és néhány infót,tapasztalatot szeretnék begyűjteni...
Egyik célom a rendőrtiszti főiskola,de ez elég nagy kihívás,mármint a bekerülés...próbálkozott vele valaki?vagy esetleg jár oda valaki innen?

A másik ami érdekelne az sportedző(azon belül is labdarúgás)...de ez csak ilyen hobbi szinten,mellékszakként csinálnám...Láttam OKJ-s képzésben sportedzői szakot...

Előre is köszi ha valaki reagál 8)

A rendőrtisztivel kapcsolatban páran már elmondunt jó sok dolgot... Olvass vissza...

Az OKJ-s képzésekhez a félévi és 3. évvégi jegyeid számítanak... Elvileg azoknak el kell érni valami 100 vagy 80 pontot... Aztán kész... Szerintem nincs valami sok jó képzés... Jól körül kell nézned! Nagyon sok alibi cucc van amivel nem kezdhetsz majd semmit. Pl.: Most hallottam olyat, hogy intézményi kommunikátor????? Az meg mi?:D Mire kell?:D

Inkább maradj a rendőrtisztinél, de mint már mondtam azon belül lehetne valami jobbat keresni, n sima rendőrnek menj...
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.01.09. 21:55:21

Fernando írta:Meghúztak matekból félévkor :S középiskola 3. osztály :evil:
Én matekból 3as lettem, de programozásból kaszálnak el szvsz. minden másból 3as 4es meglesz, szép lenne ah amiatt a kva visual basic miatt ujra járhatom a 11ediket :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2009.01.09. 21:44:24

kabekabe írta:

gimnáziumi. Asszem pénteken lesz.Én tavaly irtam 6 osztályosba.
Január 24, szombat 8:00

Majd gondoljatok rám :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.01.09. 21:26:18

Hello mindenki aki a felsőoktatásban érintett... :)

Pályaválasztás előtt állok,és néhány infót,tapasztalatot szeretnék begyűjteni...
Egyik célom a rendőrtiszti főiskola,de ez elég nagy kihívás,mármint a bekerülés...próbálkozott vele valaki?vagy esetleg jár oda valaki innen?

A másik ami érdekelne az sportedző(azon belül is labdarúgás)...de ez csak ilyen hobbi szinten,mellékszakként csinálnám...Láttam OKJ-s képzésben sportedzői szakot...

Előre is köszi ha valaki reagál 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.09. 14:26:00

Aprieto írta: arra ott van az intő, rovó meg mittoménmi.

Épp ez az, mostanában azt adják dögivel, de ahelyett, hogy a szülő megfegyelmezné a gyerekét, még a tanár lesz a hibás, hogy ilyen "hülyeségért" be mert írni...
.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.01.09. 13:18:17

Meghúztak matekból félévkor :S középiskola 3. osztály :evil:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.09. 13:01:08

Juhúúúúú megvan a digit vizsgááám :!: :!: :!: :lol:
Ráadásul 4-es lett :!:
Pedig tuti bukó volt, mert a beugrót nem vágtam, de meglett éppen, a többi része viszont jó lett azt tudtam. Ájj nagy öröm ez, a legtöbb kredites tárgyam idén. Még hátra van viszont a legfontosabb is, az Analízis...úgyhogy gó tanulni :!:

Awesome :!:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.01.08. 19:03:11

lionelmessi19 írta:
kabekabe írta:Ja télleg, aki most ir felvételit: komoly, h nem lesz szobeli :?: :?: :?: elég gáz ha nincs, sztem...És mé nincs :?:
Milyen felvételi ?
gimnáziumi. Asszem pénteken lesz.Én tavaly irtam 6 osztályosba.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.08. 18:45:27

Háát..legrosszabb esetben a félévi átlagom 3.9 lehet,legjobb esetben meg 4.3.Évvégén majd remélem összesikerül magamat szedni csak úgy mint tavaly... 3om tantárgyra kell jobban neki esnem:Nyelvtan(bár ebből mindig 3as voltam félévnél mióta felsős vok,s évvégre mindig kijavítottam 4esre),Matek,Föci .Irodalomból,Angolból s Biológiából még nem lehet tudni,hogy hanyasra zárnak le :) .
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.08. 01:19:19

Lampiao írta:Szerintem ahhoz, hogy egy diákot megsért szóban úgy, hogy az hasson rá és felnyissa a szemét értelem kell...
Nem pont erről beszéltem. Aki megfelelő képességekkel bír az bárkit hangsúlyozom bárkit, na jó sokmindnekit - persze pont a sötétebbik fajtát az egyszerűbb - úgy le tud gázolni ahogy csak szeretne nem kell, hogy ez hasson rá, amikor harmadik negyedik alkalommal alázzák porba, akkor azért elgondolkodik az ember, még ha fel sem fogja akkor is a következő okok miatt: (és ez már nem csak a tanár diák viszonyra vonatkozik) egy nyomi gyereket, nem érdekel ha egyest kap kizavarják, de ha az egész baráti köre rajta röhög, akkor ráadásul sokadszorra, az már nem túl jó dolog (még jó, hogy nem iskolai téren is ez van, erre írok egy sulis témát). Persze egy normálisabb ember az első után megérti, hogy azért mégiscsak "kikapott" és megtanulja, hogy ezzel az illetővel nem jó újat húzni, nem várja meg, amíg mindenki rajta kacag. Persze egy nem normálisabb, hanem normális ember nem keveredik. Persze három kétajtós szekrény ellen azért jó, ha van némi fizikai erőd is a szellemi mellé.

De én akkor is tartom, hogy verbálisan is dúrván ki lehet ütni szinte mindnekit.

Fegyelmező rendszer egyes kérdés:
Szerintem ez ak ettő egybe tartozik. Például nem rúgják ki egyből a kölköt hanem végig kell csinálni az összes lépcsőfokot. Erre vannak a különböző fokozatok. Magatartás - ha nem csinálok egész órán semmit az nem lehet semmilyen hatással a jegyemre? Max írnak haza fél oldalt?Erre találták ki az Órai munka címszó alatt futó értékelést szerintem. Ha meg nem jó, kihív a tanár, és bárkitől lehet olyat kérdezni, amit nem tud, persze úgy, hogy az adott körülmények között elvárható lenne, hogy tudja. És így már egyből nem a magatartást, hanem a tudást osztályozzák ebbe nem tudnak belekötni.(mindneben vannak kiskapuk, lehet valamit bárhogy tálalni, a végeredmény ugyanaz, persze, ha egy konkrét "rituálé" kell ehhez, akkor az kell) Első alkalommal egyes, hátha ért belőle, senki sem mintaember bárkinek lehet rossz napja stb. stb. ha normális-rendes gyerek úgyis ért belőle, persze normális ember általában érti a szép szót. Persz aki nem érti, jöhetnek a következő rangok.

Szóval szerintem normális gyerek ért a szép szóból is bármelyik éltanuló lehet kicsit dekoncentráltabb, elvégre gyerek. Aki meg nem annak meg végülis szinte mindegy, hogy egyes vagy ilyen olyan beírás. Haza viszi kap otthon érte egy pofont na bumm, az ilyen családokban úgyis kap, ha van rajta sapka, ha nincs. És itt jön a képbe megint a szülői felelősség. Persze nem lehet mindig ezzel takarózni, mert azért egy jóérzésű embernek tudnia kell, hogy mit szabad és mit nem. Én sosem voltam egy jó gyerek, de tudtam, hogy hol a határ, és mikor nem szabad tovább fesztíteni a húrt. Persze én is egyfajta hibaszázalékkal dolgoztam - ilyenkor meg is kaptam a "jutalmat", ellenőrzőbe, vagy munkát adva a postának (azt a mai napig nem értem, hogy az igazgatói szóbelit miért írták levélbe és küldték ki, mondjuk adták volna oda kazettán, vagy nyomták volna le a rádióban, vagy hívták volna írásbelinek, de ha nekik így volt jó) - de senki sem tökéletes. Meg amúgy is, ami nem öl meg az megerősít.

Ja ellenőrzőbe írásról van egy - számomra legalábbis - vicces sztroim. Valami memoritert kellett tanulni, de valahogy mindenki elfelejtette kb 2-3 ember nem, szóval nem csak a lustaság volt a háttérben. Előszőr szúrópróba szerű feleltetés. Sajnos nem sikerült kiszúrni a 2-3 "tudó" embert. Így elkezdtünk névsorban menni. Az elsők persze tiltakoztak, hogy így mire végigérünk a vége meg tudja tanulni.(Persze én mint szolidarítva a névsor elején lévőkkel - Z-s lévén elég későn került rám a sor - nem tanultam, ugyanis úgy véltem, hogy a tanulásba fektetett energia nem ér annyit, hogy elkerüljek egy egyest. Így inkább olvastam valami regényt - amit sokkal hasznosabbnak véltem. A sors iróniája, hogy kénytelen voltam év végén megtanulni a dolgot, hogy négyest kapjak.) De mégis elkezdődött a sor, hát az átlag valahol kettesnél lehetett - talán. Persze volt, aki nem érezte igazságosnak a dolgot - nem egy éltanuló gondolom mondanom sem kell. Neki végül sikerült kierőszakolni egy osztályfőnökit (Ismét felvetődik a kérdés, hogy magyar órán hogyan kaphat valaki osztályfőnökit, még ha az osztályfőnöke is van bent, ha szaktanári figyelmeztetés név alatt fut egy megfelelő jutalmazás). Na jó tanár írja be, kérdezi gyerekek hányadika van. A válasz nem is késlekedik: 32. Kicsi hatásszünettel, de az osztályfőnöknek leesett, hogy az nem lehet. Kedves "naptáras" barátunk is az osztűlyfőnöki sorsára jutott. Persze nem azt írták be neki amiért osztályfőnökit kapott, hanem valami csudakacifántos szöveget. Ami persze nem volt igaz, de így - szerintem - hitelét is vesztette az egész beírásosdi. Aki nem érti a viccet, az akkor legyen tényszerű.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Aprieto

2009.01.08. 00:41:30

A baráti körömből ha gyerkőccel volt suliban hasonló bibi, az mind-mind ebből adódott :) 1-es ment mert visszabeszélt. Az adott tanár sincs tisztában a "játékszabályokkal", nem csak akkor veri a karót ha tudja hogy a szülőt nem érdekli :)

Nem az anyázásról, meg g**izésről van szó. Egyébként gyakorlatilag teljesen mindegy szerintem. Ha már ez a helyzet, a tanárnak nincs kellő tekintélye, ezért kap a gyerektől, onnantól kezdve adja tovább az "ügyet". Mit erőlködik egyesekkel?

Van pár sztorim szívesen elmesélem majd ha továbbra is téma marad ez :D

Jó éjt :)
Lezárt