2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tegnap igazoltam 8 600 eFt-ért egy hasonlót csak szélsőbe is jó. Gólszerzésbe mondjuk gyöngébb, meg sajna a TSI-je is.CFirpo3 írta:...
kovetkezo szombat az osztalyozo meccsek napja(mar akinek van), a ra kovetkezo heten pedig piheno van.. igy jon ki a 16 hetes szezon(14+1+1)szajko írta:Mikor kezdődik az új bajnokság? Nekem ez volt az első...
de nem tud 5 középpályás játszani egyszerre, csak 3 belső. a két szélen már szélsők vannak, nekik a szélsőjáték a fő tulajdonságuk.socio66 írta: De a bajnokikon az egyik ötöt,a barikon meg a másik ötöt játszatom.Akkor nem kapják meg mind a tízen az edzést? Szerintem igen..
Akkor sorry. Azt hittem, hogy aki a héten 180 percet (bari+bajnokság) játszik az dupla edzést kap, mint aki 90-et.mindorokke_barca írta:rosszul tudodaz hogy milyen meccsen, es hany meccsen jatszik egy heten csak a tapasztalatat befolyasolja, edzest ugyanugy kap aki csak 1 meccsen jatszott mint aki 2on, mint mondtam a szelsok miatt nem eri meg 10 jatekost edzeni, eleg csak a 6 belso kozeppalyast(3-5-2 illetve 4-5-1 a javasolt felallasok kozeppalyasedzesnel) mert igy 3 belso playmakered lesz. a 4 szelso csak 50%os edzest kap jatekszervezesben
De a bajnokikon az egyik ötöt,a barikon meg a másik ötöt játszatom.Akkor nem kapják meg mind a tízen az edzést? Szerintem igen..CFirpo3 írta:De ebből a 10-ből összesen max. 5-öt tudsz folyamatosan edzetni, vagy mindig rotálnod kell őket, de akkor kevesebb edzést kapnak.
Csak az kap edzést, aki játszik, és az is számít, hogy milyen edzést kap.
De ebből a 10-ből összesen max. 5-öt tudsz folyamatosan edzetni, vagy mindig rotálnod kell őket, de akkor kevesebb edzést kapnak.socio66 írta: Igen,azóta utánanéztem,nagyjából ott van az áruk. Szóval ha veszek 10 kp-t, és év végén fejenként eladom őket kb. 100.000-ért,akkor abból egész szép summa jön össze. Abból azért már lehet építkezni,erősítgetni a csapatot, meg hasonlók. Már csak akkor arra lenne szükségem hogy egy 'jó' edzővel mennyi a szintlépési idő.
Ja,és valaki vigye el legalább az egyiket,mert kell a lé.![]()
Igen,azóta utánanéztem,nagyjából ott van az áruk. Szóval ha veszek 10 kp-t, és év végén fejenként eladom őket kb. 100.000-ért,akkor abból egész szép summa jön össze. Abból azért már lehet építkezni,erősítgetni a csapatot, meg hasonlók. Már csak arra lenne szükségem hogy egy 'jó' edzővel mennyi a szintlépési idő.CFirpo3 írta:Szerintem kb. 100 000eFt-ért fejenként, hogyha nagyszerűig edzed őket.
Hmm, nemsok.CFirpo3 írta:A 3. helyért 6000eFt-ot kapsz.
A 3. helyért 6000eFt-ot kapsz.Danka00792 írta:3. helyezett kap bronzérmet?Plusz kb mennyi pénz kap? Mert jövöre ezzel a csapattal sok mindenre nem megyek, de most minuszban vagyok és elég nehéz építkezni, meghatározo játékost nem akarok eladni, mert félö hogy nem tudom megfelelöen pótolni, a többiért pedig nem kapnék sok pénzt.
Szerintem kb. 100 000eFt-ért fejenként, hogyha nagyszerűig edzed őket.socio66 írta:Köszi mindenkinek a nevében hogy leírtad.
Lenne egy fontos kérdésem. A következő szezonban szeretnék fiatalokat edzetni.Jó edzőm van,egy ilyennel meddig tart egy 17 éves kp. szintlépése? Úgy gondoltam kb. megfelelő kp.-kat vennék,mert azok aránylag olcsók, és őket fel tudnám edzetni nagyszerű szintre az év végére. Mennyiért tudnám így eladni őket?
noodle77260 írta:Megnéztem én is a jövőmet. Hááát ha csapatom a legjobb formáját adja az összes meccsen, akkor talán a 6.hely a reális, ha nem, akkor következő szezonban újra találkozunk VII. osztály.
Várható csoportom a VI/472.
Kár, hogy nincs lotto a hattricken, mert ha nyernék akkor lenne esélyem.![]()
![]()
Jah,lehet hogy nem kellett volna eladnom?Xzibit25 írta:a neve Gabriel García (socio ismerős?)
A te csapatod abban a csoportban teljesen reálisan egy középcsapat.De nézd meg az én csoportomat az egy agyrém.Szerintem ilyen 20-0 -kat fogok játszani, vagy nem tudom mi lesz.Diego10 írta:Az én jövőbeli ligám ez lesz: VI.933
Vannak benne elég jó kis csapatok de reális esélyem van bent maradni de akár még egy 5. hely is meglehet.