Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebben ez ultra ciki , mondjanak nekem egy épkézláb dolgot,h kaka mi a lóf.... csinált a 2008as évbenlluisllach89 írta: Kaka (AC Milan / Brazil) - 7.92%
Xavi (Barcelona / Spain) - 7.92%.
nézd kollega a második félidőt ismindorokke_barca írta:ha ez a dij is fokozza a jollakottsagat, mint ahogyan azt az aranylabda tette, akkor legyen csak az ove.. hihetetlen h most is hogy el tud tunni a palyan, mintha nem is jatszana...nagy csapatok ellen semmit sem tud mutatni...
Nekem új hír,de most mondta a komi az eurosporton,MU-cselszkijen,hTitinho írta:FIFA ÉV JÁTÉKOSA DÍJ
A SZŰKÍTETT LISTA: Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Fernando Torres (spanyol, Liverpool), Xavi (spanyol, Barcelona), Kaká (brazil, AC Milan), Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Az ünnepélyes eredményhirdetést január 12-én, a Zürichben sorra kerülő FIFA-gála keretében tartják meg.
Ez jó a németek csúnyán odaszóltakmaister6000cm3 írta:Hát igen Messi és Ribéry tényleg bombaformában van, de szerintem Xavi teljesítménye is figyelemre méltó. Véleményem szerint most éli fénykorát!..:Poldi:.. írta:Igazán nem panaszkodhat Franck Ribéry: nagyon nagyra becsülik Németországban, pontosabban a Bayernnél. Franz Beckenbauer már nem egyszer zengett ódákat róla, és a legutóbbi dicséretbe Messit is "belevette" a Császár.
- Ribéry és a kis Messi jelenleg a világ két legjobb játékosa, már-már nem is futballisták, hanem táncosok...
Erre jegyezte meg az egyik német lap malíciózusan: akkor Cristiano Ronaldo minden bizonnyal táncosnő...
![]()
Ami Cristanot illeti: Úgy vélem, lehet hogy ő több mindent nyert, mint Messi és Xavi, de attól még nem jobb náluk.
Hajrá BARCA
Ez így van. Ha a teljesítménybe belevesszük az elmúlt éveket, akkor Eto'oMosquito írta:Akár 50 gólt is lőhetne Eto'o a szezonban akkor is Messi kapná kettőjük közül az aranylasztit, mivel a kicsi látványosabban játszik és sokkal jobb a pr-ja is.kucsi írta:De tudjatok mi jutott eszembe? Mivel hogy iden a barca megnyeri a bajnoksagot meg bl-t is. Eto´o golkiraly lesz, Messi meg a legjobb játekos. Ki nyeri jovore az aranylabdát?
Nálam ennek ellenére a kameruni lenne a favorit, mert eddig jóval többet tett ő a Barcaért(igaz ez semmit nem számít a díjnál), mint Messi akinek még bőven lesz majd ideje bizonyítani és aranybogyókat nyerni.
Titinho írta:FIFA ÉV JÁTÉKOSA DÍJ
A SZŰKÍTETT LISTA: Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Fernando Torres (spanyol, Liverpool), Xavi (spanyol, Barcelona), Kaká (brazil, AC Milan), Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Az ünnepélyes eredményhirdetést január 12-én, a Zürichben sorra kerülő FIFA-gála keretében tartják meg.
Danka00792 írta:Titinho írta:A SZŰKÍTETT LISTA: Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Fernando Torres (spanyol, Liverpool), Xavi (spanyol, Barcelona), Kaká (brazil, AC Milan), Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Itt végre komoly esélye van Xavinak és Messinek. Hajrá!
Hát igen Messi és Ribéry tényleg bombaformában van, de szerintem Xavi teljesítménye is figyelemre méltó. Véleményem szerint most éli fénykorát!..:Poldi:.. írta:Igazán nem panaszkodhat Franck Ribéry: nagyon nagyra becsülik Németországban, pontosabban a Bayernnél. Franz Beckenbauer már nem egyszer zengett ódákat róla, és a legutóbbi dicséretbe Messit is "belevette" a Császár.
- Ribéry és a kis Messi jelenleg a világ két legjobb játékosa, már-már nem is futballisták, hanem táncosok...
Erre jegyezte meg az egyik német lap malíciózusan: akkor Cristiano Ronaldo minden bizonnyal táncosnő...
![]()
Titinho írta:A SZŰKÍTETT LISTA: Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Fernando Torres (spanyol, Liverpool), Xavi (spanyol, Barcelona), Kaká (brazil, AC Milan), Lionel Messi (argentin, Barcelona)
ez igaz,de épp ezért írtam,h 'divat' és 'menő' szidni,mert a mostani teljesen logikus nyilatkozat után is nekiestek. ami látom szerinted sem volt vészes.LG írta:Igen, divat utállni, de sokat tett, és tesz is érte a pályán, és azon kivül is. Nagy játékos lett belőle, de mint ember egy erkölcsi hulla.ozsimiki írta:
Már divat utálni,vagy legalábbis menőEnnyi erővel f1es világbajnokok se mondják magukról, hát h megérdemeltem mert 18ból 12őt én nyertem..stb.
ez a nyilatkozat részlet teljesen jogos. vannak persze mondatai amire ugrani lehet,ez nem olyan szntem.
Ez a nyilatkozata sztem is korrekt volt, ebben nem találok kivetni valót. De sok, régebbi nyilatkozatában igen, de nem is ezek bosszantanak engem annyira, hanem az, amit a pályán művel. Elég csak pl. azt megnézni a City ellen mit csinált. Engem már Ronaldinho is sokszor föl.aszott, hogy ugy viselkedett a pályán mint egy primadonna, de C viselkedése már télleg undoritó.
Igen, divat utállni, de sokat tett, és tesz is érte a pályán, és azon kivül is. Nagy játékos lett belőle, de mint ember egy erkölcsi hulla.ozsimiki írta:
Már divat utálni,vagy legalábbis menőEnnyi erővel f1es világbajnokok se mondják magukról, hát h megérdemeltem mert 18ból 12őt én nyertem..stb.
ez a nyilatkozat részlet teljesen jogos. vannak persze mondatai amire ugrani lehet,ez nem olyan szntem.
Torres azért egész jól játszott tavaly. Sokáig elment a BL-ben is a csapattal, a PL-ben is ontotta a gólokat a Poolnél, és nem utolsó sorban EB győztes, ráadásul az ő gólja döntött. Igaz egy 4. hely reálisabb lett volna, Xavi simán beelőzhette vna a dobogón.manuel írta:Ha ezt nézzük akkor számomra meg az a meglepő hogy a Torres a 3-lett.CFirpo3 írta:Én csak írtam, hogy vajon mi járhatott annak a fejében, aki Arshavinra, Drogbára vagy pl. Adebayoorra tette le a voksát. Valóban az, hogy: " Áh igen! Arshavin/Drogba/Adebayoor volt idén a legjobb. Xavinál, Messinél és Ronaldónál is jobb volt" -nem hiszem
Egyetértek Tamással!!!Hol halott az ember ilyen nyilatkozatott annó R10-től vagy Kakától vagy Messitől???ez az ember egy undoritó,beképzelt másokat lenézző,mások képességét semmibe tekintő alak.Mert ilyet mondani hogy ő az egyedüli a világon aki tavaly jó teljesitményt nyújtott hát ez azért erős túlzás!!!!Azzal bezzeg nem dicsekedett hogy hányszor fetrengett a gyepen és hogy csak 6 osztálya van.Utálatos egy alak.Varga Tamás írta:
Hát, ha szerinted ez a nyilatkozat helyénvaló, akkor nincs miről beszélni...
Olvastál ilyet Messitől, Ronaldinhótól stb? Én nem emlékszem ilyesmire. Öndicséret büdös! Nagyképű ember, beképzelt nyilatkozata.
Tökreígyvan Mikiozsimiki írta:
Hát, ha szerinted ez a nyilatkozat helyénvaló, akkor nincs miről beszélni...Zozzy 5 írta:Most mindentől függetlenül, ez a nyilatkozat miért öntelt ? Csak tényeket mondott...fcgigi írta:Beírok egy részletet egy cikkböl, amit CR-rel készítettek még az Aranylabda választás előtt...
Ki ma a világ legjobb futballistája??
CR válasza: Cristiano Ronaldo! Na jó, csak vicceltem. Nem tudom. Az előző szezonban én voltam az egyik legsikeresebb játékos. Európában, ezért nem izgulok különösebben az idei díjátadások előtt. Enyém lett az Aranycipő, az UEFA a tavalyi BL-szezon legjobbjává választott, szóval eddig minden oké. Sok jó futballista van a világon, de az előző idényben alighanem én nyújtottam a legjobb teljesítményt.
Hát erről van szó.... ennyire öntelt már nem lehet valaki...