Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor azért voltak öten, hogy mindeki kihúz egy számot és így lesz meg az ötös-lottó?Danka00792 írta:Most sorsolnak. Mindenki Eurosport -ra, Messi-nek nyernie kell. Istenem de izgulok.
Sem itt sem a France Footballnál nem a játéktudást nézik,hanem az adott évben mutatott produkciót!csababarca írta:Éljen a szakma...azt hittem itt a játéktudást nézik a SZAKembrek,nem a címeket...de hát mindegy...
ennyi erővel torres xavi messi és kaká is utazhat azér h átvegye a díjat!!! itt nem csak 1 ember jelenik meg az átadásonVaratrix írta:Én a Manchaster- Chelsea meccsen a kommentátortól hallottam, hogy Ronaldo átvenni utazik a díjjat!Grege írta:Akkor a goal.com-os arcok kamuznak.. Nem hiszem, h nagyon meglepetést kelene várnunk, hacsak meg nem unja a FIFA, h a díjukat egyszerűen az aranylabda másának fogják lassan tartani.
Én ebből azt szűrtem le hogy, biztos ő kapja!
Na, azt én is hallottam, de csak kamu volt... Ahogy mi sem, úgy ő sem tudhatja előre, csak nagyon erősen sejti, no meg valszeg neki ő a favoritja.Varatrix írta:Én a Manchaster- Chelsea meccsen a kommentátortól hallottam, hogy Ronaldo átvenni utazik a díjjat!Grege írta:Akkor a goal.com-os arcok kamuznak.. Nem hiszem, h nagyon meglepetést kelene várnunk, hacsak meg nem unja a FIFA, h a díjukat egyszerűen az aranylabda másának fogják lassan tartani.
Én ebből azt szűrtem le hogy, biztos ő kapja!
Én a Manchaster- Chelsea meccsen a kommentátortól hallottam, hogy Ronaldo átvenni utazik a díjjat!Grege írta:Akkor a goal.com-os arcok kamuznak.. Nem hiszem, h nagyon meglepetést kelene várnunk, hacsak meg nem unja a FIFA, h a díjukat egyszerűen az aranylabda másának fogják lassan tartani.
Akkor a goal.com-os arcok kamuznak.. Nem hiszem, h nagyon meglepetést kelene várnunk, hacsak meg nem unja a FIFA, h a díjukat egyszerűen az aranylabda másának fogják lassan tartani.socio66 írta:Jah,ott van eggyel alattad..Grege írta:
Persze, asszem a eurosport adja...![]()
Egyébként egy órásra van írva,nem hiszem hogy 11kor osztanák a díjat..
Jah,ott van eggyel alattad..Grege írta:
Persze, asszem a eurosport adja...
A díjat csak 23 óra körül osztják ki... Tudom ajánlani a goal.com-ot, addig felvezető cikkek lesznek gólösszefoglalókkal, aztán 8tól tájékoztató a gáláról, majd 23 órakor megírják a győztest.Etooka írta:Asszem, most, 17:30-korBarca Taki írta:mikor lesz?
http://tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=91 ... 48a261f591Barca Taki írta:mikor lesz?
Asszem, most, 17:30-korBarca Taki írta:mikor lesz?
Akkor ma lesz?Titinho írta:FIFA ÉV JÁTÉKOSA DÍJ
A SZŰKÍTETT LISTA: Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United), Fernando Torres (spanyol, Liverpool), Xavi (spanyol, Barcelona), Kaká (brazil, AC Milan), Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Az ünnepélyes eredményhirdetést január 12-én, a Zürichben sorra kerülő FIFA-gála keretében tartják meg.
aki a focihoz egy kicsit is konyit, es szivere teszi a kezet, az barmifele vacilalas nelkul beismeri, hogy 2008ban c.ronaldo kellett kapja az aranylabdat. ez egyszeruen nem kepezheti vita targyat. ettol fuggetlenul, szerintem messi komplexebb, jobb jatekosár azt továbbra is tartom,h az aranylabdát megérdemelte cr