MQuC írta:Mi az, hogy azért forrófejű, mert örül, hogy rendes csapatban játszhat??
Nem látom az összefüggést, bocsi. Relatíve sokszor elkapja a gépszíj, ezt nem szeretem benne, pedig remek játékos.

Az első mondatodból (és esetleg a figyelmedből) kimaradt a NEM szócska,ami alapjában változtatja meg Omega mondókáját a tiédhez képest
Am a Sevillában pont azért nem kamáztam annyira a playát,mert elég idegbeteg módjára adta elő a művészetet.Hisztizett rendesen és nem volt vmi szimpatikus emberke számomra.Ebből a karatkterből kiindulva ódzkodtam picit,amikor leigazoltuk,de mára elmondhatom,h naon kellemeset csalódtam Daniban.Rakkolós még mindig,de hál' Istennek elhagyta azt az allűrt,ami miatt unszimpatikus volt.Más közegbe (MÉS QUE UN CLUB),a planéta legnagyszerűbb formáját,játékát mutató csapatába került,ahol igazán nagy élmény,élvezet lehet játszani.Gondolom ez is segített a higgadtabb viselkedés elérésében.Pepnek is nagy érdemeit látom ebben,valamint természetesen Alvesnek magának,mivel rájött,h errefelé más a módi (egy-két kisebb-nagyobb ellenpéldát leszámítva),és alkalmazkodott is.Ezen kívül nyugtató hatású lehetett számára,h végre megoldódott az eligazolási hercehurcája és nagyszerű helyre került.Ilyen társak mellett örömfocit mutat be Ő is,rendezett,hajtós,világelit játékot mutat be nekünk hétről-hétre.
Köszönet érte,Dani!És csak így tovább!!!!