Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem élete legjobbja, az azt jelenti nála, hogy egy átlagos jobb bekk volt tegnap.Etooka írta:Amúgy tegnap ő sem élete legjobbját nyújtotta, és leszokhatna már arról, hogy kirúgja a körútra a labdát...
Állítólagos műesésért kapta, ami egyértelműen nem volt az, így mindenképp jogos a lap eltörléseMQuC írta:Nem láttam azt a szabálytalanságot, amiért megkapta az 5. sárgát. Jogos volt, vagy az volt jogos, hogy eltörölték neki.??
Sztem már most megérte az árát.Drukker írta:Ha továbbra (1-2 év) is hozza ezt a jó formáját akkor nagyon jó döntés volt leigazolni és megérte az árát. Nagyon megkedveltem a srácot
Az első mondatodból (és esetleg a figyelmedből) kimaradt a NEM szócska,ami alapjában változtatja meg Omega mondókáját a tiédhez képestMQuC írta:Mi az, hogy azért forrófejű, mert örül, hogy rendes csapatban játszhat??![]()
![]()
Nem látom az összefüggést, bocsi. Relatíve sokszor elkapja a gépszíj, ezt nem szeretem benne, pedig remek játékos.
Fabregas el jönne simán 50 milla alatt is!cps46 írta:OFF: Fabregast meg inkább meg se próbáljuk. Idei teljesítmény alapján nálam pl Gudjohnsen veri Fabregast.depth írta:az lesz, h jövőre, ha megpróbáljuk Fabregast, akkor az Arsenal szembrebbenés nélkül fog egy 50milliós árat kérni... vicc.
Szerintem ilyen nem létezik, hogy egy játékosnak mennyi az ára/érteke. Ez főleg attól függ, hogy ki az eladó, és ki a vevő. Alves esetében a Sevillának a legjobb játékosától kellett megszabadulnia, és ilyenkor meg kell szabni egy árat, hogy mikortól kezdve éri meg ez nekik. Mellesleg az is benne volt, hogy nekünk meg nagy szükségünk volt rá.depth írta:az ilyenekből látszik, h mennyire rossz irányba viszi el ez azt egészet a Real, Chelsea, City. meg most jön a többi arab.
a srác szerint Alves simán többet is ér 30 milliónál. ez most komoly? 30 - 40 millió eurókért repkedjenek a top hátvédet? egyetlen egy játékos 7,5 milliárd(!) forintot érne? és ez csak a játékjoga, egy hátvédnek. akikért kevesebbet szoktak adni.
az lesz, h jövőre, ha megpróbáljuk Fabregast, akkor az Arsenal szembrebbenés nélkül fog egy 50milliós árat kérni... vicc.
egyrészről amit gekkodan írt az a válasz, másrészről pedig egy olyan tulajdonost aki ennyit kiadna érte, és még jó sokat másokért is, távolról sem érdekli,h mennyi PÉNZ jön vissza majd általa.simonyitibi írta:Csak egy kérdés. Ha valóban megvalósult volna a Kaka M City üzlet, na akkor szerencsétlen Kaka mikor dolgozza vissza a vételárát? 120000000 euro, vagy font erre nem emlékszem
Az Alvesért kifizetett 30 akárhány millió már ki van fizetve, ez már a múlt, senki nem fogja ezt visszaadni. Ráadásul ezt a pénzt a Barça a Sevillának fizette, nem Alvesnek. Vagyis ha már a pénz és a játékos teljesítménye között szeretnénk kapcsolatot találni, akkor sokkal inkább azt kell nézni, hogy vajon Alves megdolgozik-e a fizetéséért (szerintem igen).gonosz írta:Najóvangyerekek, sztem ez meddő vita. 30xmilliót úgysem tudsz most tételesen elszámolni a Barca költségvetésének tudtán kívül.....fölösleges ezen agyalni. Másrészt meg nyilván sok oldalról kap pénzt a klub, nem csak a játékos csere-beréből, uh ebbe sztem senki nem lát bele igazán. Az árát ő úgy tudja "visszahozni", ha szállítja a jobnál jobb beadásokat és gólpasszokak (vagy csak simán jó passzokat). Egyébként meg azért (is) nagy játékos, mert egy hátvédtől egyáltalán nem általános, hogy gólpasszokat adogat és ilyen veszélyes a kapura, mint ő. Ezért is éri meg az árát, nomeg a hátvédi teendőit is megfelelően ellátja. Sztem ezt takarja az a dolog, hogy "megéri az árát"....
Marketing-értékben és mezeladásban soha..simonyitibi írta:Csak egy kérdés. Ha valóban megvalósult volna a Kaka M City üzlet, na akkor szerencsétlen Kaka mikor dolgozza vissza a vételárát? 120000000 euro, vagy font erre nem emlékszem
én arra értettem, h mi alapján gondolja azt, h most még nem hozta be, de évvégére már igen. hogy miben méri ezt?!Kérdés, mi alapján nézzük
Kérdés, mi alapján nézzük, hiszen lehetne gazdasági értelemben, ahol meg lehetne vizsgálni, hol az a fedezeti pont, ahol már behozta az árát, mezeladások, egyéb marketing bevételek, illetve a hozzáadott érték, amit ő tett ahhoz, hogy nyerjen a csapat vmi cimet vagy mennyivel nézik többen ő miatta a meccseket etc.depth írta:és ezt mi alapján számoltad ki?
28+4 millióért vettük. Mellesleg hogy hozta volna be az árárt? Évvégéig tartson ki ez a lendület nála és akkor talán.Stelios írta:Azt a 36 milliót még nem hozta be. Ha évvégéig is ilyen jól teljesít, akkor addigra már behozta.Ilúvatar írta: Már behozta az árát, Uff én mondtamMár eddig valamit le is rakott a Barca asztalára, méghozzá nem mindegy hogy mit.