baas11 írta:Szerintem itt senkinek nem Henry-val van baja,csak miért kell ott játszania ahol nem tud ,?
Erre az esetre akkor ott van a Pep Guardiola topik, ahol el lehet mondani a véleményeket az edző döntéséről. Hidd el, hogy Henrynak biztos nem vágyálma a balszél (később kitérek még rá).
Ennek ellenére az ember azt látja, hogy ha Henry rúg egy gólt, vagy ha csak gólpasszt ad: akkor is valaki jön ide, és elmondja, hogy Henry aznap béna volt, és lehetne jobb játékos is a helyén. És ilyenkor ne gondoljam, hogy Henryval van baja azoknak az embereknek??? (mikor a maximumot kihozza arról a helyről az eredményességet tekintve!) Teljesen érthetetlen.
baas11 írta:a fontos gólókat ugyse onnan szerzi....
Nem hiszek ebben, hogy számít: honnan szerzi valaki a gólokat. Messi pl. honnan szerzi, hogyha elindul jobb szélről, majd addig cselezi magát, amíg bal oldalról rúgja a gólt? Ennyi erővel akkor azt is mondhatnánk, hogy Messi akkor épp balszélsőt játszott - de ez nem lenne helytálló.
baas11 írta:nekem volt kellemettlen amikor haverom megkérdérdezte h ő a bal támadótok ?mondom igen ,-persze h 2 perc múlva elesett a saját lábában-azt mondja nem rossz...
Ilyen ökör-hibát tegnap kb. mindenki vétett

Vagy pl. igen mulatságos labdaátvételeket produkáltak tegnap a védőink, és középpályásaink. Szóval A haver véleménye értelemszerűen nem lehet mérvadó, nem jó hivatkozás-alap. (nagymamám meg azt mondta, hogy...

)
baas11 írta:milyen lehet Henrynak ???ha már nézni is kínos a szenvedését!?
Henry elmondta erről a véleményét, hogy jobb szeretne középcsatárt játszani, de ebben a csapatban vagy alkalmazkodik az ember, vagy mehet a sóhivatalba

(és ez jó, mert végre van fegyelem). Amúgy én is örülnék, ha Pep kipróbálná őt legalább egy meccs erejéig csak középcsatárként.