Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Henry már az elözö szezonban a bal oldalon játszott, és frank rakta oda, pepp pedig eladta volna etoot még a kezdetek kezdetén...MR. TROMORT írta: Henry csapdába került, mert ő igazi vérbeli közép csatár, de Eto'o-t jobbnak tartja Pep, és ezért kikerült a bal oldalra.
Inieste télleg remek játékos, remek középpályás, a kapu elött nem álja meg a helyét, mert nem lő golokat, ellentétben Herny-val
Boccs az off-ért mindenkinek
Nem, nem arra való.Andrisveres írta:a statisztika arra valo , h elemezd h ki mit nyujt a palyan![]()
probald ujrafogalmazni
Akkor h megértsd:ne csak a statisztikákat nézd, hanem azt is h mit mutat a pályán!chi omega írta:"de próbáljuk nm figyelembe venni egy percre a góljait!"
bocs, felnevettem.
Úgy értem, tudod-e, hogy Pep számít nála konkrét szélsőjátékra? Mert én ebben nem vagyok biztos.lionelmessi19 írta:Spec. biztos vagyok benne, hogy szélső feladatai vannak, ugyanis ott játszik, igen sokat. És megpróbál onnan befelé játszani, csak nem megy neki. Nem is értem a dolgot, mi az hogy honnan veszem?
Ezt én értem, de ennek ellenére a megfogalmazásaid helyenként durvák és igazságtalanok - ráadásul te magad is leírtad már párszor, hogy szívesen látnád őt középcsatárnak. Ezért még inkább megdöbbent, hogy miért neki kell címezni ezeket a szavakat. Ha Valdes csatár lenne, akkor nem őt hülyézném, az fix!lionelmessi19 írta:Persze, hogy nem Henry hibája. Így született, és alakult ki a stílusa, neki az a poszt és feladatkör nem való. Sajnálom is hogy ott játszik, és hajtogatom is szünet nélkül hogy el kéne onnan tenni őt esetenként padra, illetve középre.
Spec. biztos vagyok benne, hogy szélső feladatai vannak, ugyanis ott játszik, igen sokat. És megpróbál onnan befelé játszani, csak nem megy neki. Nem is értem a dolgot, mi az hogy honnan veszem? Tegnap is kismilliószor kapta a szélen a labdát, de max visszapassz lett belőle, semmi más.Mikaos írta:Honnan veszed, hogy ő neki szélső feladatai vannak? (Ebben a csapatban konkrétan egyedül Sylvinho lehetne balszélső, ha már klasszikus szélső feladatról beszélünk). Tehát miért ez alapján ítélsz meg egy középcsatárt, hogy milyen szélsőmunkát végez? Ezzel utalnék egy régi írásomra, miszerint az olyan dolgokat, amik függetlenek Henrytől (vagyis maga a posztja, ahol játszik - és te pont ezt kritizálod!!!): más, ehhez jobban illő topikokban kéne megbeszélni, pl. Guardiola, vagy meccsek, vagy taktika - ha van ilyen). Nem Henry hibája, hogy nem tudja elvégezni a te általad elvárt szélső feladatokat (amiket lehet, h Pep el sem vár tőle...).lionelmessi19 írta: Egyetlen dolog van, és kizárólag erről beszélek 2 hónapja kb, és ez a széljátéka. Ami eddig is nagyon gyenge volt, és tegnap is.
lionelmessi19 írta:Egyébként amint lement ez a két töketlen, kombinativitás terén gyenge játékos (guddy, henry), azonnal megélénkült a játék.Ugye érzed a különbséget a két megfogalmazásod között?lionelmessi19 írta:Egyébként baromi jó, hogy lövi a gólokat. Kifejezetten tetszik, ha nem a szélen töketlenkedik.
Honnan veszed, hogy ő neki szélső feladatai vannak? (Ebben a csapatban konkrétan egyedül Sylvinho lehetne balszélső, ha már klasszikus szélső feladatról beszélünk). Tehát miért ez alapján ítélsz meg egy középcsatárt, hogy milyen szélsőmunkát végez? Ezzel utalnék egy régi írásomra, miszerint az olyan dolgokat, amik függetlenek Henrytől (vagyis maga a posztja, ahol játszik - és te pont ezt kritizálod!!!): más, ehhez jobban illő topikokban kéne megbeszélni, pl. Guardiola, vagy meccsek, vagy taktika - ha van ilyen). Nem Henry hibája, hogy nem tudja elvégezni a te általad elvárt szélső feladatokat (amiket lehet, h Pep el sem vár tőle...).lionelmessi19 írta: Egyetlen dolog van, és kizárólag erről beszélek 2 hónapja kb, és ez a széljátéka. Ami eddig is nagyon gyenge volt, és tegnap is.
lionelmessi19 írta:Egyébként amint lement ez a két töketlen, kombinativitás terén gyenge játékos (guddy, henry), azonnal megélénkült a játék.
Ugye érzed a különbséget a két megfogalmazásod között?lionelmessi19 írta:Egyébként baromi jó, hogy lövi a gólokat. Kifejezetten tetszik, ha nem a szélen töketlenkedik.
14 (12 bajnok, 1-1 BL és kupa)Drukker írta:Hány gólt lőtt idén minden sorozatot egybe véve,????![]()
Na mivel énvagyok itt a legnagyobb Henry fan,kultúráltan kifejteném hogy nincs igazad.1.Az általad felsorolt nevek közül meikek vb,eb,konfbajnokok,európa aranycipősök,pl top goalscorerek ill meik france football ezüstlabdás(messin kivül),2.Azt irtad tekintsünk el a góljaitól?ez érdekes mert tudtommal Henry csatár és hát talán nekik a góllövés a céljuk na mindegy te biztos jobban tudod.3.Ha van egy 10 perced ird be a www.youtube.com on hogy Thierry Henry és ha találsz olyan videot amin ügyetlenkedik vagy elszúr valamit esetleg piroslapot kap,azt kérlek linkeld be.noname írta:LM után én vok az egyik legnagyobb Henry ellenző-már a kezdetek óta, szóal én azokkal fogok mindig is egyetérteni, akik kritizálják. Lehet h a töketlen kicsit erős kifejezés rá, de próbáljuk nm figyelembe venni egy percre a góljait!Ha nem vesszük figyelembe h már tizenakárhány gólt lőtt, akkor a pályán mutatott teljesítménye elég gyenge.Messi,Ini,Hleb,Sergio,Alves,Xavi, sőt még néha Etoo is olyan cseleket csinálnak h mindenki bámul.Ez az, ami nagyon hiányzik Henryból.Nem tud szépen játszani.1 az 1-ben szinte sose tud semmit se csinálni.Tegnap is volt legalább 3 olyan szitu ahol ha kicselez 1, max 2 embert, máris 100%os gólhelyzet.Messi miatt az ellenfél védelme mindig erősen az argentin oldalára tolódik, Henryn előtt 2nél több ember sosincs.Mégis ezt a hatalmas taktikai előnyt sose tudjuk kihasználni, mert az egyetlen ember, aki kitudná, az képtelen kicselezni bárkit is. Ezért írom h olyasvalaki kéne oda, aki Messihez hasonlóan képes lenne kicselezni valakit lendületből, komolyabb sebességvesztés nélkül.Ha tudnánk ilyen balszélsőt szerezni, az meccsenként legalább 2-3 100%os ziccert jelentene, amiből azért általában 1 minimum bemenne.
Erre az esetre akkor ott van a Pep Guardiola topik, ahol el lehet mondani a véleményeket az edző döntéséről. Hidd el, hogy Henrynak biztos nem vágyálma a balszél (később kitérek még rá).baas11 írta:Szerintem itt senkinek nem Henry-val van baja,csak miért kell ott játszania ahol nem tud ,?
Nem hiszek ebben, hogy számít: honnan szerzi valaki a gólokat. Messi pl. honnan szerzi, hogyha elindul jobb szélről, majd addig cselezi magát, amíg bal oldalról rúgja a gólt? Ennyi erővel akkor azt is mondhatnánk, hogy Messi akkor épp balszélsőt játszott - de ez nem lenne helytálló.baas11 írta:a fontos gólókat ugyse onnan szerzi....
Ilyen ökör-hibát tegnap kb. mindenki vétettbaas11 írta:nekem volt kellemettlen amikor haverom megkérdérdezte h ő a bal támadótok ?mondom igen ,-persze h 2 perc múlva elesett a saját lábában-azt mondja nem rossz...
Henry elmondta erről a véleményét, hogy jobb szeretne középcsatárt játszani, de ebben a csapatban vagy alkalmazkodik az ember, vagy mehet a sóhivatalbabaas11 írta:milyen lehet Henrynak ???ha már nézni is kínos a szenvedését!?
Észrevettem én is a formahanyatlást, de nem fognám Henry-ra, mert gyakorlatilag alig váltanak pozíciót, a meccsek 90%-ában Eto'o a középcsatár, mint novemberben is.chi omega írta: samu kb azóta rossz (a góljai ellenére), mióta iniesta lesérült, és henry beverekedte magát a csapatba. előtte is játszott a francia, persze, és igen, nekem akkor is úgy tűnt, hogy kicsit idegenül mozognak együtt eto'o-val. ...
+de sehol nem játszik úgy, mint novemberben, amikor összjátékokban is nagyon jó volt, és folyton megverte a védőit.
Én sem látom a nagy barátságot, de az én emlékezetemben úgy él a dolog, hogy egy pár szögletzászlós kifutásnál (gólöröm) összenevettek, és pacsiztak egy jót, valamiért ezek maradtak meg leginkább.chi omega írta: én annyira nem látom ezt, sőt. persze pacsiznak, de ahhoz képest, hogy két centerről van szó, akik mindketten a világfutball nagy egyéniségei, ráadásul mindketten feketék, akik eltökélten harcolnak a rasszizmus ellen, nem látom a nagy barátságot.