2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Annak a bohócnak a játékát?lionelmessi19 írta:A gond hogy még Sergit is a kezdőbe akarom sűríteni, mert imádom a játékát. És két posztra így 3 játékos akadt... nálam Henry csücsül, ennyi.
Engem sose zavart, hogy nem értesz egyet Marci.
A statisztika sajna egy olyan dolog, ami még az eredményességről se tud átfogó képet adni.. olyan oszlopot nem tudunk csinálni, hogy hány labdát adott Iniesta, ami ziccerbe hozta a társakat, de kihagyták (ezek közt jópárat Henry maga), és olyat se, hogy Iniesta 1-1 fantasztikus húzása a szélen milyen helyzetet teremtett, amiből gól lett.
Ha jól veszem ki a képből, azt akarja ábrázolni, hogy mennyi percenként szerzett gólt Titi és Ini.MQuC írta:Bocsi. nem akarok kötekedni, a te véleményeden vagyok, azt hiszem látszott. DE a gólátlagnál a 100as helyiértékü számok?...![]()
![]()
khm, iniesta simán a szélen játszott az EB-ntudomka958 írta:azt mondja már meg valaki mennyivel voltunk tegnap eredményesebbek amíg iniesta szép cselekkel lement a vonalig,majd egyet sem tudott onnan megjátszani...
szép de minek?neki a középpálya való,nem véletlen ott nyujtott feledhetetlent az eb-n is...
Iniesta viszont sokkal nehezebben rúg gólt, rosszabb a helyzet kihasználása. Lehet h passzolni tud de ha gólt nem tud lőni akkor maradjon a kp. sztem Henry pedig BALSZÉLEN vagy KÖZÉPEN játsszonlionelmessi19 írta:Henry tegnap valóban sok gólt lőtt. Meg amúgy is sok szélen lefolyó akcióból lőtt már gólt. Tényleg. Nulla amit az ember a balszélen csinál. Iniesta gólhelyzetek tömkelegét teremti meg ott, főleg ha elöl-hátul remek emberek veszik körül.
Hát ez az, amiért különbözik a véleményünk. Engem nagyon érdekel, hogy mit csinál ott. Mert az nemszép, és nem eredményes. Amit Iniesta csinál ugyanott, az pedig szép, és eredményes is.CFirpo3 írta:Engem személy szerint nem az érdekel, hogy Henry mit csinál a szélen, hanem hogy milyen eredményes vele a csapat és az egész pályán mit művel.lionelmessi19 írta:Henry tegnap valóban sok gólt lőtt. Meg amúgy is sok szélen lefolyó akcióból lőtt már gólt. Tényleg. Nulla amit az ember a balszélen csinál. Iniesta gólhelyzetek tömkelegét teremti meg ott, főleg ha elöl-hátul remek emberek veszik körül.
Tegnap valóban nem lőtt gólt, de ezt senki nem írta.
2.Varga Tamás írta:
2. Nem, mégis hasznosabb, mint Iniesta ezen a poszton.
Sanama írta:
2. Mért Henry balszélső?nem..
Engem személy szerint nem az érdekel, hogy Henry mit csinál a szélen, hanem hogy milyen eredményes vele a csapat és az egész pályán mit művel.lionelmessi19 írta:Henry tegnap valóban sok gólt lőtt. Meg amúgy is sok szélen lefolyó akcióból lőtt már gólt. Tényleg. Nulla amit az ember a balszélen csinál. Iniesta gólhelyzetek tömkelegét teremti meg ott, főleg ha elöl-hátul remek emberek veszik körül.
2. Mért Henry balszélső?Varga Tamás írta:...
1. Válaszolnék a vádakra, ha nem lennének benne állandó jelleggel túlzások (negatív irányban). Senki nem mondta, hogy tegnap jól játszott, de az sem igaz, hogy a meccs legrosszabbja, és egyéb hasonló megnevezések.lionelmessi19 írta: De a vádakra válaszolj könyörgöm. Az nem válasz hogy multkor hogy játszott, vagy hogy a másik hogy játszott. Arról írj már te is, amiről mi, hogy Henry hogy játszott. Semmi másról, ennyi a kérés. Hihetetlen hogy még így sem érted meg amit leírok. Ennél szájbarágósabb már nem lehet. Légysziii!
Na nézzük végig.Mikaos írta:Na, látod, ez a vicces! Hogy a tegnap szintén gyengébben játszó Hlebet agyonisteníted (jó, hogy nem mondtad megint, hogy 2009 legjobb teljesítményelionelmessi19 írta:...), miközben a hasonlóan játszó, kevesebb percet a pályán töltő játékost (Henry) leszidsz. Például te itt észrevehetnéd magadat!
De Hlebnek igen???lionelmessi19 írta:én nem tolerálok egy Cáceresnek, Henrynek, Keitának, Guddynak úgy egy rossz játékot..."Ennél nem is kell több bizonyíték, hogy te egyszerű szimpátia alapján ítélkezel. Innentől nehéz komolyan venni az egész hozzáállásodat Henryhoz.
Hogy a te kifejezéseddel éljek: Lehet, hogy te sem "bírod felfogni", de én 100adszor is válaszolni fogok az igazságtalan vádakra.lionelmessi19 írta:"Már tényleg nem találok lassan más magyarázatot, mint hogy nem bírjátok felfogni, légyszi cáfoljatok rá. Még 100adszor (azthiszem ebből a kifejezésből most fogyott el a 'költői túlzás') is leírom: Henry mindig kap kommnetárt, akár jól játszik, akár rosszul, az meg pláne mind1 hogy a csapat többi tagja hogyan."
Na, látod, ez a vicces! Hogy a tegnap szintén gyengébben játszó Hlebet agyonisteníted (jó, hogy nem mondtad megint, hogy 2009 legjobb teljesítményelionelmessi19 írta:...
De Hlebnek igen???lionelmessi19 írta:én nem tolerálok egy Cáceresnek, Henrynek, Keitának, Guddynak úgy egy rossz játékot..."
Hogy a te kifejezéseddel éljek: Lehet, hogy te sem "bírod felfogni", de én 100adszor is válaszolni fogok az igazságtalan vádakra.lionelmessi19 írta:"Már tényleg nem találok lassan más magyarázatot, mint hogy nem bírjátok felfogni, légyszi cáfoljatok rá. Még 100adszor (azthiszem ebből a kifejezésből most fogyott el a 'költői túlzás') is leírom: Henry mindig kap kommnetárt, akár jól játszik, akár rosszul, az meg pláne mind1 hogy a csapat többi tagja hogyan."
A tegnapi alapján merült fel.Rivaldo11 írta:Csereként állt be tegnap, nem igazán találta a ritmust, noha pici szerencsével gólt szerezhetett volna. Ennyi, nem kell túldramatizálni. Azt meg egyáltalán nem értem, hogyan MERÜLHET FEL HOGY AZ EDDIG HARMATGYENGE HLEB többet tudna a balon nyújtani. Mi alapján lehet erre következtetni? Mi az a momentum, ami ezt sugallja? Komolyan érdekel.
Vicc.