Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért? Drága hely?Tim írta:Akkor legyen az oster,csak meg ne kérdezd hányan leszünk..antiimperialista írta:Támogatom Badi ötletét![]()
Foglald a helyet, míg nem késő!
Remélem van valami kedvezményed náluk!
Akkor legyen az oster,csak meg ne kérdezd hányan leszünk..antiimperialista írta:Támogatom Badi ötletét![]()
Foglald a helyet, míg nem késő!
Mi,Timivel nyitottak vagyunk minden beülős dologra.Csak egy kérdés,hogy mennyire van messze a VIII. kerületi Barosstól?Mert nem kéne a mostani viszonyok között nagyon későn hazaérni,s nagyon sokat menni.Badi írta:megint felhozom alternatívaként az Ostert -> tölgyfa utca, zsiráfos hely, plazma tvkkel (már nyáron is ide akartunk menni csak nem volt hely)
szvsz pont ideális, csak legkéspbb holnap le kéne foglalni, mert nem lesz hely
vélemény?
Kéne tudni, h hányan lennénk... meg bemenni tuti nem lesz időm, köbö örülök, h élek, csak max telefonálni tudok de az meg tök8 ki csinálja. Csak az biztos, h asztalt foglalni kéne, ha odamegyünk mert ott szombat este gyilkolnak helyekért általában.dóry írta: Szandi! Te is megérdeklődöd? árakat, ilyesmi...
haladni kéne a szervezéssel...
Mert olyan hülye vagy...grecki írta:Ágh, nekem nem jó sajnos a 21. Már a Barça B topikba is beírtam, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkora népünnepély lesz belőle...
Akkor már csak ezért a látványért szabadtérre szervezzük!VIII.Henrik írta:Igen Krojf, én sem kívánom felvenni a melós 60 rétegű ruházatomat, és (igenjól)láthatósági kabátomat.
Döglőhely nekem is rendel!VIII.Henrik írta:Kezd érdekelni engem is, viszont szállást igénybe vennék én is, mivel nem szeretnék hajnalban haza vonatozni, buszozni.