Sajnos nálunk a szálláshely ugrott a "vendégágyunkat" már elígérték lakótársaim tetoválóversenyre érkezőknek... sajnálom.
Viszont az továbbra is áll, hogy szivesen megszervezem a program délutáni/esti részét (ha meccsnézés lesz belőle).
Napközben a kupára valószínűleg nem tudok kimenni, az említett tetoválóverseny miatt.
A kocsma amire én gondolok (nem tudom a nevét), a blahán van, azon a kis utcán, ahol a burgerking (aki pesti az talán tudja). Nem a legjobb környék, de a kocsmában én már többször voltam és eddig semmilyen attrocitás nem ért, és nagyon rossz arcokat sem láttam (kivéve a tulajt). Emellett van 3 tévé + óriáskivetítő, és 200huf a fél literes macifröccs

, a sörárakat nem tudom, mert nem iszom (csak nyáron) sört, de az sem drága (pesti viszonylatban szerintem olcsónak mondható).
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'