Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia! Örülj h nem láttad a csapatot. Az első 20 percben támadtunk Henry kihagyott egy helyzetet de semmi több, aztán kezdődött a botrány. Abidal megsérült(1-2 hónapra kidőlt) majd egy kis szabálytalanságért kiállították Keita-t és sárgát kapott: Sergio(kispadról),Eto'o, PUyol és Xavi is. A játékunk nagy büdös 0, azz ellenfél favágó, a bíró hülye...A második félidőre óriásit kell javulnia a gárdának és 10 emberrel is be kell húzni a meccset.Cali írta:Hello mindenkinek!
Most értem haza, lemaradtam az első félidőről...![]()
Írna nekem valaki egy gyors elemzést vagy egy kis összefoglalót?![]()
Előre is köszi annak aki válaszol.
Vagy itt a legutolsót sztem Alvesnek kellett volna rúgnia.CFirpo3 írta:A szabadrúgásokat miért nem Marquez rúgja?
Te most mit köszöngetsz Guardiolank, nem ő állította ki Keitát hanem a bíróStelios írta:Persze, fogjátok csak a bíróra. Ha a játékosok nem a bíróval foglalkoznának, akkor nem lenne itt semmilyen piros. Köszönjük kedves Guardiola!
Az előnyünk már vagy 7 vagy 8 pont.
Én meg azon, hogyha 45perc alatt le tudtad szűrni...matyi25 írta:Azon a véleményen vagyok hogy nagy a baj...
Stelios írta:Persze, fogjátok csak a bíróra. Ha a játékosok nem a bíróval foglalkoznának, akkor nem lenne itt semmilyen piros. Köszönjük kedves Guardiola!
Az előnyünk már vagy 7 vagy 8 pont.