Cali írta:Nem vagyok olyan ember, aki sajnáltatja magát, de most ez kikívánkozott belőlem... Köszönöm a a kedves szavakat és a bíztatást Tamásnak, Andrisnak és mindenkinek...

Hajrá Cali!
Megható volt ez a kis történet, együtt érzek veled, mert nagyon sok hasonló sztorit hallok az ismerőseimtől. Pedig jellemzően nem a szegénységben élő körökben mozgok. Ennek ellenére több diplomával, sikeres vállalkozással és gyarapodó vagyonnal a háta mögött kerülnek emberek utcára, létbizonytalanságba!
Amit különösen becsülök benned, hogy szakmád van. Nagyon kevesen vannak ezzel így, hiányolom is. Mindennél jobban tisztelem, ha valaki ért egy területhez és abból él, akár fizikailag, akár szakmailag.
Nagyon sok sikert kívánok és fel a fejjel! Egyet tudj: akkor van vége, ha Te is úgy akarod. Aki akar az fentmarad, aki pedig küzd, az gyümölcsözni fog. Kicsit naívnak hangzik és idealistának, de én úgy vagyok az élettel, hogy amit el akarsz érni, azt nagy százalékban el fogod. Minden a motiváción, a szemléleten és az energián múlik. Fiatal vagy, egészséges és remélsz! Csináld meg, én drukkolok és hiszek benned