Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fogják fel!
A másik fele akiknek kölcsönöznek azok, akik a létminimumon élnek és nem tud a gyereknek ennivalót adni! Felveszi a kölcsönt, aztán majd lesz valahogy....
Most hallottam egy kollégától, hogy vágják át az embereket.Badi írta:A providnetet meg kell szüntetni, undorító, ahogy beállítják magukat, viszont: akármennyire is pofátlan az ajánlatuk, minden reklámban ott van világosan, hogy a thm 3-400%. Ezek után épeszű ember nem nagyon áll szóba velük
ÉS hány ember veszi igénybe a "szolgáltatásukat"... :SLG írta:Meg azért ilyenkor engem pl. nagyon földihetenek a hiteles reklámok, főleg a providentes, hát az undoritó.
Hajrá Cali!Cali írta:Nem vagyok olyan ember, aki sajnáltatja magát, de most ez kikívánkozott belőlem... Köszönöm a a kedves szavakat és a bíztatást Tamásnak, Andrisnak és mindenkinek...
15 oldalt átpörgettem, nem láttam. Lehet hogy átfutott rajta a szemem. Mindegy.gekkodan írta:Pár oldallal arébb megtettem már ennek az ügynek kapcsán, amikor épp nem jött a gáz. sztem ebben a topicban ráadásul, szal nézz vissza
Őszintén együtt érzek Veled! Nem lehet egyszerű átélni ezeket a napokat. Ép emberi ésszel felfoghatatlan, ami itt folyik ebben az országnak nevezett romhalmazban. Emberek ezrei kerültek az utcára, a helyzetük eléggé kilátástalan, a vége meg nem is látszik. Senki sem érezheti magát biztonságban, az egyszerű emberek biztos nem.Cali írta:Egy világítástechnikai cégnél dolgoztam gépkezelőként. A keresetem elég jó volt, de azt nem szeretném elmondani, hogy pontosan mennyi.
Az a legnagyobb baj most, hogy anyukám is ugyanezen a helyen dolgozik minőségellenőrként. Mind a ketten két műszakban voltunk, de most annyi embert küldtek el, hogy le tudják csökkenteni egy műszakra. Ez azt jelenti, hogy anyu fizetéséből lejön a 2. műszak pótléka. És lejön az én teljes fizetésem, mivel kirúgtak.
Ami a "legszebb az egészben: megemelték a hitelünket pár napja.
Nagyon remélem, hogy senki nem kerül ilyen helyzetbe és, hogy mi is ki tudunk majd belőle lábalni.
Őszintén együtt érzek Veled! Nem lehet egyszerű átélni ezeket a napokat. Ép emberi ésszel felfoghatatlan, ami itt folyik ebben az országnak nevezett romhalmazban. Emberek ezrei kerültek az utcára, a helyzetük eléggé kilátástalan, a vége meg nem is látszik. Senki sem érezheti magát biztonságban, az egyszerű emberek biztos nem.Cali írta:Egy világítástechnikai cégnél dolgoztam gépkezelőként. A keresetem elég jó volt, de azt nem szeretném elmondani, hogy pontosan mennyi.
Az a legnagyobb baj most, hogy anyukám is ugyanezen a helyen dolgozik minőségellenőrként. Mind a ketten két műszakban voltunk, de most annyi embert küldtek el, hogy le tudják csökkenteni egy műszakra. Ez azt jelenti, hogy anyu fizetéséből lejön a 2. műszak pótléka, és lejön az én teljes fizetésem, mivel kirúgtak.
Ami a "legszebb az egészben: megemelték a hitelünket pár napja.
Nagyon remélem, hogy senki nem kerül ilyen helyzetbe és, hogy mi is ki tudunk majd belőle lábalni.
Mivel ilyen egészséges a hozzáállásod, ezért nagyon szurkolokLG írta:Az a baj, h mint általában mindent, ezt is szegényebb emberek szivjá meg legjobban, nekik bizony nagyon kemény lesz az elkövetkező éveket túlélni. Ilyenkor hálát adok, h pl. a fateromnak stabil munkahelye van. + a továbbtanulásra a középsuli után is elég erős motiváció ez a válság számomra.lionelmessi19 írta:Sajnos egyre inkább elér ide is a hullám... a politikának viszont jóljött a dolog, a sok 'mit is' ? eddig is rá lehetett fogni már vagy fél éve, pedig sehol sem volt. De még így sem érinti a mi kis nulla gazdaságunkat közel sem úgy mint szinte bármely másik európai országot..
Mégis a csapból is a világválság folyik, agyamra megy... komoly visszaesést idéz elő, nade azért pofám leszakad attól hogy mindent rá lehet kenni. Ugyanúgy a gazdasági összemolás szélén lenne az ország enélkül is. Rengeteg munkahely, vállalkozás szűnik meg, de mostmár úgy beszélnek róla mintha minden rossznak az lenne az oka.
Cali: mit dolgoztál? sajnálom..
Az a baj, h mint általában mindent, ezt is szegényebb emberek szivjá meg legjobban, nekik bizony nagyon kemény lesz az elkövetkező éveket túlélni. Ilyenkor hálát adok, h pl. a fateromnak stabil munkahelye van. + a továbbtanulásra a középsuli után is elég erős motiváció ez a válság számomra.lionelmessi19 írta:Sajnos egyre inkább elér ide is a hullám... a politikának viszont jóljött a dolog, a sok 'mit is' ? eddig is rá lehetett fogni már vagy fél éve, pedig sehol sem volt. De még így sem érinti a mi kis nulla gazdaságunkat közel sem úgy mint szinte bármely másik európai országot..
Mégis a csapból is a világválság folyik, agyamra megy... komoly visszaesést idéz elő, nade azért pofám leszakad attól hogy mindent rá lehet kenni. Ugyanúgy a gazdasági összemolás szélén lenne az ország enélkül is. Rengeteg munkahely, vállalkozás szűnik meg, de mostmár úgy beszélnek róla mintha minden rossznak az lenne az oka.
Cali: mit dolgoztál? sajnálom..
Pár oldallal arébb megtettem már ennek az ügynek kapcsán, amikor épp nem jött a gáz. sztem ebben a topicban ráadásul, szal nézz visszaAprieto írta:gekkodan kifejtenéd a mondandód?
Mert az, hogy nem az ukránok hanem az oroszok... Ez önmagában nem vélemény.
Nehogy elhidd már, hogy az ukránok vanank a dologbanVarga Tamás írta:http://index.hu/gazdasag/vilag/2009/02/ ... _gazcsapot_/
Na, ez még hiányzik a boldogságunkhoz...
Az ukránok meg pusztuljanak meg! Ne politikai csatározásaikkal foglalkozzanak, hanem fizessenek.