Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
elég régóta van ott számlám, olykor jóval magasabb összeggel is hónapokig,és még nem vették el, fura is lenne ha lenne ilyen kikötés. bónusszal kapcsolatosan nem tudom h milyen kikötések vannak, ill h miben változtattak,de ha te beteszel 5000et,és felviszed 10-20-30-40 vagy bármennyi ezerig, tuti nem kell kivenni 1 hónapon belül, ez egy butaság. a lényeg, amit te befizetsz,az csak úgy veszik el, ha eljátszod.pety27 írta:
jah és még a bwinhez visszatérve,valami olyasmit mondott haverom hogy ha mondjuk 1 hónapig nem veszed ki a pénzed,és már meghaladta a 7200ftot,akkor elvehetik, meg a bónuszt is ....én is ettől félek,hogy annyi kiskapu van meg "apróbetűs rész" hogy megszívom...
Köszi, a megerősítést!ozsimiki írta:Most is így van, nagyon benéztek vmit a srácok (Aprieto,Gekkodan)
Én nem ismerem, de meg is döbbentem, mert gyüjtőben simán mennie kel.l. Sosem toltanm bwinen, csak reagáltam arra, amit ténynek hittemozsimiki írta:Most is így van, nagyon benéztek vmit a srácok (Aprieto,Gekkodan)
Oké, ez egy baromság...Aprieto írta:A minimum tét, minden fogadható eseményre asszem most 110 forint. De lehet hogy vmivel több.pety27 írta:aki bwinezik legyen szíves segíteni!
itt olyan fogadást nem lehet hogy mondjuk rakok 4 meccset,és az összesre rakok 200at???? mert nekem azt irja hogy tét FOGADÁSONKÉNT vagyis akkor 800ftot fog levonni,hogy van ez?
Ha 4 meccset teszel meg, az ennek a 4-szerese.
Vagyis: nem tehetsz meg SZELVÉNYT mondjuk 200 HUF-ért, ez nem tippmix.
A minimum tét, minden fogadható eseményre asszem most 110 forint. De lehet hogy vmivel több.pety27 írta:aki bwinezik legyen szíves segíteni!
itt olyan fogadást nem lehet hogy mondjuk rakok 4 meccset,és az összesre rakok 200at???? mert nekem azt irja hogy tét FOGADÁSONKÉNT vagyis akkor 800ftot fog levonni,hogy van ez?
A MU, tuti nem tuti. Szerintem. Vedd ki még a Panathinaikoszt. Én is csinálok tippmixet a hét közbe:socio66 írta:Gondolkodom egy Bl szelvényen a héten. Van 3 tuti meccs,amit megteszek, ez a Barca-MU-Bayern trió,bár a Bayern kiállhat egy gyengébb csapattal is, az odavágó eredményének ismeretében ugye..De akkor is nyernek,szerintem. Ezek mellé viszont kellene még egy meccs,ami megdobná a szorzót,de nem tudom melyik legyen ez a jollie:
Juve-Chelsea
Pool-Margit
Pana-V'real
Roma-Arsenal
Porto-Atletico
Elég 3esélyes az összes,viszont mindnek jó a szorzója. Ti melyiket választanátok?
Hát nekem isBenga írta:Na három szelvényemből az egyiket az Ajax rögtön elvitte... nem kezdődik valami jól...
Nyitsz egy számlát valamelyik oldalon, átutalsz pénzt és hajrá.pety27 írta:azt hogy ?gekkodan írta:Neten fogadok nyilván
Bízok a Mallorcában, most össze szedték magukat. A Betis meg csak ellenünk volt jo, mint minden csapat.Brian 20 írta:a mallorca betis nálam vendég a kupa szereplés miatt és mert nem olyan rossz az a betis... Az én szelvényem egyébként elment a Lyonon.Fernando írta:Mai szelvényem:
(0-1) Young Boys vs. Bellizona H 1.78
Ahlen vs. Wehen H 1.95
Freiburg vs. Aachen H 1.69
(0-1)Arsenal vs. Burnley H 2.15
Catania vs. Siena H 1.98
Mallorca vs. Betis H 2.20
200 Ft10985 FT
gedokkan,de minden nap raksz ? hol van mindig nyitva a posta?gekkodan írta:Mostani menüm:
Leverkusen - Bochum H
Arsenal - Burnley H
Den Haag - Ajax V
Sevilla - Almeria H
Toluca - Necaxa H
Rangers - Hamilton H
240 -> 2300