Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
320GB Samsung SATAII 8MB cache winchester 13,000gergo9 írta:Valaki tudna ájálani egy szám. gép konfigot 100k körül. Ebbe nem kell hogy legyen se monitor se egér,bill. Csak maga a gép. Aki benne van az ilyenekben az pls segítsen már főleg a proci+alaplap+vga érdekelne.
sokan nem szeretik, nekem az van teljesen megvagyok elégedve velegergo9 írta:Aprieto,Perrero,Melkor
Kösz a segítséget srácok a VGA-t eldöntöttem vszínűleg a 4830-ast fogom választani viszont proc.ba nem tudok dönteni. Az Intel Core 2 Duo proc. árai nagyon magasak az AMD-hez képest AMDből ennyi pénzért 4 magosat tudsz venni de mégis mindenki a Core 2 ajánlja. Max 30-35-öt szánok procira. Van vmi gáz az AMD-kel?
Aprieto,Perrero,Melkor
próbálkozz be a tutorial.hu-valzolinho555 írta:Photoshop guruk figyelem!
tudna nekem valaki olyan linket adni ami lehetőleg magyar és amin vannak fent plugin kiegészitők Photoshop CS3-hoz?
Előre is Köszönöm!
Igen a 4850-es valóban drágább, de táp tényleg nem nagyon kell ekkora - a mostani intel kétmagosak nem fogyszatanak sokat, és amilyen teszteket olvastam mostanában általában még a 2 vga-s rendszerek TDP-je sem éri e a 300W-ot. Persze a 460 sem kirívóan magas, még azért beleférAprieto írta:A 4850 20 kával drágább konkrétan. Azért írtam ilyen konfigot és ekkora tápot, mert jó árban van és később lehet fejleszteni ha jön kis pénzmag.
hivatalost nem tudok, de itt minden infot megtalálsz + statok, én ezt használom fogadáshoz:pety27 írta:tudnátok egy olyan oldalt mondani ahol a meccsek előtt vannak hivatalos kezdők,felállások??
Aprieto írta:Gigabyte p43-ds3
Intel E5200
Geil Value 2 GB DDR2
HD3870 512 MB GDDR4
Seagate 250 GB -vagy amekkorát akarsz-
táp: Gigabyte Superb 460 W
Háznak válassz olyat ami tetszik vagy hagyd meg a régit..
Így 105.000 HUF.
Üdv!
ja,ez.kudu írta:Azt szeretném megtudni, hogy az EB serlegének a neve mi?
mert én ezt találtam rá: Henri Delaunay
Ez a neve?
Nekem nem jó. Lehet mert nem olyan a szemüvegem. Véres Valentin 3d-n jó volt, de ott nem volt se kék se piros dolog. Sima szemüveget kaptunk egy műanyag sötétítőlencsével.barca99 írta:Csekkold le öcsém blogját, itt van kb. fél éve az aláírásomban.Fernando írta:Létezik, hogy 3d szemüveggel monitoron keresztül nézegethetünk 3d-s képeket?
Csekkold le öcsém blogját, itt van kb. fél éve az aláírásomban.Fernando írta:Létezik, hogy 3d szemüveggel monitoron keresztül nézegethetünk 3d-s képeket?