Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. Remélem hogy bejön és kösz!nicandro írta:öcséééém már csak az esti inter meccsnek kell bejönnie és kaszálsz nem kicsitLM10 írta:Everton-Stoke H(Bejött 3-1) 1,43
Bochum-Bayern V (Bejött 0-3) 1,52
Heerenveen-Sparta H (Bejött 5-1) 1,33
Bodeaux-Nice H (bejött 2-1) 1,58
Palermo-Lecce H 1,61
Inter-Fiorentina H 1,64
Hamburg-Cottbus H 1,37
Valladolid-Getafe H 1,99
tét: 1500HUF
Nyeremény:49.320 HUF.hajráá
öcséééém már csak az esti inter meccsnek kell bejönnie és kaszálsz nem kicsitLM10 írta:Everton-Stoke H(Bejött 3-1) 1,43
Bochum-Bayern V (Bejött 0-3) 1,52
Heerenveen-Sparta H (Bejött 5-1) 1,33
Bodeaux-Nice H (bejött 2-1) 1,58
Palermo-Lecce H 1,61
Inter-Fiorentina H 1,64
Hamburg-Cottbus H 1,37
Valladolid-Getafe H 1,99
tét: 1500HUF
Nyeremény:49.320 HUF.
Sokszor csupán oddsra megyek... mint pl. az említett Zwolle meccsen ispety27 írta:hogy csináljátok hogy ilyen teljesen noname csapatokat raktok meg ??
honnan ismeritek meg őket?![]()
200 HUFpety27 írta:sportingbeten is 120ft a minimális tét?
Annyira én sem voltam benne biztos, de dumáltam telefonon Oliveirával, azt igérte, kettőt lő.Perrero írta: szerk.: r11, én az osasuna meccsbe nem lennék biztos, de hajrá![]()
Ismerem, alap, csak a spanyol 3. liga már nekik is sokKishajma írta:www.eredmenyek.comgekkodan írta:Nem vágjátok, hogy a spanyol 3. osztály élő eredményeit hol lehet követni?
nézd meg itt
www.eredmenyek.comgekkodan írta:Nem vágjátok, hogy a spanyol 3. osztály élő eredményeit hol lehet követni?
Perrero írta:bwinnel 0 a tapasztalatom, anno regeltem, de nem fogadtam, nem mentem fel, elfelejtettem a nevemet, és jelszavamat, oszt nem emlékszem..pety27 írta:hogy csináljátok hogy ilyen teljesen noname csapatokat raktok meg ??
honnan ismeritek meg őket?
szerk: jah és még valami,melyik a jobb,bwin vagy sportingbet? melyiknek mi az előnye/hátránya? aki tudja legyen szíves leírni
sportingbettel 10000%ig megvagyok elégedve. az vicces, amikor a 85ik percben pl 1:0s állásnál fogadhatok arra, hogy 1,5 alatt lesz a gólok száma.. ilyeneket dobálnak 1,5-2xes szorzóval..
a névtelen csapatok: 2 dolog alapján döntök, 1ik: megérzés 2: az oddsok..
Ez kemény. Van egy két finomság benne. (Zwolle, Inverness)Aprieto írta:Huhh...
Kaiserslautern - Koblenz H
Ascoli - Piacenza H
Zwolle - Omniworld H
Venlo - Helmond H
Juve - Bologna H
Arsenal - Blackburn H
Almeria - Barca V
Burnley - Nottingham H
Inverness CT - Kilmarnock H
Meg volt még vmi töltelék amit nem tudok de mindjárt megnézem és befrissítek
szerk.: frissítve
Amúgy a biztosabb szelvényem már rég elszállt, én nem tudok csak ilyenekkel nyerni.Ehhez meg jóadag mák kell