Én még várnék vele. Egyszerüen nem tudom megmondani, hogy ki a legnagyobb esélyese a VB cimnek.Enrique írta:Van új szavazás.

Én még várnék vele. Egyszerüen nem tudom megmondani, hogy ki a legnagyobb esélyese a VB cimnek.Enrique írta:Van új szavazás.
most már nagyon remélem,h hagyják így ahogy van. megvizsgálták. nem találták szabálytalannak, ne kavarjanak már. még ebből is hami jönne ki jólLeomessi14 írta:Ha a difuzorok miatt megbuntetnek mindenkit akkor Hami elso leszG-Jay írta:Na azért nem kell elszállni a büntetések miatt!
Igenis Vettel hibája volt, és erősen befolyásolta hogy a végén ki nyert! Másrészt Trulli egy egyszerű szabályt szegett meg, nem előzünk SC alatt. Mindkettő jogos.
Ha meg Barit is megbüntetik, akkor gyakorlatilag Hamilton második lenne, azért már így is vicc, és azért Rubens inkább rajtbaleset volt, az nem olyan egyértelmű.
Persze, büntessenek meg mindenkit, aztán Hami megnyerte. Na már így is röhögök, hát még úgy...
Ha a difuzorok miatt megbuntetnek mindenkit akkor Hami elso leszG-Jay írta:Na azért nem kell elszállni a büntetések miatt!
Igenis Vettel hibája volt, és erősen befolyásolta hogy a végén ki nyert! Másrészt Trulli egy egyszerű szabályt szegett meg, nem előzünk SC alatt. Mindkettő jogos.
Ha meg Barit is megbüntetik, akkor gyakorlatilag Hamilton második lenne, azért már így is vicc, és azért Rubens inkább rajtbaleset volt, az nem olyan egyértelmű.
Persze, büntessenek meg mindenkit, aztán Hami megnyerte. Na már így is röhögök, hát még úgy...
http://www.nemzetisport.hu/formula1/for ... 28614.html?barca99 írta:Miért kapta? Megint a flexibilis szárnyak?
Annyira éreztem, hogy Trullit megbüntetik, és Hamilton lesz a 3.
Massának nem nagyon ment soha Melbourneben,tavaly kiesett, tavalyelőtt meg meghibásodott a gép az időmérőn így utolsó helyről kellett induljon, bár végül 6ik lett. 2006ban meg szintén kiesett. Szóval felejtős ez a 4 év neki,itt, ausztrál földönNem elég, h a Ferrari elég gyenge, erre még el is taktikázták rendesen, főleg Massánál, és ez az utóbbi években nem az első ilyen volt már. Igen, ez a Ferrari már nem ugyanaz, mint a nagy 3-s alatt volt. Mondjuk ez most nem számitott, mert igy is kiesett mind2 pilóta. Csak reménykedni tudok a jobb folytatásba.
Nem amiatt bosszant a dolog, mert Massáék 1 ! hellyel előrébb kerültek volna, hanem az a szándékos tökölés.. Én még safety cart ilyen későn bejönni nem láttam mióta f1et nézek. 2 perc biztosan eltelt.(Button a kör felénél járt és ment még 1 kört) Pedig nyilvánvaló volt, hogy be kell jönnie. Érdekes, a második esetnél szinte azonnal a pályán volt... Szeretik manipulálni az eredményeket, de nem részrehajlóak egyik csapat felé sem. Mindig aszerint cselekszenek ahogyan a helyzet megkívánja. Emlékeztek 2006-ra amikor Alonsót megbüntették a Hungaroringen a szabadedzés miatt, úgy, hogy 1 másodpercet hozzáadnak az idejéhez az időmérőn. Később Schumachert is megbüntették ugyanerre, csak azért, hogy ne legyen Alonsóhoz képest helyzeti előnyben. Szeretnek belemászni az események alakulásába, hogy fokozzák az izgalmakat. Jelen esetben, azt szerették volna, mint sokan mások, hogy Brawnék nyerjenek, mert hogy ez mekkora szenzáció. Én is szivből örülni és gratulálni tudok nekik mert nem mindennapi amit véghezvittek. Ettől függetlenül nem tudok elszakadni attól a meggyőződéstől, hogy szándékosan hívták be későn a safety cart. Még Palikéknak is feltűnt és az már nagy szó.Látom spekulálni te is szeretsz, ha nem a csapatod veri a mezőnyt.
Én sem. Az összehasonlítási alap Alonso esete lehetett volna.mindorokke_barca írta:Nem szeretek olyan emberrel beszélgetni aki kettős mércével közelíti meg a dolgokat.
Ha egyből kijön az SC, Button akkor is felér a boxba. A szabáy változott.mindorokke_barca írta:Az meg egyenesen nevetséges volt, hogy direkt megvárták az első safetycarnál amíg Button kimegy a boxba.... Ez nagyon idegesített.
Lesz +40kg, azaz -40 balansz, ami már valami, az meg már nem semmi!Sanama írta: Viszont,mi lesz ha a Brawn meg a Toyota is beszereli?