Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.09. 17:44:21

miihii írta:

Szigorúan elméleti síkon persze:
neked mit árulna el a csapat erejéről az,h mondjuk idén triplázunk,jövőre meg mondjuk bajnokságot behúzzuk,BL elődöntőben büntikkel esünk ki,és a kupában sem jutunk a fináléig?Akkor ez már egy gyenge csapat?V mi?
Ha így játszunk akkor a trófeák számától függetlenül se lehet gyenge csapat.
Amióta szeretem a Barcát, mindig a Bl serleget tartottam a legfontosabbnak nem a bajnoki címet. De 2 madridi bajnoki cím után egyértelmű hogy mindenhol a maxot kell nyújtani de ha választanom kéne akkor a bajnoki címet választanám.

Akkor nekem is lenne 1 ugyanilyen kérdésem: Belemennél abba hogy idén megnyerjük a Bl-t de a madrid legyen a bajnok?

Ui: Elmondom 100szorra is hogy imádnám a triplázást nehogy meggyanúsítsatok azzal hogy leköpném a Bl serleget...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
..:Poldi:..
Banner mester

2009.04.09. 17:41:04

Kép

:|
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
Messi199
Jugador d'estrella

2009.04.09. 17:14:49

Én ma már körülbelül 100 X néztem vissza a gólokat , egyszerűen káprázatos , fenomenális , lebilincselő folytathatnám, nem lehet találni szavakat erre a tegnapi Gála előadásra .....
Ez a Csapat egy más dimenzióba játszik a többi él csapathoz viszonyítva .
Blaugrana érdemli mindenféle képen a BL győzelmet , de sajnos még messze az út vége , de csak így tovább :)

Hálát adok az Istenek , hogy Barca drukkernek születtem :D
Tots Unit Fem Forca !!
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.04.09. 17:06:50

HATALMAS MÉRKŐZÉS!LEBILINCSELŐ JÁTÉK! mind támadásban mind védekezésben.Piqué elképesztő mennyit fejlődött ha így halad pár év múlva elérheti akár Puyol szintjét is!A tridente fantasztikus volt és a középpálya is jól adogatott mintaszerű volt minden!Chelsea-n nagyon meglepődtem de azért szánalmas h 2 szögletgól amiket Ivanovic fejelt be..Manchester az lehet kiesik..ha be áll bekkelni a Porto akkor megvan..azért az csoda lenne..De Barcelona meccsen a bíró..felháborító miket ítélt..főleg a 11es..nah nem baj a továbbjutás megvan, döntetlen idegenbe is bőven jó aztán valószínű hogy kiharcolja a Chelsea a továbbjutást otton idegenbeli 1-3 mal..
nem baj HAJRÁ BARCA MINDEN SERLEGÉRT!
noname
Llegenda del Barça

2009.04.09. 17:05:45

recrea írta:Pontosan így van, szerencsétlen Lell csak reflexből kapott a labda után, dehát...

Ne idézz kettőnél többet!
B.
Ezekszerint ha én reflexből betöröm valaki orrát, akkor az nem baj? :lol:
A Fifa egy szégyen
miihii
KHAL

2009.04.09. 16:46:56

lluisllach89 írta: Viszont 1 Bl döntőben 1 Mu szerintem bőven esélyesebb lenne mint mi, nem játéktudásban, mert abban idén a világon senki se jobb mint mi, viszont lelkiekben. Aki ott van 1 11esre attól hogy elbukjon 1 Bl döntőt, azt szerintem sok meglepetés nem érheti, nem pánikol be ha hátrányban van.

Természetesen bízom a csapatban, de úgy érzem jövőre lehet csak lemérni majd a csapat igazi erejét.
Nem érzem úgy,h bőven esélyesebb lenne a MU,csak mert tavaly büntetőkig ment a döntő...Persze,h bizonyítéka ez annak,h rettentően erős egységet képez a Manchester,de úgy is fordíthatjuk,h mit sem ér ez,h Terry nem csúszik meg!!! :idea:
Asszem a mi playáink sem fossák le a vádlijukat hátrányban.Az idei szezonban többször megmutattuk már,h mentálisan mennyire egyben van a CSAPAT!Nekem végig a szezon folyamán az az érzésem,ahogy nézem a fiúkat,h nagyon együtt vannak.Erősek a srácok mind csapatjátékban,mind lelkiekben.Hátrányban sem kapkodunk,hanem csináljuk tovább a dolgunkat és eddig nagyrészt sikerre vezetett.
Amennyiben összejön a BARCA-MU a fináléban,és ne adj Isten,előnyre tenne szert az angol csapat,nem hinném,h összeroppannánk.Igenis képesnek érzem a csapatunkat,h le tudják reagálni a dolgot,hisz' ők sem nyeretlen kétévesek már!
Amennyiben nem felejtenek el hirtelen focizni a srácok,nem érzem,h bárki nagyobb favorit lenne egy-egy párharcban (legyen az akár 1 v 2 meccs).
Kivéve a tizenegyes párbajt.Ott már nincsenek esélyesek.Ott már csak higgadtak vannak meg a vesztesek :P

Sztem ennek a csapatnak az erejét idén kell lemérni.Hengerelünk,dominálunk az egész szezonban,nem érzem úgy,h a kövi idényben kellene bebizonyítani,h mit ér ez...A hosszabb távú dolgok,akiről beszéltél,kisebb etapra is bonthatóak lennének szvsz.Sztem azért nem olyan rövid távú dolog egy egész idényt nézni.Minden fronton tűzközelben vagyunk,esélyesként.Ontjuk a gólokat,egyben van a játék,van padunk,5 vereségünk van az egész idényben.Asszem ez már sejteti a csapat erejét.Persze mindez cs akkor ér vmit,ha be is fejezzük,amit elkezdtünk...
Szigorúan elméleti síkon persze:
neked mit árulna el a csapat erejéről az,h mondjuk idén triplázunk,jövőre meg mondjuk bajnokságot behúzzuk,BL elődöntőben büntikkel esünk ki,és a kupában sem jutunk a fináléig?Akkor ez már egy gyenge csapat?V mi?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.04.09. 14:53:42

Hát, az a mozdulat, amit Lell produkált, az nem volt természetes testtartás, és nem hiszem, hogy ha valaki meg akar fordulni, és követni a támadót, akkor a bal lábával egy ilyen mozdulatot kéne csinálnia... :roll:
.
recrea
Llegenda del Barça

2009.04.09. 14:44:06

kennyke04 írta:
Etooka írta:
Akkor mégis, mit akart? :lol:

Üdvözölni Messit egy térdpacsival, hogy szevasz, vagy mégis mi a fenét?! Hát egyértelmű, hogy meg akarta állítani...
Én sem hiszem h szándékosan akasztotta volna, inkább csak az h Messi egy másik dimenzióba mozog mint Lell és nem volt ideje visszahúzni a lábát, de ettől függetlenül teljes mértékben szabálytalan volt az eset. De ez nem is annyira bosszantó a végeredmény tudatában h nem lett 11-es, minta az a vacak sárga :evil:
Pontosan így van, szerencsétlen Lell csak reflexből kapott a labda után, dehát...

Ne idézz kettőnél többet!
B.
House
Entrenador del Barça

2009.04.09. 14:07:16

Etooka írta:Akkor mégis, mit akart? :lol:

Üdvözölni Messit egy térdpacsival, hogy szevasz, vagy mégis mi a fenét?! Hát egyértelmű, hogy meg akarta állítani...
ahhogy mondja a fifában Hajdú B., vagy a labda, vagy a baba. :) egyértelműen kitette a térdét.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
hady
Director del Fútbol

2009.04.09. 13:58:56

Gratu a csapatnak és 4:0át is tippeltem:).....és a Chelsea is jobb nekünk mint a pool, szerintem.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.04.09. 13:44:34

kint lövünk 1 gólt és tuti tovább jutunk. Mert akkor 6 ot kell lönie a Bayernek :)
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.04.09. 13:35:31

Etooka írta:
..:Poldi:.. írta:(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)

Én sem hiszem h szándékosan akasztotta volna, inkább csak az h Messi egy másik dimenzióba mozog mint Lell és nem volt ideje visszahúzni a lábát, de ettől függetlenül teljes mértékben szabálytalan volt az eset. De ez nem is annyira bosszantó a végeredmény tudatában h nem lett 11-es, minta az a vacak sárga :evil:
mr.
Jugador d'estrella

2009.04.09. 13:31:24

Szerintem Messinek is kellett volna egy kicsit húznia az időt a visszavágon meg játszhatott volna Bojan, Messi úgyse kellett volna oda. És akkor csak jól járhatunk.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.04.09. 13:31:15

Engem azért kicsit b*sz,h megint nem lőttünk gólt a második félidőben... :) Azon kívül elégedett vagyok mindennel.

Viszont annak örülnék ha Messi sárgáját eltörölnék vagy valami.Nem lenne jó ha véletlenül becsúszna egy eltiltás...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.04.09. 12:40:36

..:Poldi:.. írta:(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)

.
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.09. 12:39:57

Abban az ominózus büntető nem megadásban több dolog is kérdéses.
remélem eltörlik a sárgát, mert ha nem akkor az igencsak igazságtalanság, felháborító döntés lenne, ha nem törölnék el.
A másik dolog, oké a spori lemaradt róla, bár nem tudom hogyan csinálta, mert nem egy szempillantás alatt került be a 16oson belülre Leo és ugyebár ott fokozottan figyelnie kellene az esetleges szabálytalanságokat, főleg, ha egy jól cselező támadó ér be. Tehát a játékvezető messze volt, de a partjelző éppen milyen rendezvényen járhatott???? mert nem volt takarás oldalról, ha jól emlékszem.
Egyszerűen nem mert belenyúlni a meccsbe? Vagy még kapóra is jött volna nekik, mint angoloknak egy leo sárga, ezt nem hiszem, ilyet nem tehet, de ki tudja.
Egyébként ettől eltekintve, meg Ze Roberto talpalásától, sztem jól fújt.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.09. 12:38:14

Én azt mondom,h a sárgalap túlzás volt szerintem is, a szabálytalanság ténye meg nem vitatható,mert hozzáért, és mozdult is a lába Messi felé, mikor már látta,h a labda nem lesz meg. De ha Messi akar tovább tud menni. Ez csak zárójeles megjegyzés, én is azon a párton vagyok,h büntetőt kellett volna adni.
Banner mester

2009.04.09. 12:37:53

nem is azt mondtam, hogy ne fújja be :)
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.09. 12:34:49

..:Poldi:.. írta:Jó kérdés.. Lehet a spori túlságosan megszokta az angol bajnokságban Ronaldo műeséseit aztán elejét akarta venni a dolgoknak.

(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)
OK, lehet, hogy teljesen ártalmatlan szitu volt. Engem csak az idegesít, hogy egy átlagos meccsen ilyenből félidőnként van legalább 10 a mezőnyben, ahol lazán továbbot int a bíró. Most ugyanezt miért nem tehette meg? Ha a védő nem volt szabálytalan, akkor csak az a verzió marad, hogy a támadó csal??? Ez nonszensz! Olyan nem lehet, hogy simán elveszti az egyensúlyát és a lendülettől elesik? Számomra egyértelműnek tűnt, hogy a bíró meg akarja fogni a Barca-t. Tény, hogy semmi nem múlott a tizin, de ezt akkor még nem tudhatta senki. Akár a továbbjutás is múlhatott volna rajta, hiszen egy ilyen feszült szitu után a Bayern akár találhatott volna egy gólt is. Én onnantól kezdve az egy teljesen más történet lett volna. Egy bíró igenis legyen korrekt és pártatlan mindenkivel, függetlenül a pillanatnyi állástól. Ha kell, igenis 8-0-nál is fújjon be egy tizit!
csabooo
Capitá del Barça

2009.04.09. 12:30:41

Titinho írta:Nos, én is leírnám a véleményemet a tegnap látottakról:

Elsőnek elég ennyi: :shock: Másodiknak: :shock: :shock:

Elképesztő, fenomenális, fantasztikus, briliáns, csodálatos, hihetetlen, nagyszerű, bámulatos! Több most nem jut eszembe...

Elég szkeptikus voltam a meccs előtt látva a keddi MU meccsen történteket. Azt hittem, hogy ez a Barcával is megtörténik. DE NEM! És ebből látszik, hogy miért is vagyunk jelenleg Európa legjobb csapata! Hát ezért.

Köze nem volt a tegnap estéhez a Bayern-nek, és az hogy már 12. perc játék után 2-0-ra vezessünk, sőt ha ugye befújja Webb sporttárs a 18. percben azt a jogos tizit, akkor 20 perc alatt rúghattunk volna 3-at egy BL negyeddöntőben. De jött a 38. és a 42. perc és elkezdtem fogni a felyemet, hogy ilyen nincs. :) Aztán rájöttem, hogy mégis van! Kiemelni nem szeretnék senkit, talán csak az ismét csak bombaformában játszó 'Tridenténket'. Messinek is meglehetett volna a mesterhármas, Henrynak is, Eto'o 1 gól, 2 gólpassz. Mi kell még?

A tegnap látottak után úgy érzem mostmár, hogy lehet esélyünk egy esetleges BL győzelemre. Be kell, hogy valljam, hogy a tegnap esti meccsig én úgy gondoltam, hogy nem nyerünk idén BL-t, az áprilisi zsúfolt és nehéz sorsolásunk miatt. De tegnap megvilágosodtam és már kezdek bízni benne. :wink:

A Porto-nak mindenképpen szurkolni fogok, hogy üssék ki a MU-t és akkor már tényleg meglehet, mivel szerintem az Arsenal (szerintem ők lesznek tuti az egyik elődöntősök) és a Porto közül bárki kerülne a döntőbe, ez a csapat el tudna bánni velük.

A Chelsea-nek meg örülök, talán először életemben, mivel sokkal jobban szeretném őket kapni mint a Liverpoolt! A Pool fel tudná velünk venni a versenyt, de a Chelsea nem. Nem tulajdonítok óriási győzelmet a Chelsea tegnapi sikerének, kellett hozzá egy hullagyenge Liverpool is.

Már várom az elődöntőt. Barca-Chelsea! Nagy meccsek lesznek, de itt sokkal jobban esélyesebbnek érzem a Barcát. Ha a Liverpool ellen játszuk mégis valamiféle csoda folytán, akkor ott fifty-fifty. Ott egymásnak esnének a csapatok az tuti. De jöjjön csak a Chelsea!!! :twisted:

Mégegyszer köszönöm a srácoknak a tegnapi szép estét, felejthetetlen élményt okoztak a teljesítményükkel! Csak így tovább!

Na "csak" ennyit akartam...Peace. :wink:
Szerintem ne haladjunk még azért ennyire előre :wink:.Majd amikor jövő héten kedd este München-ben is nyerünk,vagy esetleg döntetlen(én egy 1:1 szívesen örülnék,mert addigra lehet hogy teljesen kész lesz a Bayern és ha már nem is a továbbjutás céljából de a presztizsért harcolni fognak!).Visszatérve az elődöntői sorsolásokra,szerintem is nagy a valószínűsége annak,hogy a Chelsea-t kapjuk,már ha tovább megyünk a Bayern ellen :).Szerintem ez a Porto képes megverni a M.U-t és az Arsenal is a Villarreal-t.
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.09. 12:25:39

Lell benyalta a testcselt, Messi elindult, de akadályozta Lell lába. :arrow: büntető :)

Ha nem múlik rajta, engem akkor is idegesít, még 4-0 után is idegesít egy rossz passz... nem hogy ez. :D
Banner mester

2009.04.09. 12:22:34

Jó kérdés.. Lehet a spori túlságosan megszokta az angol bajnokságban Ronaldo műeséseit aztán elejét akarta venni a dolgoknak.

(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.09. 12:16:30

..:Poldi:.. írta:nem tudom mit sírtok a meg nem adott büntető miatt.. mintha nem lenne teljesen mind1 és mintha azon múlt volna... :roll:
Szerintem itt legtöbben nem emiatt sírnak, hanem a Messi-nek adott jogtalan sárga miatt. Ami ugye még sokat is nyomhat a latban a későbbiek során. Nem tudom a spori mennyire jártas a spanyol fociban, de tudhatná, hogy Messi egyértelműen nem az a típusú játékos, aki csak úgy dobálná magát egy vacak tiziért. Bennem csak az a kérdés merült fel, hogy vajon Messi akkor is sárgát kapott volna, ha történetesen nem angol csapat a következő ellenfél???
Varatrix
Director del Fútbol

2009.04.09. 12:13:08

..:Poldi:.. írta:nem tudom mit sírtok a meg nem adott büntető miatt.. mintha nem lenne teljesen mind1 és mintha azon múlt volna... :roll:
Ebben abszolút igazad van semmi nem múlott rajta.
Ebben a szituációban inkább a sárga lap, mintsem a büntető idegesített.
Meg persze az, hogy ilyen amatőr bírok vezetik a Bl meccseket.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Válasz küldése