Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kösz, de sztem most nem töltöm le újra magyarul hátha valaki jelentkezik és ad nekem. Persze sejtettem,h egy idő után unalmas, de mivel én még nem játszottam egyszer sem ( pár hónapja van csak olyan gépem, amin érdemes fifázni:D), így egy próba érdekelne.MessiFan írta:Helo. Én úgy tudom hogy le lehet tölteni alapból a magyar változatot is. Egyébként elsőre nem rossz meg humoros de egy idő után unalmas. És ha sokáig játszol elnémul és nem mond semmitKalap1988 írta:Sziasztok! Valaki tudna nekem adni egy linket FIFA 09 magyarosításhoz? Kíváncsi vagyok erre a Hadú B-és megoldásra:D.
Egyébként nem találtam magyarosítást a fifahungary.hu-n azt hittem van
Helo. Én úgy tudom hogy le lehet tölteni alapból a magyar változatot is. Egyébként elsőre nem rossz meg humoros de egy idő után unalmas. És ha sokáig játszol elnémul és nem mond semmitKalap1988 írta:Sziasztok! Valaki tudna nekem adni egy linket FIFA 09 magyarosításhoz? Kíváncsi vagyok erre a Hadú B-és megoldásra:D
én is szegénynek hittem magam, segített a részletfizetés.MQuC írta:Én szegény vagyok a PS3-hoz![]()
CSak 2-n tolom. A Baj az, hogy senki nem ér fel velemés PC-n meg nem tudom valamilért játszani