De akkor VV se kérjen akkora fizetést! sajnos elfelejtettem,h mennyit kér, de annyi megmaradt, h csak nagyon kevesek kapnak annyit ebből a csapatból! szóval vagy maradjon a földön, és kérjen kevesebbet, vagy menjen máshova! ilyet szerintem sok kapus tudna nyújtani! pl babos biztos, h jobb kapus nála! vannak bravúrjai, néha tényleg nagyok, de mondjatok olyan kapust akinek nincsenek! kapus poszton van iker casillas, aki fényévekkel jobb az összes kapusnál, utána jön (a mostani) buffon, cech stb. am sztem lloris nagyon jó vétel lehetne, igaz, még a kapus poszthoz képest fiatal is. visszatérve valdésre nem kell negatív irányba kiemelni, se nem pozitívba, ő egy jó közepes kapus, van nála jobb, van nála megbízhatóbb, de van sok olyan nagycsapat, akinek rosszabb az első számú kapusa (milan- dida, kalac, abbiati->3 szerencsétlen

, arsenal - doni->a legnagyobb vak, arsenal-> almunia-> bl-t nyert nekünk

) szal engem az zavar, h sokat kér, neki is tudnia kellene, h hol a helye, mennyit ér, mint a többi játékosnak![/quote]
Abba nem mennék bele, hogy Casillas jobb-e, mint Valdes, de hogy többet bakizott ebben a szezonban, arra mérget vehetsz.
A 2. fordulóban benyelt egy halálgyenge szabadot a Numancia ellen, a Juve ellen 2x is potyázott, a Betis ellen odapasszolta Oliveirának (pont úgy mint Valdes De la Pena-nak, csak Oliveira kihagyta), és most a Valladolid kiejt egy nagyon gyenge szabadot (bár a Real ugye ezt is megúszta, a Valladolidos gyerek a gólvonalról mellé fejelte)
Az meg kész röhej, hogy Abbiatit szidod, látszik hogy nem láttál eddig a szezonban egy Milan meccset se