Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem vagyok VV fan, sőt...chi omega írta:hát ribery eléggé hülyét csinált szegényből, de ebben nyilván nem volt benne. remélhetőleg edzésen majd együtt gyakorolhatják ezeket a szituációkat nemsokára
Hát igen, csak az a baj, hogy nagyon nehéz meccsek jönnek mostanság.Barcaman14 írta:VV pontosan 453 perce nem kapott gólt,minden tétmeccset figyelembe véve(bár ez nagyban a védelmet dicsériés ezzel nem victor érdemeit akarom kisebbiteni).Reméljük ma 90 perccel megtoldja ezt a szériát![]()
Egyébként a klubrekordot Miguel Reina(pepe reina édesapja) tartja 824-perccel!!Gyerekek VV. lehet rekorder lesz!!
Nem hiszem, hogy itt hagyná a Barcát, és ezzel együtt Katalóniát (max, ha elküldik.Cáceres14 írta:most a Manchester United vásárolná meg Valdest 25 millio forintért
Akkor számold össze kérlek,tanuljunk mi is belőle! De akkor azt is hogy hány pontot hozott,illetve hány gólt hozott össze a védelem,hány helyzetet hagytak ki a támadók amivel nyerhettünk volna...lionel_messi írta:Valdes az uttóbbi pár hétben jól védett de felhívnám a figyelmet arra hogy érdemes figylembe venni azt hogy eddig mennyi pontot bukott rajta a Barcelona!
VV nem kér fizetésemelést, mert:Forcabarca8 írta:...
Babos jobb mint VV?Forcabarca8 írta:De akkor VV se kérjen akkora fizetést! sajnos elfelejtettem,h mennyit kér, de annyi megmaradt, h csak nagyon kevesek kapnak annyit ebből a csapatból! szóval vagy maradjon a földön, és kérjen kevesebbet, vagy menjen máshova! ilyet szerintem sok kapus tudna nyújtani! pl babos biztos, h jobb kapus nála! vannak bravúrjai, néha tényleg nagyok, de mondjatok olyan kapust akinek nincsenek! kapus poszton van iker casillas, aki fényévekkel jobb az összes kapusnál, utána jön (a mostani) buffon, cech stb. am sztem lloris nagyon jó vétel lehetne, igaz, még a kapus poszthoz képest fiatal is. visszatérve valdésre nem kell negatív irányba kiemelni, se nem pozitívba, ő egy jó közepes kapus, van nála jobb, van nála megbízhatóbb, de van sok olyan nagycsapat, akinek rosszabb az első számú kapusa (milan- dida, kalac, abbiati->3 szerencsétlen, arsenal - doni->a legnagyobb vak, arsenal-> almunia-> bl-t nyert nekünk
) szal engem az zavar, h sokat kér, neki is tudnia kellene, h hol a helye, mennyit ér, mint a többi játékosnak!
De akkor VV se kérjen akkora fizetést! sajnos elfelejtettem,h mennyit kér, de annyi megmaradt, h csak nagyon kevesek kapnak annyit ebből a csapatból! szóval vagy maradjon a földön, és kérjen kevesebbet, vagy menjen máshova! ilyet szerintem sok kapus tudna nyújtani! pl babos biztos, h jobb kapus nála! vannak bravúrjai, néha tényleg nagyok, de mondjatok olyan kapust akinek nincsenek! kapus poszton van iker casillas, aki fényévekkel jobb az összes kapusnál, utána jön (a mostani) buffon, cech stb. am sztem lloris nagyon jó vétel lehetne, igaz, még a kapus poszthoz képest fiatal is. visszatérve valdésre nem kell negatív irányba kiemelni, se nem pozitívba, ő egy jó közepes kapus, van nála jobb, van nála megbízhatóbb, de van sok olyan nagycsapat, akinek rosszabb az első számú kapusa (milan- dida, kalac, abbiati->3 szerencsétlenlionelmessi19 írta:
Most Szombaton nemtudom feltűnt-e vkinek, de egy igen óriásit védett még meccs elején.. tiszta gólhelyzetben. Nekem feltűnt, néhány méterre ücsörögtem onnan.
Hatalmasat fejlődött az elmúlt két évben, honnan tudjuk hogy nem lesz 2-3 év múlva a világ egyik legjobbja? Nem tudhatjuk, mert ilyen fejlődést se gondolhattunk nála, mégis lett.
Köpködhettek itt, egy kezemen megtudom számolni a kapusokat akikkel jobban járnánk nála talán, és a talánon van a hangsúly. Aztán az illetőknél még a kor, az ár (ha megszerezhető egyáltalán) és a fizetés is igen húzós volna.. arról nembeszélve hogy kiselejteznénk egy remek saját nevelést vele.
VV rulz !
sokan nagyon szeretik ezutóbbit kihangsúlyozni, de sokszor mentett már pontokat is! nem értem, h amikor tényleg jól véd, akkor miért kell előhozakodni ezzel! tény, h vannak hibái, de fejlődőképes, még mindig fiatalnak számít a kapusok között, és ne csak a hibáit vegyétek elő!lionel_messi írta:Valdes az uttóbbi pár hétben jól védett de felhívnám a figyelmet arra hogy érdemes figylembe venni azt hogy eddig mennyi pontot bukott rajta a Barcelona!