Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LM10
Director del Fútbol

2009.04.24. 09:21:15

Carvalho kihagyja az 1. meccset

Nem lesz Cole, Carvalho, Bosingwa bizonytalan. Az 1. meccsen kell eldönteni a továbbjutást egy 2 gólos győzelem elég lenne.

SZERK: Nálunk Alves, Puyol, és Busquets van veszélyben(2 sárga)
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.04.21. 14:22:31

bali 15 írta:Amúgy a Chelsea védelmétől jobban tartok mint a MU-tól. Ott melyik szélső fogná Messi-t? Evra vagy O'shea? :D
A Chelsea-ből el lesz tiltva Ashley Cole az első meccsen és ha jól tudom, Bosingwa sem tudja még vállalni a játékot. Szóval bízom Messi fickándozásában. 8)
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.21. 13:42:17

Úristen most olvasom a hírt Messi-vel kapcsolatban. Remélem rendbe jön.
Amúgy a Chelsea védelmétől jobban tartok mint a MU-tól. Ott melyik szélső fogná Messi-t? Evra vagy O'shea? :D
11messi87
Barça B
Kapcsolat:

2009.04.21. 13:13:23

Akit érdekel :

Kedd délelőtt érkeztünk Münchenbe, faterommal. Egyből meg is kérdeztem a portás csajt, hogy hogy jutunk el az Allianz Arena-ba, aki szépen el is magyarázta és mellékelt nekünk egy térképet is, plusz egy metró térképet.

Megkajoltunk, majd késő délután, olyan 5 után elindultunk várost nézni, majd kikeveredtünk a Mariane Platz-ra, ahol gyülekezett a táborunk. Voltak vagy 300-an. Többen ittas állapotba kerültek már 6 órakor

Énekeltek annyit mint a huzat, majd vettek egy FC Bayern-es kislabdát és azt rugdosták a levegőbe, majd nagy hurrogással üdvözölték mikor az leesett. Aztán jöttek a csúnya rendőrbácsik és elvették a labdát, ami nagyon nem tetszett a srácoknak. Ja, meg még annyi, hogy amikor jó csajok mentek át a téren, körbevették vagy 30-an és ugrálva, énekelve kísérték őket egy darabig :D

Aztán indultunk a meccsre a srácokkal, sokat énekeltek, táncoltak, jó volt. A stadionba beérve olyan látvány fogadott..á, leírhatatlan.
Gyülekeztünk a Barca táborban, majd olyan 19:50 körül már szépen megtelt a vendégszekor, tele 2000-3000 Barca fannal. 1-2 Münchenest is láttam, mellettem is ült egy, aki magyar volt és ceglédi :D

Rengeteget énekeltünk, kábé 20x-30x a Barca himnuszt, akkor énekeltünk több katalán dalt meg volt pár saját költemény, de a vége mindig az volt : BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

Hullámoztunk is, majd amikor a németekhez ért a hullám ők nem vitték tovább, amit felháborodva fütyültünk ki :D Azt is énekeltük, hogy Aufwiedersehen Champions Leauge :D

A gól óriási volt, ja és az, hogy nagyon közel volt hozzánk a pálya, így láttuk hőn szeretett fiainkat és azt is, amikor ránk mutatott Keita a gólja után és elénk jöttek örülni, a többiekkel, óriási élmény volt. Aztán a végén is tomboltunk egy párat, volt 2 dobosunk is, hatalmas fieszta volt.
Majd a srácok elénk jöttek, megköszönni a biztatást.

Remélem sokatoknak lesz része ilyen fantasztikus élményben, én mostmár mindig menni akarok és mindig a Barca táborban akarok lenni. :D :D :D :D :D
11messi87
Barça B
Kapcsolat:

2009.04.18. 11:21:27

alex27 írta:http://4.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... +shirt.jpg
A Bayern elleni BL meccset követően Messi nem vmelyik müncheni játékossal cserélt mezt, hanem a nézők soraiban helyet foglaló unokatestvérének, Emanuel Biancuccinak adta a 10-es számú dresszt, aki egyébként az 1860 München tartalékcspatában játszik.

A mez új tulajdonosa:
http://1.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... +shirt.jpg
Lekameráztam :)
alex27
Jugador del Barça

2009.04.17. 15:20:13

http://4.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... +shirt.jpg
A Bayern elleni BL meccset követően Messi nem vmelyik müncheni játékossal cserélt mezt, hanem a nézők soraiban helyet foglaló unokatestvérének, Emanuel Biancuccinak adta a 10-es számú dresszt, aki egyébként az 1860 München tartalékcspatában játszik.

A mez új tulajdonosa:
http://1.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... +shirt.jpg
The Undertaker
Barça C

2009.04.17. 11:01:38

Kalap1988 írta:És a jobbszélen erről az Ivanovic gyerekről mit lehet tudni? Mert ugye ha jól tudom Bosingwa még sérült, úh ő játszik jobbbunkót, de nem láttam még egyszer sem focizni ( mert ugye se angol bajnokság, sem a bl-ben nem adta a mi műholdasunk a meccseiket) , csak annyit tudok, hogy elég sok gólt szerez ( főleg fejjel, ha jól emlékszem)
Ja viszont a Pool ellen elég gyengus volt,remélem átmenti ezt a formát ellenünk is.Remélem h nem mennek át a Chelsea-s srácok favágóba,hogy megállítsák Messit.A szabadrúgásoknál meg adni kéne lehetőséget Henrynak és Xavinak mert ők azért veszélyesebbek mint Alves(legalábbis ebben a szezonban)a középpályánk meg szerintem simán jobb.Ballack csak simán favágó Essien hajt,néha eljut lövésig de nem egy nagy játékmester,tipikus faltörő kos.Egyedül Lampard veszélyes.De nálunk viszont ott van a nagyszerű teherbírású Xavi.Iniesta páros akik szintén hajtanak egész meccsen,védekeznek,és emellett hihetetlen kreatívak,és nagyszerűen látják át a pályát,és hogy meglegyen az egyensúly ott van Yaya akin nem sokan mennek át,viszont amilyen szolokat lenyom néha :D .Meglesz sztem a döntő,csak a bajnokságot ne szúrják el
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.17. 10:50:15

És a jobbszélen erről az Ivanovic gyerekről mit lehet tudni? Mert ugye ha jól tudom Bosingwa még sérült, úh ő játszik jobbbunkót, de nem láttam még egyszer sem focizni ( mert ugye se angol bajnokság, sem a bl-ben nem adta a mi műholdasunk a meccseiket) , csak annyit tudok, hogy elég sok gólt szerez ( főleg fejjel, ha jól emlékszem)
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.17. 10:44:41

lluisllach89 írta:Ki fogja meg Messit ez a kérdés, mert a klub honlapján láttam pár jó hírt! :)

Ashley Cole ugye el van tiltva, Bridge már áthidalt másik klubhoz ( gigapoén:)) és ugye Paulo Ferreira pedig szezon végéig sérült.

Amúgy meg létfontosságú hogy szombaton legyen a classico...
Sztem Essien-t teszik oda a balszelre. ugye aki nem a finomkodasarol hires...viszont igy megbomlik az ultrastabil kozeppalya..
Tiziano Crudeli fan :!:
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.17. 10:37:59

Ki fogja meg Messit ez a kérdés, mert a klub honlapján láttam pár jó hírt! :)

Ashley Cole ugye el van tiltva, Bridge már áthidalt másik klubhoz ( gigapoén:)) és ugye Paulo Ferreira pedig szezon végéig sérült.

Amúgy meg létfontosságú hogy szombaton legyen a classico...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.04.17. 07:55:32

House írta: Úgy tudom, hogy szerdán vannak mostantól csak a BL meccsek. Tehát, 2 nap elég kéne, hogy legyen. Mindenesetre, tényleg jó lenne a fiúknak egy pihenő nap. :roll:
Nem igaz! Soha nem volt csak szerdán és most sem lesz így. Az első meccset pl kedden játsszuk ha jól tudom. Látom real ellen meg is próbálják átrakni szombatra.
Brian 20

2009.04.17. 00:22:44

Ha jók lennének a pontrúgásaink akkor nem lenne itt gond. De azok bizony nem túl jók. Pedig régen Henry és Alves is jól rúgta a szabadokat.
meg a pontrúgásoknál a védelem se áll a helyzet magaslatán. Viszont a Chelsea azzal verte ki a liverpoolt. Szeretnék továbbjutást, de Hiddink edzővel felálló Chelsea nem biztos, hogy menni fog

a hétvégi chelsa arsenal meccs is érdekes lesz.
House
Entrenador del Barça

2009.04.16. 19:44:43

Poszi írta:Gyerekek én attól félek h a csapat nem fogja bírni a terhelést. Eszméletlen nehéz sorozat vár ránk, jönnek egymás után az egyre nehezebb ellenfelek, pihenési lehetőség meg alig. Most lehet lehurrogtok, de szerintem 3 trófeát nem szerzünk idén. Mondjuk én lennék a legboldogabb ha a csapat rám cáfolna!
Bár fiatal még nagyon a csapat, most dől el, hogy mennyit bír a csapat. :?
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Poszi
Jugador del Barça

2009.04.16. 19:38:39

Gyerekek én attól félek h a csapat nem fogja bírni a terhelést. Eszméletlen nehéz sorozat vár ránk, jönnek egymás után az egyre nehezebb ellenfelek, pihenési lehetőség meg alig. Most lehet lehurrogtok, de szerintem 3 trófeát nem szerzünk idén. Mondjuk én lennék a legboldogabb ha a csapat rám cáfolna!
House
Entrenador del Barça

2009.04.16. 19:14:43

fcbarcelonazsombi írta:Április 26. Vasárnap: Valencia – Barcelona
Május 03. Vasárnap: Real Madrid - Barcelona
Ezeket a meccseket mért nem lehet szombatra tenni?? Remélem meg kérik a szövetséget, hoyg rakják át szombatra. Legalább egy nappal többet pihenhetne a csapat.
Úgy tudom, hogy szerdán vannak mostantól csak a BL meccsek. Tehát, 2 nap elég kéne, hogy legyen. Mindenesetre, tényleg jó lenne a fiúknak egy pihenő nap. :roll:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
barca500
Barça B

2009.04.16. 19:14:09

Szerintem jellen pillanatban a Barca mind a három angol csapatnál többet tud, szóval egy kis odafigyeléssel megnyerhetjük a BL-t. A legjobb az lenne, ha megismétlődne a 2006-os döntő. Már csak azért is mert a Manchester nem érdemli meg a döntőt és talán a Porto elleni játékukkal még az elődöntőt se nagyon.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.04.16. 19:05:59

Április 26. Vasárnap: Valencia – Barcelona
Május 03. Vasárnap: Real Madrid - Barcelona
Ezeket a meccseket mért nem lehet szombatra tenni?? Remélem meg kérik a szövetséget, hoyg rakják át szombatra. Legalább egy nappal többet pihenhetne a csapat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.16. 18:09:02

ozsimiki írta:LG!

Am ha nincsenek előzményei,akkor eszembe sem jut megjegyezni, mivel mindenki örül ha ilyen szinten megérzi a dolgokat. ezért nem kellett volna neked sem annak idején belémkötni :lol:

mindenesetre kívánom,h ezek után is jöjjenek a találatok, mert mind ketten örülnénk a BARCA végső sikerének. azon filózom,hogy itthoni meccsen 2-0ával tökéletesen elégedett lennék, győzelem az kötelező természetesen.

enyhén várom már a párharcot, jó lesz ez, mourinho nélkül meg szebb is :lol:
Igazad van, nem kellett volna. :oops:
2-0 itthon fantasztikus eredmény lenne, de sztem még az 1-0 sem annyira rossz. Ha viszont a Chelsea lő gólt, akkor legalább 3-al kéne válaszolni rá.
Mourinho nélkül szebb, de én sokkal nyugodtabb lennék, ha ő lenne a Chelsea edzője most Hiddink helyett. Sztem a holland nagyobb edző. Ez Guadriolának is nagy erőpróba lesz, az eddigi legnagyobb ellenfele, az biztos.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.16. 17:56:37

LG!

Am ha nincsenek előzményei,akkor eszembe sem jut megjegyezni, mivel mindenki örül ha ilyen szinten megérzi a dolgokat. ezért nem kellett volna neked sem annak idején belémkötni :lol:

mindenesetre kívánom,h ezek után is jöjjenek a találatok, mert mind ketten örülnénk a BARCA végső sikerének. azon filózom,hogy itthoni meccsen 2-0ával tökéletesen elégedett lennék, győzelem az kötelező természetesen.

enyhén várom már a párharcot, jó lesz ez, mourinho nélkül meg szebb is :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
The Undertaker
Barça C

2009.04.16. 17:54:34

Off: Látom, rajtam kivül is van itt Undertaker fan :lol:[/quote]

Biza Undertaker a legnagyobb pankrátor,a chelseat meg itthon sztem egy 3-0-s vereségbe hajszoljuk
11messi87
Barça B
Kapcsolat:

2009.04.16. 17:54:33

Volt valaki a Bayern - Barca-n? Képek érdekelnének. Nekem is van pár(3-4:D), mert én videóztam :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.16. 17:52:00

Gondoltam, h meg fogod jegyezni, de amugy jogosan tetted, igazad van. De ezt a 2 telitalálatod "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt föl hoznom. :lol:
Remélem továbbra is igy bejönnek a tippjeim a Barca BL meccseire, mert akkor meg is nyerjük 8)
Én is ugy gondolom, h mind2 meccsen betalálunk a Chelseanek, a támadójátékkal nem lesz gond. A védelmünk lesz itt a kérdés, idén láthattunk már nagyon stabil, és nagyon gyenge Barca védelmet is, ha az előbbi lesz, továbbmegyünk, ha az utóbbi, akkor valoszinűleg kiesünk, ha csak nem sikerül 1-el többet lőni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2009.04.16. 17:57:51-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.16. 17:46:43

LG írta:
LG írta:Én 4-0-s Barca sikerre tippelek.
Ezt az első meccs előtt irtam.
LG írta:Én 1-1 tippelnék, de az már nem hinném, h bejön. 1x volt Budán kutyavásár :lol:
Ezt a 2. után.
Ez van gyerekek, vki nem csak nézi a focit, hanem érti is 8)
utoljára jegyzem meg,de felettébb érdekes,h neked szabad idézned magad,és közhírré tenni,h jól láttad előre az eseményeket,de amikor én megtettem tavaly ősszel az angol bajnokság végére szóló tippjeimet,és ezt a végén felhoztam(07-08as idény),akkor meg megtaláltál,h mit fényezem magam :lol: :lol: :lol: persze mert ott ugye a kedvenced (arsenal),és a szimpatizáltad (chelsea) volt a szenvedő félje a "tippjeimnek".

On: ettől független szépen eltaláltad, idegenbeli 1-1et megjegyzem én is :wink: 8) :lol: otthon meg csak két gólos sikert képzeltem.

Manchester meg annyit játszott amennyit kellett. meglátjuk Arsenal ellen mi lesz, szntem oda több kell, mindenesetre szívesen megnézném,ahogy ismét kikapnak az ágyúsok a BARCA ellen a döntőben.

Chelsea ellen legalább két gólos sikert szeretnék itthon,és szenzációs lenne ha nem találnának a Nou Campban be a kékek,mert abban biztos vagyok,h mindkét pályán lövünk gólt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.16. 17:28:57

LG írta:A Barca-Chelsea meg egyértelműen előrehozott döntő. Az Arsenal nincs rossz formában, de azért nem hinném, h esélyesek lennének, a mencseszter meg egy vicc :lol: Szégyen volt a tegnapi játékuk is.
Ahogy irták itt alattam is: Hiddink a legnagyobb erőségük, amikor átvette a csapatot, akkor egy fos volt a chelsea, mióta átvette meg szárnyalnak. Ettől függetlenül meg lehet őket verni, de ahhoz a legjobb formánk kell :!:
A Manchesterrel csak az a baj, ha játszik a Ferdinand és Vidic, akkor akármennyire szrok, általában meg van az 1-0.

Hiddink érkezése óta Lampard és Drogba is bomba formában játszik, Essien visszatérése is rohadt nagy erősítés... bár én eléggé tartok tőlük, de ha ez a Barca oda teszi magát, akkor képesek bárkit megverni. Tavaly egy ennél jóval gyengébb Barca simán partiban volt azzal a MU-val, aki szerintem jobb volt az idei Chelseanél. Reménykedek.
Válasz küldése