Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem serult mar fog jatszani elvileg.ElBartimaeus írta:Én úgy tudom, hogy sérült. De nem biztos, csak túl sok helyről hallottam, hogy nem fog játszani, más meg nem annyira valószínűMQuC írta:Szerintem játszik Bosingwa a BL-ben. Vagy sárgája van?
azért, mert a szerdai meccseket közvetítik őksocio66 írta:Nem értem,hogy egy angol rangadó miért jobb az m1-nek,mint a mi meccsünk..hallottam valamit itt,hogy a műsorszerkinek valami rokona MU drukker,dehát akkor is..
Én úgy tudom, hogy sérült. De nem biztos, csak túl sok helyről hallottam, hogy nem fog játszani, más meg nem annyira valószínűMQuC írta:Szerintem játszik Bosingwa a BL-ben. Vagy sárgája van?
Ez nekem elég támadó szellemű felállásnak tűnik, amit egy idegenben kezdett oda-vissza vágós meccsen nem nagyon szoktak. Sztem a chelsea sem fog így felállni, többet fognak védekezni, hacsak Hidding ki nem talál vmi nagyon okosat és a legtámadóbb felállással küldi ki a játékosait, hogy meglepjenek minket.
Sztem isOvaMind írta:Ferreira nem játszik, ha jól tudom, könnyen lehet, hogy Essien lesz a balhátvéd. Ivanovic védekezésben nem olyan jó, ezt a Pool ellen is láthattuk. Szerintem Barca-továbbjutást látunk majd.
Mivel nem szoktam nézni a meccseiket, ezért nem tudom: Deco alap ember most ott, vagy sérült, csere.... ?barca99 írta: A középpályák csatáját nagyon várom, két különféle stílus, de azon belül a legjobbak mérik össze tudásukat.