Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak én nem látom,most a hasonlítás alapjait? nekünk a Chelsea következik majd, akik szntem a bajnokságot úgy ahogy hagyni fogják,és rámennek az F.A. & Bl kettősre, ők is bent vannak a kupa döntőben, kicsit visszatérve a M.U.ra az igaz amiket írtál,de már nyertek egy világ,és egy liga kupát. és mindenhol állnak még...bali 15 írta:Annyiban van szerencsénk hogy a Spanyol Bajnokság nem olyan szoros mint jelenleg az angol. A MU-nak 1 kemény pont előnye van szóval sokkal éberebbnek kell lenniük. Mi megengedhetünk magunknak egy vereséget. DE CSAK EGYET Mi már bent vagyunk a kupadöntőben ők meg még csak most elődöntőznek. És nekik az ellenfelük sem lesz könnyebb. Szóval a BL-ben jobb helyzetben vagyunk.
a legjobb 16 között a BL-ben mind a 4 csapat ott volt. az atletico elég kemény csoportból. A Villarreal a 8 között is sőt sokáig partiban volt az Arsenallal.G-Jay írta:Úgy, hogy ez a spanyol bajnokság már messze nem az a bajnokság ami régen volt.kovinho írta:Azért én abban - lehet naívan - bízok, hogy a rangadókat nem fogja ilyen hatékonysággal hozni a Madrid.
Azt nem értem, hogy hogy tudnak finoman szólva sem jó játékkal meccsek sorozatát nyerni... de ezt nagyon nem.
Van egy középmezőny, ami folyamatosan körbeveri egymást, és van a Barca meg a Real. Most kb 20-25 pont a különbség a kettős és a többiek között. Ez mindenre magyarázat. Meg az is magyarázat, hogy az igénytelen focijával kétszer tudott bajnok lenni a Real. A Valencia sehol nincs, az Atma nulla védelemmel, a Villareal hol kifog jó napot, de erősebb ellenféllel már ők se kezdenek semmit.
Az is jellemzi a spanyol focit, hogy évről évre van egy meglepetéscsapat akik épp hogy feljöttek a másodból, vagy éppen előző évben még a kiesés ellen harcoltak, majd hirtelen elől vannak, mert szervezettebbek lettek.
Hullanak szét a csapatok, szervezetlenek, dekoncentráltak.
Ez a liga nagyon távol van a topligáktól. Nagyon nagy színvonalesés van, és nem tudom mi lesz a kiút...szánalom hogy a Real nem kapott ki ilyen játékkal idén a bajnokságban. Persze nemzetközi porondon simán leverte őket a Pool...
vesztett pontokat tekintve az bizony még 4 pont előny...bali 15 írta:Annyiban van szerencsénk hogy a Spanyol Bajnokság nem olyan szoros mint jelenleg az angol. A MU-nak 1 kemény pont előnye van szóval sokkal éberebbnek kell lenniük. Mi megengedhetünk magunknak egy vereséget. DE CSAK EGYET Mi már bent vagyunk a kupadöntőben ők meg még csak most elődöntőznek. És nekik az ellenfelük sem lesz könnyebb. Szóval a BL-ben jobb helyzetben vagyunk.
nyomos érvszajko írta:A 3. számú madridi csapat verni fogja az 1. számút, mert megálmodtam.![]()
Nem jönne rosszul a Classico előtt a 9 pontos előny.szajko írta:A 3. számú madridi csapat verni fogja az 1. számút, mert megálmodtam.![]()
Úgy, hogy ez a spanyol bajnokság már messze nem az a bajnokság ami régen volt.kovinho írta:Azért én abban - lehet naívan - bízok, hogy a rangadókat nem fogja ilyen hatékonysággal hozni a Madrid.
Azt nem értem, hogy hogy tudnak finoman szólva sem jó játékkal meccsek sorozatát nyerni... de ezt nagyon nem.
Mindenesetre,egy támogatót máris találtál itt!P'robinho írta:...minket ugyanúgy, sőt, sztem jobban dühít, hogy a csapat hétről-hétre ugyanazzal a fossal rukkol elő, mert ezt játéknak nehezen lehet nevezni. raúlt már a juvenil csatárai is elnyomják, üntelár egy falábú senki, aki labdát se tud kezelni (bár sokan sz.pják "odaát"). azzal jönni, hogy a barca is 1 góllal nyert most, az a legnagyobb hülyeség lenne egyébként. attól meg sztem nem kell tartanotok, hogy megelőzünk titeket (vagy ahogy egyesek mondani szokták, odaajándékozzátok nekünk a bajnoki címet), mert a rangadókon nem hinném, hogy túl sok pontot gyűjtenénk. sztem ez a 6 pont ez nőni fog olyan 8-10 pontra, bár eme nézetemet nem sokan támogatják. persze lehet, hogy itt ennek nagyobb sikere lesz.
nem kell elnézést kérned, minket ugyanúgy, sőt, sztem jobban dühít, hogy a csapat hétről-hétre ugyanazzal a fossal rukkol elő, mert ezt játéknak nehezen lehet nevezni. raúlt már a juvenil csatárai is elnyomják, üntelár egy falábú senki, aki labdát se tud kezelni (bár sokan sz.pják "odaát"). azzal jönni, hogy a barca is 1 góllal nyert most, az a legnagyobb hülyeség lenne egyébként. attól meg sztem nem kell tartanotok, hogy megelőzünk titeket (vagy ahogy egyesek mondani szokták, odaajándékozzátok nekünk a bajnoki címetelnézést kérek előre is az esetleges realos olvasoktól, de kezd nagyon elegem lenni... mint az mu, a real is szinte minden meccsét 1-1 góllal húzza be, rohadtul dühítő... tudom, most az fog jönni, h a Barca is csak 1 gólt rúgott
küzdőszellem, nyerni akarás, jó védelem,jó vkp-k +robben meg marcelo meg néha higu és huntiAzt nem értem, hogy hogy tudnak finoman szólva sem jó játékkal meccsek sorozatát nyerni... de ezt nagyon nem.
Azért ennyire ne legyünk biztosak abban, hogy nyerni fogunk Madridban......a madridiak mindent.....szó szerint mindent be fognak vetni a győzelem érdekében. Nem csodálkoznék rajta hogy ha Messi nem játszaná végig a meccset....a téli meccs után simán kinézem belőlük hogy arra fognak játszani, hogy Messit teljesen kivonják a forgalomból. Ha Messi megvan akkor jönnek a többiek. Szerintem az egész meccsre az lesz a jellemző, hogy gusztustalanul oda fognak rúgni a játékosainknak. Persze ez az egész borul, hogy ha a bíró nem fogja tolerálni a belépőket.....mert decemberben a bíró szemet hunyt ezek felett. Befújta a szabadrúgást, kiosztott vagy 2 sárgát és kész. Messinek meg letaposták a sarkát, rácsúsztak a bokájára, térden rúgták, bodicsekelték.... semmi probléma. Na de majd úgyis kiderül 2 hét múlva.danko94 írta:Ha kicsit a számokat nézegetjük, 7 meccs van még vissza abbol ha a következő 3 at megnyerjük és a visszalevő 4 böl egyen legalább döntetlent érünk el, akkor bajnokok vagyunk! A Real bármit csinálhat, ha Madridba tudunk nyerni, akkor szerintem 98% a bajnoki cím...