Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.26. 16:27:46

Kralo, én azért emlékszem egy montreal-i nagydíjra 2005ből amikor Fisichella mögött hisztizett, majd falhoz csapta a verdát, meg 2007 Indianapolis, amikor nem tudta Lewist megelőzni. Ezek is versenyhelyzetek voltak és ugyanolyan értelmetlenek mint a mostani Rubens integetések. Nevetséges volt.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.04.26. 16:20:30

ozsimiki írta: Renault legalább olyan tré mint a Ferrari, Meki sajnos kicsit előrébb van, ha nem is sokkal.
Szerintem gyengébb. Persze lehet, hogy itt kijött egy kicsit az, hogy a Ferrari és a Toyota tesztelt télen ezen a pályán.

Barrichello megint viccet csinált magából:

Kép

Emlékszem Alonsot mennyien szidták annak idején integetés miatt, pedig az nem versenyszitu volt, hát akkor most milyen ívet kaphatna az öreg brazil. No mind1.

Szépet ment Button, Kimi, és Piquet is. Többiek átlagot autóztak.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.26. 16:15:17

Sanama írta:Pedig ugyanolyan zsar a kocsija,mint a Ferrari.
nem egészen, még nem esett ki technikai gond miatt, Ferrari nem egyszer, az ő kocsijában jól működik a Kers, Ferrariban meg egyáltalán nem , sőt rengeteg műszaki gond adódott miatta. Meki előrébb van megbízhatóság,és Kers szempontjából jelenleg, persze nem szakadékról beszélünk,de különbség van.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
socio66

2009.04.26. 16:04:57

Ez most nem volt annyira élvezetes futam,inkább a taktikák versenye volt ez a viadal.
Én azt mondom,legyen inkább eső a versenyeken! :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.26. 16:04:26

Vettel győzelme ott ment el, hogy rajtnál Hamilton bement elé, így Button is el tudott menni, majd ott, hogy nem tudta egyből visszaelőzni Hamiltont, ahogy azt megtette Button.

Brawn még abban jobb,és annak is köszönhetik a győzelmet,h hihetetlenül kímélik mind a lágy,mind a kemény keverékű gumit, lehetett látni,h Trulli,Vettel számára nem volt akkora különbség mikor akár a lágy,akár a kemény volt fent, míg Button nagyon gyors tudott lenni lággyal,és keménnyel is.

Ross Brawn nagy koponya, de Barichellotól elvettek kb a sanszot ezen a futamon,h behozza a gépet Hamilton elé, látható volt,h keményem még nagyon tré a meki.

Glock /vagy autója/ teljesen elfogyott már első box kiállás után.

Kimi legalább hozott most pár pontot, Massa koccjáért kár, neki is esett volna le 1-2 pont.

Renault legalább olyan tré mint a Ferrari, Meki sajnos kicsit előrébb van, ha nem is sokkal.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.26. 15:53:06

Hát igen, így képzeltem a dobogót csak Vettel Button cserével, sejtettem, hogy a toyota nem lesz jó versenytempóban.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.04.26. 15:46:33

Grat Buttonnak! Jól ment!

Poén egyébként az, hogy a Ferrari megint nem volt tökéletes, most a KERS nem volt jó Massa kocsijában. :roll: :lol:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.04.26. 15:43:27

Drága Vito Koma!
Nagy szeretettel gratulálok Jenson győzelméhez!
Még a végén világbajnok lesz a kedvenced!
Lassan meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy mind a Ferrari,
mind pedig a McLaren lassan középcsapattá "minősül".
A szezon kezdete mintha egy őrségváltás lenne!
Ja és örüljünk annak, hogy a versenyhétvége homokviharmentesen
lezajlott!
Ez az első problémamentes versenyhétvége.
K.
albicelesteX
A Vadász

2009.04.26. 15:30:26

Én nem szurkolok se Kiminek se Massanak!Régebben leírtam már hogy túlságosan nem érdekel ez a "sport"!Néha ha van időm megnézem!Hamiltont élből nem bírom!Olyan nekem mint a focinak C.Ronaldo!Gusztustalan kis patkány!
Kép
miihii
KHAL

2009.04.26. 15:05:26

Hami milyen szépen tartja a 4. helyet.Látszólag könnyen tartja Vettel és Trulli tempóját.Örömmel látom,h kezd versenyképes lenni a Meki.Pontosabban LEWIS 8)
Massa kört kapott :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2009.04.26. 15:03:50

Bírom aki Hamilton ellen szurkol... :D
Ő az egyetlen ,aki tavaly és tavaly előtt bent volt a top5ben,és most pontokat szerez. Pedig ugyanolyan zsar a kocsija,mint a Ferrari.

Én örülök,hogy megmutatkozik,az,h milyen jó pilóta ő. Kimi,Massa sehol sincsennek,és nem csak ma. Tudom,h ma Massa bejött 1x boxba ,de semmit nem csinál.
Lewis meg egy rakat gyenge kosival 4-8 helyen van.

Button remélem nyer,de Trullinak is hatalmas elismerés,hogy kemény keverékkel feltartotta Vettelt :)
House
Entrenador del Barça

2009.04.26. 14:16:03

albicelesteX írta:Nagyon jó idéna forma 1!Nézhető!Remélem végig ilyen izgalmas lesz!És Hamilton sikertelnséggel gazdag! :lol: :D
Gogo Hamilton, nem nézem bár tudom, makk-kal nyer valamelyik.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.04.26. 14:09:27

Nagyon jó idéna forma 1!Nézhető!Remélem végig ilyen izgalmas lesz!És Hamilton sikertelnséggel gazdag! :lol: :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.26. 13:40:45

Nemsokára kezdünk, remélem nem lesz rajt baleset, és eljön az első 3 simán,+ a Ferrarik talán 1-2 helyet lépnek előre a Kers miatt, ott a bibi,h ezt valószínű megteszi Hamilton,és Alonso is. Érdeklődve várom a rajtot.

Vettel remélem behúzza!
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2009.04.26. 09:33:34

LM10 írta:Nemcsoda , hogy Kimi csak 10. lett. Előtte Rosberg is 670 ,de az előtte lévők 660 alá mennek le, szal kíváncsi vagyok a Ferrari taktikájára.
Így is igaz de Kimi és a ferka ennyit tud,ahogy sajnos a renault is.
És az is igaz,hogy a toyoták a legkönyebbek de ők erősek így is úgy is.
Mindenesetre hajrá Alonso!!!
LM10
Director del Fútbol

2009.04.26. 09:17:12

Nemcsoda , hogy Kimi csak 10. lett. Előtte Rosberg is 670 ,de az előtte lévők 660 alá mennek le, szal kíváncsi vagyok a Ferrari taktikájára.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.04.25. 22:00:25

mindorokke_barca írta:Úgy gondolom, hogy holnap max 1 toyota lesz a dobogón. Nem valami acélos a versenytempójuk, szerintem be fogják őket darálni. Szerintem Vettelnek nem lesz ellenfele, hacsak nem történik valami rendkívüli
Egyetértek.
A toyoták csak (kb) 10 kg-vel könnyeben tudták legyürni Vettel-t a q3-ban. A q1/q2-ben Vettel volt az elsö.

Massára pedig kiváncsi leszek. 8. helyröl indul lehet belöle valami. Bár igazán arra leszek kiváncsi, hogy hol bakizik a ferrari, hol rontják el Massa futamát. :lol:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.25. 21:53:19

Úgy gondolom, hogy holnap max 1 toyota lesz a dobogón. Nem valami acélos a versenytempójuk, szerintem be fogják őket darálni. Szerintem Vettelnek nem lesz ellenfele, hacsak nem történik valami rendkívüli
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.25. 21:47:13

Kralo írta:
Szerk.: Vettel pedig nagy esélyes, ahogy így elnézem.
Beezony 8)

Arról pedig,h a Brawn-ok esnek vissza:

3 S. Vettel Red Bull 659
4 J. Button Brawn 652,5

Vettel nehezebb kocsival verte az eddig nagyon stabil,és gyors Buttont, Rubens-t még simábban:

6 R. Barrichello Brawn 649, pedig az övé még könnyebb.

Emlékezhetünk, hogy pl az első nagydíjon úgy voltak első sorban a Brawn-ok,h még nehezek is voltak, most pedig így állunk.

Rajt nagyon érdekes lehet, Kers-esek közül Hamilton van a legelőrébb az 5.helyen, remélem max Button-t tudja lerajtolni, Vettel-t nem,és akkor a két Ferraris nehezebb kocsival, talán vhogy a verseny 2/3ánál, meg is előzheti esetleg.

Azért Trulli nem egyszerű eset, fékgondok, nehezebb kocsi mint csapattársának, mégis szépen elverte.

Várom már a holnapi futamot.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.25. 19:40:36

Remélem is, h Vettel nyer. Számomra Massa mellett a legszimpatikusabb pilóta, is iszonyat nagy tehetség. Azért durva lenne, h idén ő lenne a VB :D Tudom, erről még nagyon korai beszélni, de soha nem lehet tudni :wink:
Massatól meg már várok egy dobogót, mert ez a futam megy neki, + 8. hely igy megtankolva talán annyira nem rossz. Különben az 1. és 3. futamon sem volt annyira rossz Massa helyzete, csak a Ferka megadta magát, szóval azért már szerezhetett volna pontokat. Én nagyon bizom benne, h majd föltámad. 4 éve volt hasonlóan [auto_cenzúra] a Ferrari, de azért Schumi a 3. helyet igy is elcsipte. Annyi most a külömbség, h sem Massa, sem Kimi nem akkora versenyző mint a német.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.04.25. 18:48:05

Súlyadatok:

http://www.f1hirek.hu/hir/A_ket_Toyota_ ... 0904251737

Alonso versenygépébe többet vártam. Trulliéban nem sokkal van kevesebb, Hamiltonéban még több is van.

Jó futam lesz. Remélem homokvihar nélkül. :D

Szerk.: Vettel pedig nagy esélyes, ahogy így elnézem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.25. 14:42:30

manuel írta:Mélyebbre már nem is sülyedhetne a F1 komolyan mondom.Ahol már egy Trulli és Glock vezette elsősorr van az azt hiszem mindent elárul arról hogy hol tart most a F1.Barrichellóékról nem is beszélve.Jelenleg most ott tartunk hogy a két kiöregedett fa..... Trulli és Barrichelló valamint Button és társai küzdenek a bajnoki cimért.Többet erről nem is érdemes mondani.Ez Tragikomédia!!!!szánalmasak!!!!A ferrariról pedig annyit hogy addig amig Todtott nemhozzák visszaaddig itt valószinű hogy nem lesz semmilyen változás.Érthetetlen ami itt folyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ferraris vagyok, nem öröm számomra sem ,hogy kedvenc csapatom vergődik,de ez az Ő hibájuk IS, +már átéltem pár évet amikor a Ferrari sehol sem volt,csak akkor Williams volt elől, majd a Meki, engem nem zavar,h most a Toyota, elég sok millát öltek bele amióta jelen vannak,sőt a legtöbbet, a Brawn szntem nem fog tartósan ott maradni az élen.

Viszont az összes nagy csapat befoghatja picit a száját,meg azok is akik viccesnek találják a szitut, ott van a RED BULL, SE KERS, SE DIFFU, és jééé mégis tudtak jó kocsit csinálni,és ki is használják az autó adta lehetőséget. szóval ez F1, aki tudott, csinált jó kocsit, sajnos a Ferrari elmérte a dolgokat,de talán lábadozik, a McLaren is ugyan így van. BMW még viccesebb, ez van. én tudom így is élvezni a versenyeket,és kivárni, amíg ismét odaérnek az élre a kedvenceim, bár Vettel-el sosem volt bajom. Trullit sem rühellem.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.25. 14:40:57

manuel írta:Mélyebbre már nem is sülyedhetne a F1 komolyan mondom.Ahol már egy Trulli és Glock vezette elsősorr van az azt hiszem mindent elárul arról hogy hol tart most a F1.Barrichellóékról nem is beszélve.Jelenleg most ott tartunk hogy a két kiöregedett fa..... Trulli és Barrichelló valamint Button és társai küzdenek a bajnoki cimért.Többet erről nem is érdemes mondani.Ez Tragikomédia!!!!szánalmasak!!!!A ferrariról pedig annyit hogy addig amig Todtott nemhozzák visszaaddig itt valószinű hogy nem lesz semmilyen változás.Érthetetlen ami itt folyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Addig ne nézd, ilyen egyszerű!

Jarno és Rubens nevében pedig kikérem magamnak amit írtál. Bár ha a helyesírásodból vonnék le következtetést, akkor talán válaszra sem méltatnálak.

Trulli mindig is kiválóan teljesített az időmérőkön, most sem volt másképp, gratulálok a Toyota-nak, de számomra ismét csak Vettel a futam esélyese. Szépen felhozták a Brawn GP-t, a McLaren-en is érezhető volt a fejlődés, és a Renault-nál is. Most bízom benne, hogy Alo jobban meg volt tankolva, azonban a futamon az első ötbe befér.

A Ferrari-nál pedig a gondok ott kezdődtek, hogy Brawn elment.
Így a mostani teljesítményükön az eddigi futamokat figyelembe véve nem kell csodálkozni, Barcelona-ig érdemben semmiképp sem tudnak beleszólni a küzdelmekbe. Persze a legtöbb embernek ez fájdalmas, lassan hozzá kell szokni, sajnálni lehet őket, azonban csak ezért a jelenlegi Forma 1-et viccnek nevezni, stb... Autót kell építeni, a név önmagában semmi.
Van más oldala az éremnek, ami valóban bosszantó.

Még egy gondolat: jelenleg nincs olyan pilótája sem a vörösöknek, aki a tudásával a gyengébb autóból is többet hozna ki, illetve a fejlesztéseket segítené...

Jó volt újra látni Alesi-t, örök kedvenc marad!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.04.25. 14:43:51-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.04.25. 14:38:45

Miert ki szeretned hogy nyerjen?Kimi?Hami? Nyertek ok eleget Trulinak,Buttonnak es Barinak nem volt sikerelmenyuk az eddigi palyafutasuk utan.Bar Ferarri drukker vagyook szivbol kivanom hogy megtorjon a dominancia es Vettel VB legyen.Es meg valami:Szerintem meg soha se volt ennyire izgalmas es kiegyensulyozott az F1.
House
Entrenador del Barça

2009.04.25. 14:37:57

Ebben a helyzetben nem is érdemes nézni az F1-et. :roll:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Válasz küldése