2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem gyengébb. Persze lehet, hogy itt kijött egy kicsit az, hogy a Ferrari és a Toyota tesztelt télen ezen a pályán.ozsimiki írta: Renault legalább olyan tré mint a Ferrari, Meki sajnos kicsit előrébb van, ha nem is sokkal.
nem egészen, még nem esett ki technikai gond miatt, Ferrari nem egyszer, az ő kocsijában jól működik a Kers, Ferrariban meg egyáltalán nem , sőt rengeteg műszaki gond adódott miatta. Meki előrébb van megbízhatóság,és Kers szempontjából jelenleg, persze nem szakadékról beszélünk,de különbség van.Sanama írta:Pedig ugyanolyan zsar a kocsija,mint a Ferrari.
Gogo Hamilton, nem nézem bár tudom, makk-kal nyer valamelyik.albicelesteX írta:Nagyon jó idéna forma 1!Nézhető!Remélem végig ilyen izgalmas lesz!És Hamilton sikertelnséggel gazdag!![]()
Így is igaz de Kimi és a ferka ennyit tud,ahogy sajnos a renault is.LM10 írta:Nemcsoda , hogy Kimi csak 10. lett. Előtte Rosberg is 670 ,de az előtte lévők 660 alá mennek le, szal kíváncsi vagyok a Ferrari taktikájára.
Egyetértek.mindorokke_barca írta:Úgy gondolom, hogy holnap max 1 toyota lesz a dobogón. Nem valami acélos a versenytempójuk, szerintem be fogják őket darálni. Szerintem Vettelnek nem lesz ellenfele, hacsak nem történik valami rendkívüli
BeezonyKralo írta:
Szerk.: Vettel pedig nagy esélyes, ahogy így elnézem.
Ferraris vagyok, nem öröm számomra sem ,hogy kedvenc csapatom vergődik,de ez az Ő hibájuk IS, +már átéltem pár évet amikor a Ferrari sehol sem volt,csak akkor Williams volt elől, majd a Meki, engem nem zavar,h most a Toyota, elég sok millát öltek bele amióta jelen vannak,sőt a legtöbbet, a Brawn szntem nem fog tartósan ott maradni az élen.manuel írta:Mélyebbre már nem is sülyedhetne a F1 komolyan mondom.Ahol már egy Trulli és Glock vezette elsősorr van az azt hiszem mindent elárul arról hogy hol tart most a F1.Barrichellóékról nem is beszélve.Jelenleg most ott tartunk hogy a két kiöregedett fa..... Trulli és Barrichelló valamint Button és társai küzdenek a bajnoki cimért.Többet erről nem is érdemes mondani.Ez Tragikomédia!!!!szánalmasak!!!!A ferrariról pedig annyit hogy addig amig Todtott nemhozzák visszaaddig itt valószinű hogy nem lesz semmilyen változás.Érthetetlen ami itt folyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Addig ne nézd, ilyen egyszerű!manuel írta:Mélyebbre már nem is sülyedhetne a F1 komolyan mondom.Ahol már egy Trulli és Glock vezette elsősorr van az azt hiszem mindent elárul arról hogy hol tart most a F1.Barrichellóékról nem is beszélve.Jelenleg most ott tartunk hogy a két kiöregedett fa..... Trulli és Barrichelló valamint Button és társai küzdenek a bajnoki cimért.Többet erről nem is érdemes mondani.Ez Tragikomédia!!!!szánalmasak!!!!A ferrariról pedig annyit hogy addig amig Todtott nemhozzák visszaaddig itt valószinű hogy nem lesz semmilyen változás.Érthetetlen ami itt folyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miert ki szeretned hogy nyerjen?Kimi?Hami? Nyertek ok eleget Trulinak,Buttonnak es Barinak nem volt sikerelmenyuk az eddigi palyafutasuk utan.Bar Ferarri drukker vagyook szivbol kivanom hogy megtorjon a dominancia es Vettel VB legyen.Es meg valami:Szerintem meg soha se volt ennyire izgalmas es kiegyensulyozott az F1.manuel írta:Mélyebbre már nem is sülyedhetne a F1 komolyan mondom.Ahol már egy Trulli és Glock vezette elsősorr van az azt hiszem mindent elárul arról hogy hol tart most a F1.Barrichellóékról nem is beszélve.Jelenleg most ott tartunk hogy a két kiöregedett fa..... Trulli és Barrichelló valamint Button és társai küzdenek a bajnoki cimért.Többet erről nem is érdemes mondani.Ez Tragikomédia!!!!szánalmasak!!!!A ferrariról pedig annyit hogy addig amig Todtott nemhozzák visszaaddig itt valószinű hogy nem lesz semmilyen változás.Érthetetlen ami itt folyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!