Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, igen tudom is, rosszul fogalmaztam.ozsimiki írta:House, ugyanezt írtam én isHouse írta:Ozsimiki, az a büntető bőven megadható volt, sőt. Carrick a labdát már elhúzta, Gomes pedig Carrick lábát.
Egyébként attól függetlenül, hogy szurkoltam a meccs elején a Hotspurnek, a meccs végére elégedetten néztem a TV-t, láttam egy jó mérkőzést.![]()
![]()
mármint,h megadható volt bőven.
még lesz egy nagy derbi otthon az Arsenal ellen, többi sem lesz egyszerű szntem, főleg hogy lesz Bl elődöntő is,de innen be kell húzni zsinórban a 3. bajnokságot!
GO M.U.!
House, ugyanezt írtam én isHouse írta:Ozsimiki, az a büntető bőven megadható volt, sőt. Carrick a labdát már elhúzta, Gomes pedig Carrick lábát.
Egyébként attól függetlenül, hogy szurkoltam a meccs elején a Hotspurnek, a meccs végére elégedetten néztem a TV-t, láttam egy jó mérkőzést.![]()
Én ezt nem állítottammiihii írta: Ahha,megnyugtat,h akkor ezen 2 csapaton kívüli többszáz gárda mind antifocit játszik![]()
![]()
Nem tudom másra fogni, ha ebből az évből indulok ki. A MU nagyon ritkán volt képes gólt lőni a szezonban "őszinte támadófocival". (Nem is értem, hogy miért kell ezt Barca-drukkereknek magyaráznom???miihii írta: ...Szal ne a bíróra fogjuk már...
Na, épp ezzel van bajom. Hogy most a mai meccs a kitűnő példája volt annak, hogyha a Manchester őszinte támadófocit játszik, abból nincs gól.ozsimiki írta: aha, teljesen anti foci, hogy már az első félidőben több helyzetünk volt, a 2.ban pedig lemostuk a pályáról az ellent![]()
látszik nem kedveled a M.U.-t,mert ha nincs 11es, akkor sem álltak volna le, nem szokás erre fele sem.
Ahha,megnyugtat,h akkor ezen 2 csapaton kívüli többszáz gárda mind antifocit játszikMikaos írta:Számomra az a foci, amit a Barca és az Arsenal képvisel. A MU valaha szép támadófocit játszott, de ez évben ez egyáltalán nem mondható el róluk.miihii írta: Antifoci?
Nézed te a meccset?Ez neked antifoci?Pffff![]()
Bírói segédlet alatt mire gondolsz?Mert a tizi sztem jogos,és a 4. gól is átment a gólvonalon.
A jogtalan 11-esnek köszönhetik, hogy feljöttek, mert ez évben láthattuk, hogy mennyire meddőek a támadásaik, amikor összezárt védősor ellen kell harcolniuk.
Gomes egyértelműen elütötte a labdát. De ha valaki esetleg nem látja képernyőről, akkor a fizika törvényénél fogva, Carrick lábainak iránya és Gomes keze "derékszöget" zártak be egymással, és a labda menete majdnem "derékszöget" zárt be az eredeti menetével. Szimpla fizika, nem volt 11-es.
aha, teljesen anti foci, hogy már az első félidőben több helyzetünk volt, a 2.ban pedig lemostuk a pályáról az ellentMikaos írta:Számomra az a foci, amit a Barca és az Arsenal képvisel. A MU valaha szép támadófocit játszott, de ez évben ez egyáltalán nem mondható el róluk.miihii írta: Antifoci?
Bírói segédlet alatt mire gondolsz?Mert a tizi sztem jogos,és a 4. gól is átment a gólvonalon.
A jogtalan 11-esnek köszönhetik, hogy feljöttek, mert ez évben láthattuk, hogy mennyire meddőek a támadásaik, amikor összezárt védősor ellen kell harcolniuk.
Gomes egyértelműen elütötte a labdát. De ha valaki esetleg nem látja képernyőről, akkor a fizika törvényénél fogva, Carrick lábainak iránya és Gomes keze "derékszöget" zártak be egymással, és a labda menete majdnem "derékszöget" zárt be az eredeti menetével. Szimpla fizika, nem volt 11-es.
Számomra az a foci, amit a Barca és az Arsenal képvisel. A MU valaha szép támadófocit játszott, de ez évben ez egyáltalán nem mondható el róluk.miihii írta: Antifoci?
Antifoci?Mikaos írta:Megint az anti-foci nyer??? Nevetséges kezd lenni a foci...
Igaz, most a bírói segítség kellett.
Önerőből ez évben nem tud a MU meccset nyerni, és így meglehet nyerni egy PL-t?
Akkor leszek igazán ideges, ha ez tényleg tétre megy (BL-döntő ellenünk?).
Akkor olvasd el a hozzászólásod,én csak kiröhögtem a fellengzős stílusod,eszembe nem volt feszíteni,de innentől le is zárom a dolgot,annyira nem érdekel se a Pool,se a focija.Lehet,hogy nincs igazam,nem is állítottam,hogy az alap,amit írok,én így gondolom.S nem tudom,miért lepődsz meg azon,hogy a trágyával egy lapon emlegetik a Poolt,hiszen évek óta egy kupac széklet,amit alkotnak,s ezt a vak is látja.Lehet,hogy ebben a szezonban nem,lehet,hogy neked van igazad.Benga írta:Te kezdtél el formáskodni, hogy mekkora tré ez a Pool akik játékban nullák. Szóval ha nem láttad a meccseiket akkor nem tudom mire fel.
A szezon elején a Munak még inkább nem volt köze mint most, szóval fogalmam sincs mire gondolsz. Kb tízenöt meccsük lett 1-0.
Ráadásul a keretük kétszer olyan erős mint a Poolé.
Egy rossz szavam sem volt, csak sugárzik belőled az elfogultság és elég dühítő, mivel egyáltalán nincs igazad. De bocs, ha úgy érezted hogy beléd kötöttem nem álltsz szándékomban csak pár embernek a Pool egyenlő a csúnya ocsmány focival.
Amúgy ez a mókás, hogy én csak megjegyeztem, hogy nem úgy tűnik mintha sok Pool meccset láttál volna erre elkezded a szokásos sablon dumát a monitoron keresztüli feszítésről...ejnye. Szóval nem tudom ki feszít kinek :/
Uh,bírom az ilyen arcokat,akik kapásból az emeletről oltanak,mintha ők sz.rták volna a spanyol viaszt.Benga írta:Remélem sírni fogsz. Nekem ez a hozzászólásodon sikerült. A focizás relatív szó, de a Pool idén egy dologban nem mutat többet mint a Mu az pedig az, hogy nem tudja olyan könnyen behúzni 1-0-ra a meccseiket tizivel vagy akármilyen góllal a középcsapatok ellen. Igazából nem is tudom mire vélni mi ez nálad, szerintem valami rossz berögződés, mert ha a Mu szebben játszana azt mondom ok, de kétlem, hogy idén sok Pool meccset láttál volna.
Remélem sírni fogsz. Nekem ez a hozzászólásodon sikerült. A focizás relatív szó, de a Pool idén egy dologban nem mutat többet mint a Mu az pedig az, hogy nem tudja olyan könnyen behúzni 1-0-ra a meccseiket tizivel vagy akármilyen góllal a középcsapatok ellen. Igazából nem is tudom mire vélni mi ez nálad, szerintem valami rossz berögződés, mert ha a Mu szebben játszana azt mondom ok, de kétlem, hogy idén sok Pool meccset láttál volna.Saviola írta:A 0 Liverpool nyeri a bajnokságot,sírva fakadok.Ha nem is a M.u.,akkor legalább olyan csapat nyerné,amelyik focizik is.A M.u. meg teljesen legyengült,nem tudom mi van velük.