Benga írta:Te kezdtél el formáskodni, hogy mekkora tré ez a Pool akik játékban nullák. Szóval ha nem láttad a meccseiket akkor nem tudom mire fel.
A szezon elején a Munak még inkább nem volt köze mint most, szóval fogalmam sincs mire gondolsz. Kb tízenöt meccsük lett 1-0.
Ráadásul a keretük kétszer olyan erős mint a Poolé.
Egy rossz szavam sem volt, csak sugárzik belőled az elfogultság és elég dühítő, mivel egyáltalán nincs igazad. De bocs, ha úgy érezted hogy beléd kötöttem nem álltsz szándékomban csak pár embernek a Pool egyenlő a csúnya ocsmány focival.
Amúgy ez a mókás, hogy én csak megjegyeztem, hogy nem úgy tűnik mintha sok Pool meccset láttál volna erre elkezded a szokásos sablon dumát a monitoron keresztüli feszítésről...ejnye. Szóval nem tudom ki feszít kinek :/
Akkor olvasd el a hozzászólásod,én csak kiröhögtem a fellengzős stílusod,eszembe nem volt feszíteni,de innentől le is zárom a dolgot,annyira nem érdekel se a Pool,se a focija.Lehet,hogy nincs igazam,nem is állítottam,hogy az alap,amit írok,én így gondolom.S nem tudom,miért lepődsz meg azon,hogy a trágyával egy lapon emlegetik a Poolt,hiszen évek óta egy kupac széklet,amit alkotnak,s ezt a vak is látja.Lehet,hogy ebben a szezonban nem,lehet,hogy neked van igazad.
Csak azt nem szeretem,hogy ha valami böki a szemét egyeseknek,akkor már úgy kezelik le az embert,mintha semmi be sem vennék,mert nem ugyanaz a vélemény.S nekem magyarázhatsz,a te első hszdből pont ez jött le.Én csak reagáltam.
S a tré Manchester most egyenlített 0-2-ről.
Jah,már 4-2,szégyen,hogy közük van a bajnoksághoz.