Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Cooh
Jugador del Barça

2009.04.29. 20:15:42

elég pl. csak logikusan gondolkozni...pl az hogy semmi köze nincs a 3. és az "állítólagos 4. rész között"...(az igaz hogy a 3 rész között minimális áthidalások vannak)
DE:Resident Evil 4...Jeremy Bolt producer nyilatkozata:Még nem akarok erről beszélni. Még minden a tervezés fázisában van.Nagyon átgondolt, és kiválóan átdolgozott részt kívánunk forgatni, s ehhez idő kell. A dolog a halál fajtájáról fog szólni, ennél többet nem kívánok elárulni. Túl korai lenne.
miihii
KHAL

2009.04.29. 20:07:57

Cooh írta:a Resident Evil:Bioterror nem a film folytatása....nagyon el vannak tévedve egyesek...a Transformers 2 meg Június 24-én jön be a Mo-i mozikba...

Na,ha Te ennyire el vagy igazodva a dolgokban,akkor akár meg is írhattad volna,h h is van ez :idea: Nem csak benyögni,h el vagytok tévedve,oszt sanyi... :wink:

MEllékesen talán arra gondolsz,h elvileg készülőben van az oridzsi Resident Evil folytatás,ami nem rajzolt lesz ( :P ),és ha minden igaz,akkor jövőre nyomják.Ez a bioterroros dolog csak egy kis kitérő volt,áthidalva az űrt :)
Cooh írta:aki szereti a horrort annak figyelmébe ajánlom a: The Strangers című filmet ami igaz történet alapján készült,trailer: http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE&feature=fvst
Na,ez elég jól néz ki...Láttam már torrentben,asszem Hívatlanok a címe.A leírás nem annyira tetszett,így letettem róla.de ez a tréler meggyőző volt :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Cooh
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:40:00

a Resident Evil:Bioterror nem a film folytatása....nagyon el vannak tévedve egyesek...a Transformers 2 meg Június 24-én jön be a Mo-i mozikba...aki szereti a horrort annak figyelmébe ajánlom a: The Strangers című filmet ami igaz történet alapján készült,trailer: http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE&feature=fvst
miihii
KHAL

2009.04.29. 19:25:29

Nah,sikerült megnéznem végre a Crank:High voltage c. filmet,J. Stathammel.
Méltó utóda az első résznek.Sikerült átültetni a folytatást úgy,h ne vesszen el a történet,sőt!Természetesen pörgős,természetesen durva és természetesen szókimondó:
CHEV CHELIOS IS BACK! 8)
Vannak benne elvont részek:
Régifajta Godzillás verekedés.NAgyon elborult :D
NA meg a fej életben tartás... :shock:

De ettől függetlenül naon sirály a múví,az első rész rajongóinak tetszeni fog,azt garantálom.
Duuuurvaaaa!!!

Az alábbi eszmecserével kapcsolatban,teljes mértékben Jelwaz véleményén vagyok.Ilyen "hulladékok" előfordulnak dögivel akármilyen más kategóriában,mesétől a sci-fiig.Nem hinném,h az egész horror műfajt kategórikusan el kellene utasítani,lebeszélni róla másokat,szubjektív megítélés alapján.A filmnézéssel legalább leköti magát az ember gyermeke,így elmenekülve a hétköznapok horrorjából.Legyen az akármilyen műfaj.
És amennyiben a horrorok hulladéknak számítanak,akkor a filmek zöme is annak tekinthető.Ha csak a vmilyen mondanivalóval,erkölcsi v egyéb irányú gyarapító jellegű filmek "érnének",akkor sajna fél évente max 1 tekercset kellene befűznöd,Krojf Koma!
Így meg marad a tömeggyártás,amiben sok a szecska is...De ahogy másban,így a horrorisztikában is vannak nívós alkotások.És addig meglesz a rajongótábora a műfajnak,köztük pölö velem :wink:
Am ebben a világban,ahol olyan rajzfilmek készülnek a gyerekeknek,ahol már a főcím alatt vmi dínószerű vmiket lőnek cefetül (vért fröcsölve a "kamerára"),nem hiszem,h épp a horrorok jelentik a legnagyobb fenyegetést a lekeknek és agyaknak :?
soadroli
Llegenda del Barça

2009.04.29. 17:57:34

Látta már valaki a A csíkos pizsamás fiú című filmet :?:
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.04.29. 00:50:46

Krojf írta:
wikko írta:Cső
Mondjon már nekem vki valami igazán félelmetes bexarós horrort ! :D
Nem olyat hogy 5 percenként ketté vágnak vkit és folyik a vér hanem valami ténylegeg ijesztőt ! THX előre is ! ;)
Lesz az Előtted álló életben elég izgalom, miért kell ilyen hulladék
filmekkel torzítanod a lelkedet meg az agyadat?
Elég horror a talján földrengés, meg a sertésinfluenza, meg a
híradók a tévékben!
Az összes pénzt, amit az ilyen hulladékokra elköltöttek már régen
a harmadik világ szegényeinek kellett volna adni!
Te sem tudsz már a jódolgodban mit nézni mi?
Ilyenkor olyan mérges tudok lenni!!!
K.
Na ettől én is. Ne haragudj Krojf, de egyáltalán nincs igazad! Tán a vígjátékok olyan színvonalasak, csak attól, hogy vígjátékok? Fenét, azokból is van egy csomó szemét. És jó horrort csinálni kumma nehéz. Az, hogy neked nem tetszik az egy dolog. Meg az is, hogy valószínűleg az alapján a néhány vacak alapján mondod ezt, amivel volt szerencsétlenséged találkozni. De azért Hitchcock papa tudott valamit, nem?

Wikko!
Szerintem próbálkoz a thrillerekkel is, iszonyat jók, és beszarni is belehet tőlük (a jóktól természetesen), ilyet tudok neked ajánlani:
V mint vérbosszú (erről csak hallottam)
Bíbor folyók (erről is, de a rendező néhány filmjét láttam és az alapján bátran ajánlhatom)
Az álmosvölgy legendája (ezt láttam és szuper. Divat lefikázni, de én fostam rajta, pedig nem vagyok ijedős)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.04.29. 00:38:28

Nem olyat hogy 5 percenként ketté vágnak vkit és folyik a vér hanem valami ténylegeg ijesztőt ! THX előre is ! ;)
Lesz az Előtted álló életben elég izgalom, miért kell ilyen hulladék
filmekkel torzítanod a lelkedet meg az agyadat?
Elég horror a talján földrengés, meg a sertésinfluenza, meg a
híradók a tévékben!
Az összes pénzt, amit az ilyen hulladékokra elköltöttek már régen
a harmadik világ szegényeinek kellett volna adni!
Te sem tudsz már a jódolgodban mit nézni mi?
Ilyenkor olyan mérges tudok lenni!!!
K.
Deus
Boixos Nois

2009.04.28. 12:19:06

13 hours in warehouse... én legalább összeszhartam rendesen...

http://www.youtube.com/watch?v=QQQi4Lo4uTQ

Igaz h a film nagyon gyík, de meg lehet ijedni benne :)
KépKép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.28. 11:11:36

Hali!
Megnéztem a Notorious című filmet, BIG életéről. Hát most az hogy mennyire volt hű a valósághoz nem firtatnám, Puffy segédkezett ugye a filmnél, gyakorlatilag fogalmunk sem lehet továbbra sem a lövöldözős Pac-os dolgokról, és a West-East csata kialakulásáról pontosan.
Ezektől eltekintve, nekem nagyon tetszett a film, sőt megragadott. Soha nem hallgattam az ő számait, de lehet hoy most lekapok pár albumot tőle. Mindenképpen csak ajánlani tudom, tele jó kis számokkal. Nálam ez a film 10/8 :!:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.04.27. 09:51:37

Ha jó horror, akkor Martyrs (2008) (nem láttam, de jókat hallottam róla, a trailer meg nem az igazi...)
lui1698
Llegenda del Barça

2009.04.26. 22:56:43

wikko írta:De úgy röviden miről szól ?
Itt van kritika és trailer is:

http://filmbuzi.hu/tags/REC/
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.26. 22:48:49

Sanama írta:PB 4x17-18-ről vki egy kis szösszenetet írna?
köszi :)
folytatódnak a kavarások, ezúttal már sokat szerepel Michael-ék anyja, nála van a Scylla,és ő akar lenni a góré a cégnél, Krantzot majdnem kinyíratta. Linc és csapata most Michael és Sarah ellenfele is egyben,mivel Scofield továbbra is tönkre akarja tenni a céget, míg Linc megegyezett a tábornokkal,h megszerzik a Scyllát és végre békén hagyják az egész pereputtyot :roll: főleg a 18.rész szólt a két tesó ellentétéről. az anyjuk am egy sarki dolgozó, de még mekkora. le is akarta lövetni Lincet a 17.rész végén. Májkült se puszilgatni akarja szntem,bár néha érzelmek láthatóak rajta, ami inkább azt tükrözi,h félti,h tervei nem sikerülnek.

Utószó: elefánt! elefánt! :lol: :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
wikko
Jugador del Barça

2009.04.26. 21:55:22

lui1698 írta:
Én a REC-en párszot felugrottam.

Nem tudom láttad-e már? Ha nem nézd meg, ajánlani tudom.

Azt mondják, hogy nagyon kis költségvetésű film és ehhez képest lealázta a nagy hallivudi mozikat.

szerk.: Most néztem utánna. 1,5 M euró volt a költségvetés.
Halottam már róla de valahogy ez a filmben forgatás ahogy mondták nem tetszett . de ha azt mondod jó megnézem ! De úgy röviden miről szól ?
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.04.26. 21:44:56

lui1698 írta:Azt mondják, hogy nagyon kis költségvetésű film és ehhez képest lealázta a nagy hallivudi mozikat.

És egyből jött is egy hálivúdi feldolgozás belőle, karantén néven, ami szerintem sokkal rosszabb... REC sokkal jobb kis kézikamerás múvi
lui1698
Llegenda del Barça

2009.04.26. 21:29:22

Én a REC-en párszot felugrottam.

Nem tudom láttad-e már? Ha nem nézd meg, ajánlani tudom.

Azt mondják, hogy nagyon kis költségvetésű film és ehhez képest lealázta a nagy hallivudi mozikat.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.04.26. 21:24:05

PB 4x17-18-ről vki egy kis szösszenetet írna?
köszi :)
wikko
Jugador del Barça

2009.04.26. 21:22:35

Cső
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.26. 12:16:55

miihii írta:Fociszurkolóknak fociszurkolós filmet! :D
Kijött a második része a Huligánok (Green Street Hooligans) c. filmnek.Van már felirat is hozzá.Akinek bejött az első,annak tetszeni fog a folytatás is.Nagyon durva csörtéket vívnak az angol (West Ham-Millwall) huligánok,ÜTŐS kis múvík. :wink:
Szal ajánlom figyelmetekbe! 8)
Éppen ebben a pillanatban fejeztem be az egyet! Nagyon durva! Jézusom gyerekek, nagyon nagy film, bár a végét cask erős idegzetűeknek ajánlanám! :o Most fogom elkezdeni letölteni a 2. részt! Iszonyat durva az első! :o
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.04.25. 20:59:51

nem tudom tudjátok-e, de megjelent a pillangóhatás 3 dvd minőségben, nagyon kíváncsi vagyok rá, mert az első rész a kedvenc filmjeim egyike, a második gagyi volt, ezért a 3.-tól mindenképp egy jó filmet várok :!:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
miihii
KHAL

2009.04.25. 20:47:00

Puyol05 írta:
Caesarka írta:A Kaptár 4, ill. a Transformers 2-ről van vkinek vmi infoja? Mikor jönnek ki? A Transformers úgy tudom, hogy hamarosan, de a Kaptárról semmit sem tok! Lesz egyáltalán 4. rész? Kéne, hogy legyen! :)

ha jól tudom, akkor már van Kaptár 4, és tényleg animációs!!!!!! sztem elég gagyi lett így animációsan. még nem láttam, csak egy két jelenetet belőle, de...
Már jóideje elérhető a Resident Evil:Biohazard c. animációs film.Nem az eredeti sztorit viszi tovább,más karakterek szerepelnek benne.Am valóban elég nagy csalódás,így rajzolva.A történet is igen silány sztem.
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.25. 17:39:07

Animációs? :o Jézusom... :x Lebutítani egy amúgy nagyon jó filmsorozatot... :x

Más: Vki tudja, hogy neten hol tudnék nézni Túlélés törvényei vagy Menekülés a légióba részeket? Vagy le is tölteném, mindkét lehetőség jó lenne! Előre is köszi!
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.04.25. 16:58:00

Caesarka írta:A Kaptár 4, ill. a Transformers 2-ről van vkinek vmi infoja? Mikor jönnek ki? A Transformers úgy tudom, hogy hamarosan, de a Kaptárról semmit sem tok! Lesz egyáltalán 4. rész? Kéne, hogy legyen! :)

ha jól tudom, akkor már van Kaptár 4, és tényleg animációs!!!!!! sztem elég gagyi lett így animációsan. még nem láttam, csak egy két jelenetet belőle, de...
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.04.25. 16:34:33

Lesz 4. rész persze, animációs. :roll: Amivel sztem egy nagyszerű filmet, tökéletesen elrontanak.(ahogy láttam néhány előzetest róla)
MQuC írta:RTL nem folytatja a szökést?? :o

más: Kinek mi a véleménye a Fast & Furious ról? :P
Annyira jó és annyira jók a jelenetekbe benne, h 30 percet tudtam nézni belőle. :roll: Sztem nagyon gagyi.Az uccsó jelenet az tetszik kb az utolsó 5 perc. :twisted:

MÁS:Az elején Han van benne ugye a Tokyo Driftből? :roll: De ha ő az, akkor milyen idősíkba van ez a film?

Ne írj egymás után kettő hsz-t.Köszi.
B.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.25. 16:31:56

RTL nem folytatja a szökést?? :o

más: Kinek mi a véleménye a Fast & Furious ról? :P
Kép
TZS
Capitá del Barça

2009.04.25. 16:22:07

Ronal.10 írta:Ki van otthon Prájzönbréjkbe??
Self, Mahone, Grechen, T-Bag miért meloznak az ezrdesnek???? :oops:
Fél éve volt utcsó leadott rész aztán nem vágom már mi is volt :roll:
Jobb ha megnézed az utolsó részeket amiket leadtak, mert már annyira össze-vissza kavarodtak a dolgok, hogy nehézkes lenne leírni ide.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Válasz küldése