Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cooh írta:a Resident Evil:Bioterror nem a film folytatása....nagyon el vannak tévedve egyesek...a Transformers 2 meg Június 24-én jön be a Mo-i mozikba...
Na,ez elég jól néz ki...Láttam már torrentben,asszem Hívatlanok a címe.A leírás nem annyira tetszett,így letettem róla.de ez a tréler meggyőző voltCooh írta:aki szereti a horrort annak figyelmébe ajánlom a: The Strangers című filmet ami igaz történet alapján készült,trailer: http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE&feature=fvst
Na ettől én is. Ne haragudj Krojf, de egyáltalán nincs igazad! Tán a vígjátékok olyan színvonalasak, csak attól, hogy vígjátékok? Fenét, azokból is van egy csomó szemét. És jó horrort csinálni kumma nehéz. Az, hogy neked nem tetszik az egy dolog. Meg az is, hogy valószínűleg az alapján a néhány vacak alapján mondod ezt, amivel volt szerencsétlenséged találkozni. De azért Hitchcock papa tudott valamit, nem?Krojf írta:Lesz az Előtted álló életben elég izgalom, miért kell ilyen hulladékwikko írta:Cső
Mondjon már nekem vki valami igazán félelmetes bexarós horrort !
Nem olyat hogy 5 percenként ketté vágnak vkit és folyik a vér hanem valami ténylegeg ijesztőt ! THX előre is !
filmekkel torzítanod a lelkedet meg az agyadat?
Elég horror a talján földrengés, meg a sertésinfluenza, meg a
híradók a tévékben!
Az összes pénzt, amit az ilyen hulladékokra elköltöttek már régen
a harmadik világ szegényeinek kellett volna adni!
Te sem tudsz már a jódolgodban mit nézni mi?
Ilyenkor olyan mérges tudok lenni!!!
K.
Lesz az Előtted álló életben elég izgalom, miért kell ilyen hulladékwikko írta:Cső
Nem olyat hogy 5 percenként ketté vágnak vkit és folyik a vér hanem valami ténylegeg ijesztőt ! THX előre is !
13 hours in warehouse... én legalább összeszhartam rendesen...wikko írta:Cső
folytatódnak a kavarások, ezúttal már sokat szerepel Michael-ék anyja, nála van a Scylla,és ő akar lenni a góré a cégnél, Krantzot majdnem kinyíratta. Linc és csapata most Michael és Sarah ellenfele is egyben,mivel Scofield továbbra is tönkre akarja tenni a céget, míg Linc megegyezett a tábornokkal,h megszerzik a Scyllát és végre békén hagyják az egész pereputtyotSanama írta:PB 4x17-18-ről vki egy kis szösszenetet írna?
köszi
Halottam már róla de valahogy ez a filmben forgatás ahogy mondták nem tetszett . de ha azt mondod jó megnézem ! De úgy röviden miről szól ?lui1698 írta:Én a REC-en párszot felugrottam.wikko írta:Cső
Nem tudom láttad-e már? Ha nem nézd meg, ajánlani tudom.
Azt mondják, hogy nagyon kis költségvetésű film és ehhez képest lealázta a nagy hallivudi mozikat.
szerk.: Most néztem utánna. 1,5 M euró volt a költségvetés.
És egyből jött is egy hálivúdi feldolgozás belőle, karantén néven, ami szerintem sokkal rosszabb... REC sokkal jobb kis kézikamerás múvilui1698 írta:Azt mondják, hogy nagyon kis költségvetésű film és ehhez képest lealázta a nagy hallivudi mozikat.
szerk.: Most néztem utánna. 1,5 M euró volt a költségvetés.
Én a REC-en párszot felugrottam.wikko írta:Cső
Éppen ebben a pillanatban fejeztem be az egyet! Nagyon durva! Jézusom gyerekek, nagyon nagy film, bár a végét cask erős idegzetűeknek ajánlanám!miihii írta:Fociszurkolóknak fociszurkolós filmet!![]()
Kijött a második része a Huligánok (Green Street Hooligans) c. filmnek.Van már felirat is hozzá.Akinek bejött az első,annak tetszeni fog a folytatás is.Nagyon durva csörtéket vívnak az angol (West Ham-Millwall) huligánok,ÜTŐS kis múvík.![]()
Szal ajánlom figyelmetekbe!
Már jóideje elérhető a Resident Evil:Biohazard c. animációs film.Nem az eredeti sztorit viszi tovább,más karakterek szerepelnek benne.Am valóban elég nagy csalódás,így rajzolva.A történet is igen silány sztem.Puyol05 írta:Caesarka írta:A Kaptár 4, ill. a Transformers 2-ről van vkinek vmi infoja? Mikor jönnek ki? A Transformers úgy tudom, hogy hamarosan, de a Kaptárról semmit sem tok! Lesz egyáltalán 4. rész? Kéne, hogy legyen!
ha jól tudom, akkor már van Kaptár 4, és tényleg animációs!!!!!! sztem elég gagyi lett így animációsan. még nem láttam, csak egy két jelenetet belőle, de...
Caesarka írta:A Kaptár 4, ill. a Transformers 2-ről van vkinek vmi infoja? Mikor jönnek ki? A Transformers úgy tudom, hogy hamarosan, de a Kaptárról semmit sem tok! Lesz egyáltalán 4. rész? Kéne, hogy legyen!
Caesarka írta:A Kaptár 4, ill. a Transformers 2-ről van vkinek vmi infoja? Mikor jönnek ki? A Transformers úgy tudom, hogy hamarosan, de a Kaptárról semmit sem tok! Lesz egyáltalán 4. rész? Kéne, hogy legyen!
Annyira jó és annyira jók a jelenetekbe benne, h 30 percet tudtam nézni belőle.MQuC írta:RTL nem folytatja a szökést??![]()
más: Kinek mi a véleménye a Fast & Furious ról?
Jobb ha megnézed az utolsó részeket amiket leadtak, mert már annyira össze-vissza kavarodtak a dolgok, hogy nehézkes lenne leírni ide.Ronal.10 írta:Ki van otthon Prájzönbréjkbe??
Self, Mahone, Grechen, T-Bag miért meloznak az ezrdesnek????![]()
Fél éve volt utcsó leadott rész aztán nem vágom már mi is volt