Gólt nem szabad kapnunk szerintem!!!!Rio Buscape írta: Mindezektől függetlenül sztem Etoo betalál, és Henry jól fog mozogni. Ha a barca megtudja játszani a középpályáját, és a Széleket jól lezárják akkor egy 3-1-es győzelmet is arathatunk.
Az Isten legyen velünk !
Barça a Bajnokok Ligájában
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
-
- Barça B
Üdv
Már van vagy 1 éve hogy nem írtam ide a fórumra, most azonban újból írok, mert ez a meccs minden Barca drukker álma, az előrehozott döntő!!!!!! ( Az Mu-tól nem tartok így mint a chelseatől :s)
Nos nagyon jo a Pep csapat az már kiderült egy jónéhány meccsen
Szerintem elsősorban megtanultak csapatként funkcionálni a játékosaink, és 3-4 fő meghatározó emberrel is bővült a keretünk. Messi nem cselez annyit mint tavaly, és ő egyértelműen a világ legjobbja, Etoo-t megtanították végre centerezni (csak ez hiányzott belőle) Xavi végre használja a karmesteri pálcát, Iniesta pedig a sűrítőszer a csapatban, mindenből vhogy jól jön ki
A ma esti meccsen Valdes szerepe meghatározó lesz, mivel a chelseanek nem lesz sok helyzete, de azok Drogba jóvoltából veszélyesek lesznek!!!
Messit nem kétséges hogy nem tudják majd kikapcsolni, de Xavi-t lehet hogy igen mégpedig Essien.
Mindezektől függetlenül sztem Etoo betalál, és Henry jól fog mozogni. Ha a barca megtudja játszani a középpályáját, és a Széleket jól lezárják akkor egy 3-1-es győzelmet is arathatunk.
Az Isten legyen velünk !
Már van vagy 1 éve hogy nem írtam ide a fórumra, most azonban újból írok, mert ez a meccs minden Barca drukker álma, az előrehozott döntő!!!!!! ( Az Mu-tól nem tartok így mint a chelseatől :s)
Nos nagyon jo a Pep csapat az már kiderült egy jónéhány meccsen

Szerintem elsősorban megtanultak csapatként funkcionálni a játékosaink, és 3-4 fő meghatározó emberrel is bővült a keretünk. Messi nem cselez annyit mint tavaly, és ő egyértelműen a világ legjobbja, Etoo-t megtanították végre centerezni (csak ez hiányzott belőle) Xavi végre használja a karmesteri pálcát, Iniesta pedig a sűrítőszer a csapatban, mindenből vhogy jól jön ki

A ma esti meccsen Valdes szerepe meghatározó lesz, mivel a chelseanek nem lesz sok helyzete, de azok Drogba jóvoltából veszélyesek lesznek!!!
Messit nem kétséges hogy nem tudják majd kikapcsolni, de Xavi-t lehet hogy igen mégpedig Essien.
Mindezektől függetlenül sztem Etoo betalál, és Henry jól fog mozogni. Ha a barca megtudja játszani a középpályáját, és a Széleket jól lezárják akkor egy 3-1-es győzelmet is arathatunk.
Az Isten legyen velünk !
Nálam Abidal nem kezdene nagyon gyenge szerintem,ha győzni szeretnénk és tényleg annyira támadni akarunk akkor Sylvinho kezdene!
Puyol nem könnyű eset látszik nincs formába,de viszont neki van a legnagyobb szíve,de én akkor is Pique és Marquezt kezdetném!
Ami nagyon fontos váratlant kell húznia Pepnek mert anélkül nem megyünk semmire!
Frankkal is akkor nyertünk Bl-t amikor hátrányba voltunk és pl csatár helyet védőt küldőt be ilyen apróságokon múlik 1 Bl győzelem!
SZERINTEM!

Puyol nem könnyű eset látszik nincs formába,de viszont neki van a legnagyobb szíve,de én akkor is Pique és Marquezt kezdetném!
Ami nagyon fontos váratlant kell húznia Pepnek mert anélkül nem megyünk semmire!
Frankkal is akkor nyertünk Bl-t amikor hátrányba voltunk és pl csatár helyet védőt küldőt be ilyen apróságokon múlik 1 Bl győzelem!
SZERINTEM!

Köszönöm kilibarca!!!!
egyik nagy nap a sok közül. győzni kell emberek, nagyon fontos. egy jó meccs lökést adhat szombat estére is. mi itt vagyunk FC BARCELONA, adjatok bele mindent.
csakabarca
csakabarca
áááá, hihetetlen, mennyire várom a meccset! fantasztikus meccsre van kilátás, és legalább 2 gólos győzelmet várok! Visca el Barca mindörökké!!!
Hátigen!! Lehet bárki a pályán én biztosra veszem hogy kihajtja a lelkét is hogy a győzelem meglegyen!!!
Semmi DE SEMMI NEM SZÁMÍÍT
A GYŐZELEM MINDENEK FELETT!!!!!
ÁÁÁMEEEEEN!!!
més que un club
Semmi DE SEMMI NEM SZÁMÍÍT

ÁÁÁMEEEEEN!!!

més que un club
VISCA EL BARCA
- baas11
- Entrenador del Barça
Hát nem tudom ,sztem a 3 csapat közül a Chelsea az amelyik a legkevésbé fél a Barcától ,és nem fog olyan beszari játékot produkálni mint az Mu tavaly....a legrosszabb h bármelyik pill.ban tudnak gólt szerezni akkor is ha előtte fél óráig nincs náluk a labda.... DE azért szerencsére hazai pályán még mindig bivaly erősek vagyunk ,ebben azért bízhatunk !!!Slither írta:Caesarka írta: Sylvinhonak kéne játszania! Nagyobb biztonságban érezném a kaput mint Abidalnál...![]()
![]()
![]()
Még jó, hogy Pep pont fordítva gondolja a dolgot.
Izzadós meccs lesz, ha a Chelsea jó letámadós játékot tud felmutatni, akkor még győzhetnek is. De idegenben nem valószínű hogy olyan bátrak lesznek, szóval nyerünk 1-2 góllal.
gergo9 : köszi....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Puyol nem center? És ha olyan lassú miért fusson fel alá a szélen?cruyff írta:---------------------Valdes---------------------------
--------------------------------------------------------
--D Alves------Piquet----------Marquez-----Puyol--
----------------------------------------------------------
------------------------Touré----------------------------
-----------------------------------------------------------
------Xavi----------------------------------Iniesta--------
-----------------------Eto'o-------------------------------
--------------------------------------------------------------
------Messi----------------------------Henry------------------
Nálam ez lenne. Puyolt el középről!!!!!!!!!!!!!!!!!! A valencia elleni meccs rajta ment el. Illetve, hogy nem tud helyezkedni és iszonyat lassú. Piquet nálam alap. A legjobb középső védőnk és ő tud fejelni a chelsea játékosaival....
Most nézem, hát igen...neki mind1 hol játszik csak védekezzen

-
- Director del Fútbol
Sac kábé elég hiányos tudásom miatt..... Beszél arról hog szerinte a Chelsea is van olyan gyors mint a Valencia vagy még gyorsabb. Fontosnak tartja hogy a Barca a sok gyors passzra és a labdabirtoklásra építse a játékát és hogy muszáj lesz Drogbát kizárni ugy hogy nem szabad hagyni hogy eljusson hozzá a labda. Beszél arról hogy a Chelsea fizikai fölényben van de ez nem minden.baas11 írta:Valaki tudná ezt értelmezni úgy sac/kb ,nagyon érdekelne az öreg véleménye :
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803 [url]
Van még szó a Madrid elleni meccsről is de az sablon meg nem is teljesen értettem

- albicelesteX
- A Vadász
Holnap nyernünk kell!!!!Nincs mese!Most kaptam az e-mailt holnapra itt a mezem amit rendeltem!!Ez csak jót jelenthet!

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Caesarka írta: Sylvinhonak kéne játszania! Nagyobb biztonságban érezném a kaput mint Abidalnál...

Még jó, hogy Pep pont fordítva gondolja a dolgot.
Izzadós meccs lesz, ha a Chelsea jó letámadós játékot tud felmutatni, akkor még győzhetnek is. De idegenben nem valószínű hogy olyan bátrak lesznek, szóval nyerünk 1-2 góllal.
- Caesarka
- Jugador del Barça
A Piquet-ben nincs t. Szal csak Piqué!
Hát, Puyol annyira azért nem lassú. VOlt egy rossz meccse! Hányat köszönthetünk neki és még mennyit fogunk! Nem játszanám holnap és igen is, Sylvinhonak kéne játszania! Nagyobb biztonságban érezném a kaput mint Abidalnál...

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

-
- Entrenador del Barça
---------------------Valdes---------------------------
Nálam ez lenne. Puyolt el középről!!!!!!!!!!!!!!!!!! A valencia elleni meccs rajta ment el. Illetve, hogy nem tud helyezkedni és iszonyat lassú. Piquet nálam alap. A legjobb középső védőnk és ő tud fejelni a chelsea játékosaival....
VISCA EL BARCA!
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
hát srácok azért nézzük meg aztis, hogy hattalmas angol fölény uralkodik manapság a bajnokok ligájában és ez profit szempontjából hatalmas kiesést jelent a szervezőknek ! nem lehet mindíg ugyanolyan nemzetiségű csapat a döntőben !!! egyszerűen nem éri meg senkinek ! A barca focijára egész évben vevő volt az egész világ . Ha valaki azt mondja aki legyen inter,arsenal,man u , chelsea drukker, hogy nem kapcsolt még át egy Barca meccsre, hogy egy kicsi parádét is lásson hazudik ! persze egy kis költöi tulzással. Sztem ha nincs is lezsirozva, de ez nagyon benne van a levegőben... 

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem Pep Puyolt fogja kitenni a balszélre Abidal kárára, középen pedig Piqué kerül a helyére. A többi egyértelmű.LM10 írta:A Chelsea ellen:
-------------------------V.V.----------------------------
Alves----------Puyol-------------Márquez-------------Abidal----------
-------------------------Touré-------------------------------
-------------------Xavi-----------Iniesta---------------------------
Messi---------------------Eto'o-----------------------Henry---------
Puyol úgyis játszani fog. Rafa is hisz pihent. A többi egyértelmű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2009.04.27. 19:41:22-kor.
- baas11
- Entrenador del Barça
Valaki tudná ezt értelmezni úgy sac/kb ,nagyon érdekelne az öreg véleménye :
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- csabimo
- Capitá del Barça
Én inkább piquét játszatnám márquez helyett. Rafa nincs a legnagyobb formában mostanában, föleg a levegöben, és a cselzi ellen számithatunk ivelgetös angol focira....LM10 írta:A Chelsea ellen:
Egy biztos ha nem megyünk át az abramovics csapaton akkor nem nézem meg a Bl döntöt...
- LM10
- Director del Fútbol
A Chelsea ellen:
-
- Entrenador del Barça
Szerintem 3-1-el azeert nem esunk kiStelios írta:----------------------------Valdés----------------------------
------Alves----------Piqué----Márquez---Puyol------------
----------------------------------------------------Touré-----
----------Iniesta--------------Xavi---------------------------
----------Messi--------------Eto'o--------------Henry--------
Hiába nyerünk, ha bekapunk egy gólt.
2:0-al vagy 3:0-al továbbmegyünk, de 2:1-el, 3:1-el vagy döntetlennel kiesünk.

----------------------------Valdés----------------------------
Piqué és Márquez a két belsővédő, Puyol nem is inkább, minthogy jobbszélső. Touré jön vissza a baloldalon segíteni.
Piqué és Márquez a két belsővédő, Puyol nem is inkább, minthogy jobbszélső. Touré jön vissza a baloldalon segíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stelios 2009.04.27. 19:02:56-kor.
-
- Entrenador del Barça
En Piquet semmikeppen ne hagynam ki a kezdobol....aynas írta:chelsea ellen az én kezdőm
valdes
alves, marquez, puyol, abidal
iniesta, toure, xavi
messi, eto'o, henry
Egyértelműen a legerősebb csapattal kell kiállni,még akkor is,ha szombaton az év legfontosabb bajnokiját játsszuk.
Legalább 2 gólos előny kell,de 3-al lennék teljesen nyugodt a visszavágó előtt.
Legalább 2 gólos előny kell,de 3-al lennék teljesen nyugodt a visszavágó előtt.
chelsea ellen az én kezdőm
valdes
iniesta, toure, xavi
messi, eto'o, henry
valdes
iniesta, toure, xavi
messi, eto'o, henry
- Messiaskii
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
vki nem tud egy pubot bp-n ahol megnézhetjük kedden a bl meccset a haverokkal ?