Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gólt nem szabad kapnunk szerintem!!!!Rio Buscape írta: Mindezektől függetlenül sztem Etoo betalál, és Henry jól fog mozogni. Ha a barca megtudja játszani a középpályáját, és a Széleket jól lezárják akkor egy 3-1-es győzelmet is arathatunk.
Az Isten legyen velünk !
Hát nem tudom ,sztem a 3 csapat közül a Chelsea az amelyik a legkevésbé fél a Barcától ,és nem fog olyan beszari játékot produkálni mint az Mu tavaly....a legrosszabb h bármelyik pill.ban tudnak gólt szerezni akkor is ha előtte fél óráig nincs náluk a labda.... DE azért szerencsére hazai pályán még mindig bivaly erősek vagyunk ,ebben azért bízhatunk !!!Slither írta:Caesarka írta: Sylvinhonak kéne játszania! Nagyobb biztonságban érezném a kaput mint Abidalnál...![]()
![]()
![]()
Még jó, hogy Pep pont fordítva gondolja a dolgot.
Izzadós meccs lesz, ha a Chelsea jó letámadós játékot tud felmutatni, akkor még győzhetnek is. De idegenben nem valószínű hogy olyan bátrak lesznek, szóval nyerünk 1-2 góllal.
Puyol nem center? És ha olyan lassú miért fusson fel alá a szélen?cruyff írta:---------------------Valdes---------------------------
--------------------------------------------------------
--D Alves------Piquet----------Marquez-----Puyol--
----------------------------------------------------------
------------------------Touré----------------------------
-----------------------------------------------------------
------Xavi----------------------------------Iniesta--------
-----------------------Eto'o-------------------------------
--------------------------------------------------------------
------Messi----------------------------Henry------------------
--------------------------------------------------------------
Nálam ez lenne. Puyolt el középről!!!!!!!!!!!!!!!!!! A valencia elleni meccs rajta ment el. Illetve, hogy nem tud helyezkedni és iszonyat lassú. Piquet nálam alap. A legjobb középső védőnk és ő tud fejelni a chelsea játékosaival....
Sac kábé elég hiányos tudásom miatt..... Beszél arról hog szerinte a Chelsea is van olyan gyors mint a Valencia vagy még gyorsabb. Fontosnak tartja hogy a Barca a sok gyors passzra és a labdabirtoklásra építse a játékát és hogy muszáj lesz Drogbát kizárni ugy hogy nem szabad hagyni hogy eljusson hozzá a labda. Beszél arról hogy a Chelsea fizikai fölényben van de ez nem minden.baas11 írta:Valaki tudná ezt értelmezni úgy sac/kb ,nagyon érdekelne az öreg véleménye :
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803 [url]
Caesarka írta: Sylvinhonak kéne játszania! Nagyobb biztonságban érezném a kaput mint Abidalnál...
Szerintem Pep Puyolt fogja kitenni a balszélre Abidal kárára, középen pedig Piqué kerül a helyére. A többi egyértelmű.LM10 írta:A Chelsea ellen:
-------------------------V.V.----------------------------
Alves----------Puyol-------------Márquez-------------Abidal----------
-------------------------Touré-------------------------------
-------------------Xavi-----------Iniesta---------------------------
Messi---------------------Eto'o-----------------------Henry---------
Puyol úgyis játszani fog. Rafa is hisz pihent. A többi egyértelmű.
Én inkább piquét játszatnám márquez helyett. Rafa nincs a legnagyobb formában mostanában, föleg a levegöben, és a cselzi ellen számithatunk ivelgetös angol focira....LM10 írta:A Chelsea ellen:
-------------------------V.V.----------------------------
Alves----------Puyol-------------Márquez-------------Abidal----------
-------------------------Touré-------------------------------
-------------------Xavi-----------Iniesta---------------------------
Messi---------------------Eto'o-----------------------Henry---------
Puyol úgyis játszani fog. Rafa is hisz pihent. A többi egyértelmű.
Szerintem 3-1-el azeert nem esunk kiStelios írta:----------------------------Valdés----------------------------
------Alves----------Piqué----Márquez---Puyol------------
----------------------------------------------------Touré-----
----------Iniesta--------------Xavi---------------------------
----------Messi--------------Eto'o--------------Henry--------
Hiába nyerünk, ha bekapunk egy gólt.
2:0-al vagy 3:0-al továbbmegyünk, de 2:1-el, 3:1-el vagy döntetlennel kiesünk.
En Piquet semmikeppen ne hagynam ki a kezdobol....aynas írta:chelsea ellen az én kezdőm
valdes
alves, marquez, puyol, abidal
iniesta, toure, xavi
messi, eto'o, henry