Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszerűen nem fér be a kp-ra. Hiddink meg tudja mit akar meg, hogy kit. Nem egy Scolari, akinek Q vagy Deco vagy akárki. Kapkodott ide, oda.bali 15 írta:Kérdés: Hiddink miért nem játszatja Deco-t?
Quaresam játszhat a BL-ben? Úgy tudom hogy a tavaszi szakaszra nem volt nevezve ezért ment el.
Rossz hír, ugyanis ekkora csapat nem fog elférni a Camp Nou-ban!Varga Tamás írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-e ... cae_-22125
Nem tudom, mi lehet ennek az igazságtartalma.
Annak függvényében, hogy eddig Txikiék azt nyilatkozták, hogy a bajnokság végéig átigazolási ügyekkel nem foglalkoznak.
Elég régóta csiripelik ezt a verebek. Ki tudja...várom a fejleményeket.
Itt az eredeti is:
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... ibery.html
pusztulatos3 írta:Puyolt nem eladni kéne hanem szépen elbúcsúztatni az ő ideje lejárt.Gyenge teljesítményt nyújt és abszolut nem kiegyensúlyozott olyan hibákat képes véteni amin meccsek mennek el.Henrynek meg igenis jobban ment az Arsenalban ott ő volt a csatár itt pedig 1 a sztárok közül.Ez nem az ő világa.
Kozi11 Koma!Kozi11 írta:Mér szolod re Henry-t Eto azért rug anyit mert mert közép csatár és olyan lebdágat kap hogy azt nem lehet kihagyni de még igy is 5böl csoda ha egyet berug..
HAJRÁ HENRY
Elég zavaros ahogyan fogalmazol, meg az írásjeleket is megpróbálhatnád használni, és úgy (talán) még érthetőbbek lennének ezek az igen fura gondolataid.pusztulatos3 írta:Sztem Henry helyére kéne vki ugyan nagyon jol játszik mezőnyben a kapura nem sok veszélyt jelent rengeteg helyzetet kihagy és ez a szoros meccseken megengedhetetlen.....helyén Arshavint látnám szívesen hiszen remek játékos és sokkla jobban fejezi be a helyzeteket
Kapusposzton mindenképp erősíteni kéne Valdes megbizhatatlan képes nagyon jol védeni de pocsékul is Reyna-t kéne hazacsábítani
másra nincs szükség ha Henrique visszatér + Milito felépül akkor lesz sok középhátvédünk tehát Puyoltol és Marqueztől meg kéne válni Casares Piqué Henrique ugyan fiatal de tehetséges és Milito irányítása mellet remekül tudnának játszani
A világon a 2 legjobb középpáyás nálunk van INI meg Xavi Sergi B. nagyon szimpatikus játékos meggyőződés h jövöre mégjobb lesz oda nem kéne senki
csatárposztra már javasoltam Arshavint+bojan egyre fejlődni fog nem lesz gond
a balhátvéd poszton még leehtne erősíteni Sagna v Clichy nemtom melyik a balhátvéd de mind2 világszinvonalon játszik
Ibra ugyan jo de nem találná a helyét csak olyan csapatban leeht jo ahol kiszolgálják de nálunk vannak bőven ügyesebb és jobb játékosok ami néhány embernek nem fekszik pl Henry
Perrero írta:ne az Fm09 alapján döntsd el, hogy ki a f.sza gyerekbali 15 írta:Diego Buonanotte (River plate), Joao Moutinho, Diego,Asys írta:Én nem igazolnék a bal oldalra senkit, Iniesta és Henry megoldják, én egy bal lábas támadó szellemű középpályást igazolnék aki képes JÓL játszani Messi helyén és kreatívan a középpályán is, nem lenne baj ha még fejelni is tudna!
Szerintem ennyi változtatás bőven elég lenne!
Amúgy meg Pep és Txiki helyesen fognak dönteni
Most úgy az átigazolásokon kívül ajánlom mindenkinek a figyelmébe Diego Buonanotte-t. Kiaknázatlan Argentín tehetség, megvan benne a szikra ,sokra viheti még. Talán van róla néhány videó.
Az igaz,h minden szentnek maga felé hajlik a keze de azért ennyire neKatalán88 írta:Ha én igazolnék, akkor olyas valakit, aki nagyon jól lövi a szabadokat(Xavi is jól lövi, de mostanában nem megy neki, Alvesről nem is beszélve).
Én pölö szívesen megnézném a csapatvan Ribery-t, Cesc-t és Diego-t is, és még két magyart!!! Méghozzá Dzsudzsit és Hajnal-t. Mind a kettő játékos kirobbanó formában van és a szabadok szvsz megoldhatóak lennének ráadásul alacsony áron. Mindenesetre jó lenne magyart látni a Barcában bár Hajnal-nak lehet, hogy nem igazán feküdne a spanyol foci(mivel teljesen a német focihoz van hozzászokva).
Neked is, és mindenki másnak, aki ezt a témát feszegeti, ajánlom figyelmébe a következő cikket: http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9432LM10 írta:Ha Rijkaard lenne a Bayernben az edző akkor Ribéryt könnyebben megszerezhetjük. Hisz pénzt+Gudy-t adnánk Ribéry-ért, és Frank szimpatizált az izlandival, szal szvsz ő belemenne ebbe az üzletbe.
De miért igazolnánk le? és hol játszana? sztem ennek semmi értelme nem lenne és amúgyis megvalósíthatatlan sztemLM10 írta:Ha Rijkaard lenne a Bayernben az edző akkor Ribéryt könnyebben megszerezhetjük. Hisz pénzt+Gudy-t adnánk Ribéry-ért, és Frank szimpatizált az izlandival, szal szvsz ő belemenne ebbe az üzletbe.