Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Benga
Entrenador del Barça

2009.05.02. 16:10:40

bali 15 írta:Kérdés: Hiddink miért nem játszatja Deco-t?
Quaresam játszhat a BL-ben? Úgy tudom hogy a tavaszi szakaszra nem volt nevezve ezért ment el.
Egyszerűen nem fér be a kp-ra. Hiddink meg tudja mit akar meg, hogy kit. Nem egy Scolari, akinek Q vagy Deco vagy akárki. Kapkodott ide, oda.
Pedig megtehette volna Hiddink, hogy felveszi a lóvét és megmutogatja magát a Pl-ben. Óriási forma.
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.02. 16:06:42

Kérdés: Hiddink miért nem játszatja Deco-t?
Quaresma játszhat a BL-ben? Úgy tudom hogy a tavaszi szakaszra nem volt nevezve ezért ment el.
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.02. 13:14:06

Ribéry nélkül nem is értem milyen nyerő csapatot akar építeni a Bayern.
Én továbbra is támogatom egyébként Ribéry leigazolását főleg így ha Gudi vagy Hleb is bele lesz vonva az üzletbe. Részemről akár mind a kettő egyszerre mehetne is ha ez lenn az ára.
Minden esetre nem tudni mennyi valóságalapja van ennek a cikknek de így ebben a formában ahogy leírták nekem tetszik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
House
Entrenador del Barça

2009.05.02. 11:58:54

Hihetetlenül örülnék, ha sikerülne nyáron elhozni Riberyt Münchenből, szerintem nagyon jó döntés lenne a karriere szempontjából, ráadásul szvsz Ribery vívósabb csapatot érdemel. (bocs Poldi. :D)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.05.02. 11:46:33

Varga Tamás írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-e ... cae_-22125

Nem tudom, mi lehet ennek az igazságtartalma.
Annak függvényében, hogy eddig Txikiék azt nyilatkozták, hogy a bajnokság végéig átigazolási ügyekkel nem foglalkoznak.
Elég régóta csiripelik ezt a verebek. Ki tudja...várom a fejleményeket. :roll:

Itt az eredeti is:

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... ibery.html
Rossz hír, ugyanis ekkora csapat nem fog elférni a Camp Nou-ban! :D

Nem kicsit lennék boldog. Hihetetlenül megnőnének a rotációs, variációs lehetőségek ráadásul 1 világklasszis labdarúgó érkezhetne akit mindig is szerettem.

DE!

Azt azért ne feledjük hogy elvileg maradna ha a Bayern Bl résztvevő lenne jövőre is. És ha nem?

Akkor jön megint a " Zé Robertos, Jansenes, Schlaudraffos ... Toni-Klosés" nagybevásárlás, és ha ütőképes csaptot akarnak akkor nem kéne őt elengedni.

Állítólagos üzletről meg annyit: Eidurt ne adjuk el, én szeretem, remek kiegészítő ember. Hleb ára pedig pozitív előjelzésű, ez meglepett.

Mindenesetre baromi jó lenne, csak kőkemény menet lesz Txikiék számára elhozni Münchenből az első számú közönségkedvencet...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.02. 10:43:24

Ellenfelünk játékosa Ribery, remélem nemsokára nem ebben a topikban kell róla írnom,hanem a Barca sztárokban pl 8)

am sok jelentősége nincs,h Laportáék mit nyilatkoznak, nem egyedi eset lenne,ha csak le akarták volna rázni a médiumokat,és közben "titokban",de szabályosan (Bayernnel egyeztetve stb) megállapodnának. remélem így is történt,v majd történik hamarosan.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.05.02. 10:43:10

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-k ... oja_-22057
Ez is érdekes lehet. Nem tudom mire vélni.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.02. 10:37:22

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-e ... cae_-22125

Nem tudom, mi lehet ennek az igazságtartalma.
Annak függvényében, hogy eddig Txikiék azt nyilatkozták, hogy a bajnokság végéig átigazolási ügyekkel nem foglalkoznak.
Elég régóta csiripelik ezt a verebek. Ki tudja...várom a fejleményeket. :roll:

Itt az eredeti is:

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... ibery.html
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.02. 09:59:13

pusztulatos3 írta:Puyolt nem eladni kéne hanem szépen elbúcsúztatni az ő ideje lejárt.Gyenge teljesítményt nyújt és abszolut nem kiegyensúlyozott olyan hibákat képes véteni amin meccsek mennek el.Henrynek meg igenis jobban ment az Arsenalban ott ő volt a csatár itt pedig 1 a sztárok közül.Ez nem az ő világa.
:shock:
Köszönjük Emese. Erre mást nagyon nem tudok mondani. Puyol vonuljon vissza, azért mert idén volt vagy 3 gyengébb meccse :roll: Henry meg ok, h jobb volt az Arsenalban, hiszen fiatalabb volt. Da azért itt sem gyenge. Nagyon is hasznos a csapat számára.
Amugy elnézést, h én is offolok, hiszen ez a topic NEM a Barca igazolásokról szól, de erre reagálnom kellett.
pusztulatos3
Barça C

2009.05.02. 00:48:45

Puyolt nem eladni kéne hanem szépen elbúcsúztatni az ő ideje lejárt.Gyenge teljesítményt nyújt és abszolut nem kiegyensúlyozott olyan hibákat képes véteni amin meccsek mennek el.Henrynek meg igenis jobban ment az Arsenalban ott ő volt a csatár itt pedig 1 a sztárok közül.Ez nem az ő világa.
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.01. 19:27:08

Csak a Bal oldalt kéne megoldani és mást nem is kell :? :?. Abidal is legalább kezdi összeszedni magát. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de a beívelései sokkal jobbak voltak mint régebben, de róla inkább a saját topikjába. De hogy a csatársorba ki jöjjön arra nincs tippem egyszerűen.
Ibra? Mondják hogy ő csak akkor tud ha úgy kiszolgálják mint Eto-t. Aki eleget nézi az olasz bajnokságot (nagyon nehéz tudom: nagyon [auto_cenzúra]) az tudja hogy Ibra előkészíteni is jól tud. A Juve-ban is az volt mivel a center poszt már foglalt volt (Del Piero) szóval tud játszani ott ahova mi keresünk embert. Ibra mondta hogy unja már az olaszokat. Szerintem az olasz bajnokság sorozatgyilkos hátvédjei után felfrissülés lenne neki itt játszani.
Ribery-t szerintem felejtsétek el mert a Bayern egyetlen sziporkázó játékosa akin sok múlik. Őt biztos nem adják el. Mondjuk ha idejönne akkor Hleb esélyei rögtön elszállnának.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.01. 18:52:33

Kozi11 írta:Mér szolod re Henry-t Eto azért rug anyit mert mert közép csatár és olyan lebdágat kap hogy azt nem lehet kihagyni de még igy is 5böl csoda ha egyet berug..

HAJRÁ HENRY
Kozi11 Koma!
Üdvözlünk a fórumon!
Megkérlek Téged, hogy valamivel lassabban írjál, helyesírási hibák nélkül,
mert ebben a piciben is csakúgy hemzsegnek!
A szóismétlésekre is figyelj!
Az iskolai nyelvtan-órák nem véletlenül vannak, kéretik őket látogatni!
K.
Kozi11
Barça C

2009.05.01. 18:47:58

Mér szolod re Henry-t Eto azért rug anyit mert mert közép csatár és olyan lebdágat kap hogy azt nem lehet kihagyni de még igy is 5böl csoda ha egyet berug..

HAJRÁ HENRY
Kozma Gábor
TZS
Capitá del Barça

2009.05.01. 18:40:35

pusztulatos3 írta:Sztem Henry helyére kéne vki ugyan nagyon jol játszik mezőnyben a kapura nem sok veszélyt jelent rengeteg helyzetet kihagy és ez a szoros meccseken megengedhetetlen.....helyén Arshavint látnám szívesen hiszen remek játékos és sokkla jobban fejezi be a helyzeteket
Kapusposzton mindenképp erősíteni kéne Valdes megbizhatatlan képes nagyon jol védeni de pocsékul is Reyna-t kéne hazacsábítani
másra nincs szükség ha Henrique visszatér + Milito felépül akkor lesz sok középhátvédünk tehát Puyoltol és Marqueztől meg kéne válni Casares Piqué Henrique ugyan fiatal de tehetséges és Milito irányítása mellet remekül tudnának játszani
A világon a 2 legjobb középpáyás nálunk van INI meg Xavi Sergi B. nagyon szimpatikus játékos meggyőződés h jövöre mégjobb lesz oda nem kéne senki
csatárposztra már javasoltam Arshavint+bojan egyre fejlődni fog nem lesz gond
a balhátvéd poszton még leehtne erősíteni Sagna v Clichy nemtom melyik a balhátvéd de mind2 világszinvonalon játszik
Ibra ugyan jo de nem találná a helyét csak olyan csapatban leeht jo ahol kiszolgálják de nálunk vannak bőven ügyesebb és jobb játékosok ami néhány embernek nem fekszik pl Henry
Elég zavaros ahogyan fogalmazol, meg az írásjeleket is megpróbálhatnád használni, és úgy (talán) még érthetőbbek lennének ezek az igen fura gondolataid.

Viszont ekkora hülyeséget inkább le se írj, hogy Puyol-t adjuk el..... :shock: Nem sorolnám inkább azt, hogy miért nem!

Bár ha azt sem tudod hogy Sagna és Clichy melyik oldalon játszik, sokat érthetsz hozzá.... :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára TZS 2009.05.01. 18:54:55-kor.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
barcaloki
Jugador del Barça

2009.05.01. 18:19:26

Nem értek veled egyet a védő kérdésben:
Puyolt eladni???? őrültség---A legalapabb belső védő és a hátán viszi a csapatot. Csapatkapitány! Tudod mit jelent az? Mintha Tottit elpasszolnád a Romából kb.
Arshavin sztem elérhetetlen, Henrynak pedig még van egy jó éve, én a helyére próbálnám meg Bojant és Hlebet(ha marad) jövőre rotálva, hogy Henry többet pihenjen Bojan pedig többet játsszon.

Nem hiszem, hogy ennek a csapatnak sztárigazolásokra lenne szüksége.
pusztulatos3
Barça C

2009.05.01. 18:06:25

Sztem Henry helyére kéne vki ugyan nagyon jol játszik mezőnyben a kapura nem sok veszélyt jelent rengeteg helyzetet kihagy és ez a szoros meccseken megengedhetetlen.....helyén Arshavint látnám szívesen hiszen remek játékos és sokkla jobban fejezi be a helyzeteket
Kapusposzton mindenképp erősíteni kéne Valdes megbizhatatlan képes nagyon jol védeni de pocsékul is Reyna-t kéne hazacsábítani
másra nincs szükség ha Henrique visszatér + Milito felépül akkor lesz sok középhátvédünk tehát Puyoltol és Marqueztől meg kéne válni Casares Piqué Henrique ugyan fiatal de tehetséges és Milito irányítása mellet remekül tudnának játszani
A világon a 2 legjobb középpáyás nálunk van INI meg Xavi Sergi B. nagyon szimpatikus játékos meggyőződés h jövöre mégjobb lesz oda nem kéne senki
csatárposztra már javasoltam Arshavint+bojan egyre fejlődni fog nem lesz gond
a balhátvéd poszton még leehtne erősíteni Sagna v Clichy nemtom melyik a balhátvéd de mind2 világszinvonalon játszik
Ibra ugyan jo de nem találná a helyét csak olyan csapatban leeht jo ahol kiszolgálják de nálunk vannak bőven ügyesebb és jobb játékosok ami néhány embernek nem fekszik pl Henry
csabooo
Capitá del Barça

2009.05.01. 16:45:58

Ha már annyira igazolni akarunk a nyáron és nagy név kell akkor szerintem a bal oldalra kell valaki.Abidal helyére talán Lahm és esetleg Henry helyére is egy magabiztos,gyors,technikás emberkét,talán Ribery.Csak akkor már az lesz a helyzet hogy megint túl sok a ''sztár'' és ugye annak is meg lesz a maga hátráltatója...Mint tavaly is például...De ugye nekünk van egy kölcsönbe adott játékosunk Henrique(nem tudom jól írtame le,ha nem bocsi)nagyon jó védő az szent!Meg ugye a fiatalok,nekik még kell egy pár év a beéréshez,de akkor tökéletesnek látom majd a Barcát :).
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.01. 16:34:25

Perrero írta:
bali 15 írta:
Asys írta:Én nem igazolnék a bal oldalra senkit, Iniesta és Henry megoldják, én egy bal lábas támadó szellemű középpályást igazolnék aki képes JÓL játszani Messi helyén és kreatívan a középpályán is, nem lenne baj ha még fejelni is tudna!
Szerintem ennyi változtatás bőven elég lenne!

Amúgy meg Pep és Txiki helyesen fognak dönteni :wink:
Diego Buonanotte (River plate), Joao Moutinho, Diego,
Most úgy az átigazolásokon kívül ajánlom mindenkinek a figyelmébe Diego Buonanotte-t. Kiaknázatlan Argentín tehetség, megvan benne a szikra ,sokra viheti még. Talán van róla néhány videó.
ne az Fm09 alapján döntsd el, hogy ki a f.sza gyerek
:D :D :D .Komolyan beszéltem, tényleg ígéretes a gyerek. Amúgy én még sosem játszottam az Fm09-el.(Inkább Pes :D )
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.01. 15:19:19

Katalán88 írta:Ha én igazolnék, akkor olyas valakit, aki nagyon jól lövi a szabadokat(Xavi is jól lövi, de mostanában nem megy neki, Alvesről nem is beszélve).
Én pölö szívesen megnézném a csapatvan Ribery-t, Cesc-t és Diego-t is, és még két magyart!!! Méghozzá Dzsudzsit és Hajnal-t. Mind a kettő játékos kirobbanó formában van és a szabadok szvsz megoldhatóak lennének ráadásul alacsony áron. Mindenesetre jó lenne magyart látni a Barcában bár Hajnal-nak lehet, hogy nem igazán feküdne a spanyol foci(mivel teljesen a német focihoz van hozzászokva).
Az igaz,h minden szentnek maga felé hajlik a keze de azért ennyire ne :) Kicsit erősnek érzem a Dzsudzsák ft Hajnal felvetésedet...

Kicsit elszaporodtak a kit igazoljunk tartalmú hszek.Amiket nem ebben a topikban kellene megbeszélni de ha már ezt teszitek próbáljatok meg a realitások talaján maradni és ha lehet a hasonló hszek száma közelítsen a nulla felé.
B.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Katalán88
Capitá del Barça

2009.05.01. 14:21:22

Ha én igazolnék, akkor olyas valakit, aki nagyon jól lövi a szabadokat(Xavi is jól lövi, de mostanában nem megy neki, Alvesről nem is beszélve).
Én pölö szívesen megnézném a csapatvan Ribery-t, Cesc-t és Diego-t is, és még két magyart!!! Méghozzá Dzsudzsit és Hajnal-t. Mind a kettő játékos kirobbanó formában van és a szabadok szvsz megoldhatóak lennének ráadásul alacsony áron. Mindenesetre jó lenne magyart látni a Barcában bár Hajnal-nak lehet, hogy nem igazán feküdne a spanyol foci(mivel teljesen a német focihoz van hozzászokva).
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.05.01. 14:18:53

én úgy tudtam hogy a topic címe ellenfeleink játékosai nem barca igazolások..
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.01. 14:09:00

Ha támadó, akkor Ribery, ha középpályás, akkor Cesc, ha védő, akkor Lahm jöjjön. Ők minőségi igazolások. Nem kell névtelen játékos több ebbe a csapatba(tehetségnek ottvan Cáceres,Sergi,Bojan), vízhordóból is van elég. Minőségi jáékos kell, mint most is kiderült, mert ha nem játszik Henry, akkor Ini megy a helyére, de Ini a középpályáról zseni és akkor oda Keita kell hogy beálljon. Ugyanakkor ha a gála 11-gyel megyünk fel (VV,Dani,Piqué,Puyi,Abidal,Yaya,Ini,Xavi,Messi,Etoo,Titi) akkor kit lehet beküldeni erősítésként a padról, akitől gyökeres változást várunk, ha rosszra fordulnak a dolgok? Bojan,Hleb,Guddy,Syl,Keita? Mindenki érzi, hogy egyikse képes erre. Szóval minőség kell ha már igazolunk.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.01. 13:46:19

LM10 írta:Ha Rijkaard lenne a Bayernben az edző akkor Ribéryt könnyebben megszerezhetjük. Hisz pénzt+Gudy-t adnánk Ribéry-ért, és Frank szimpatizált az izlandival, szal szvsz ő belemenne ebbe az üzletbe.
Neked is, és mindenki másnak, aki ezt a témát feszegeti, ajánlom figyelmébe a következő cikket: http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9432
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.05.01. 13:42:48

LM10 írta:Ha Rijkaard lenne a Bayernben az edző akkor Ribéryt könnyebben megszerezhetjük. Hisz pénzt+Gudy-t adnánk Ribéry-ért, és Frank szimpatizált az izlandival, szal szvsz ő belemenne ebbe az üzletbe.
De miért igazolnánk le? és hol játszana? sztem ennek semmi értelme nem lenne és amúgyis megvalósíthatatlan sztem
Lezárt