Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Danka00792 írta:Itt egy másik kép, az elözön kitakarták a kezükkel a hasukat, pedig ott is van egy csik. Továbbra is a véleményem: ocsmány.![]()
Mez
Mondom én, plusz egy kisebb trikó.Danka00792 írta:Itt egy másik kép, az elözön kitakarták a kezükkel a hasukat, pedig ott is van egy csik. Továbbra is a véleményem: ocsmány.![]()
Mez
kapusé tetszik,azon nem látszik a mezőnyjátékosoknál látható két zseb kinézetű vmi a bal és jobb oldalonDanka00792 írta:Chelsea jövö évi uj meze. Háát, nemtudom. Nekem nemtetszik. A csapat lógoja és az adidas logó körüli vonalak nagyon rondák, szerintem.![]()
http://i41.tinypic.com/a2fb5f.jpg
Sehol sem pihentetnek annyira mint Pl-ben. De ez a kispad tiszteletre méltó. Kár hogy akiből nagy durranás lesz, főleg a közeljövőben, el fog csábulni a nagyobb pénznek meg oda ahol nagyobb sztárok gurigáznak. De ne legyen így, jó lenne egy erős Arsenal, kár hogy mostanában 1 baj van velük minden rossz szándék nélkül:CFirpo3 írta:Figy az Arsenal kispadját a mai meccsre:
Mannone
Bischoff
Coquelin
Jay Thomas
Merida
Randall
Frimpong (16 éves!)
legközelebb mielőtt korrigálsz vkit, nézd meg a hsz dátumát kollegaKalap1988 írta:Nem az Olld Traffordon lesz a meccs, most volt ott az 1-0ás siker alatt. A másik pedig,h váltott napon lesz, most a barca meccs lesz szerdán ( és láthatjuk végre:)), valamint a Arsenal-Manu lesz kedden.ozsimiki írta:
Az Old Traffordon lesz a meccs![]()
gondolom így már a minimum szó előtt a győzelem lenne a megfelelő
idegenben okés a több gólós x, otthon nem vmi kedvező.
Nem az Olld Traffordon lesz a meccs, most volt ott az 1-0ás siker alatt. A másik pedig,h váltott napon lesz, most a barca meccs lesz szerdán ( és láthatjuk végre:)), valamint a Arsenal-Manu lesz kedden.ozsimiki írta:Az Old Traffordon lesz a meccsgergo9 írta: Szerdán egy többgólos X-et várok az Arsenal ellen minimum.![]()
gondolom így már a minimum szó előtt a győzelem lenne a megfelelő
idegenben okés a több gólós x, otthon nem vmi kedvező.
Az Old Traffordon lesz a meccsgergo9 írta: Szerdán egy többgólos X-et várok az Arsenal ellen minimum.
Csak jelezném,h én a magam részéről max pókerben vagyok vakbarca007 írta:Sziasztok !
Én most regiztem be az oldalra,mert kénytelen vagyok hozzászólni amiket ti mu szúrkolók írtok.
Csak annyit szeretnék,hogy ti mu fanok vakok vagytok ! ?nemlátjátok,hogy az elmult pár fordulóba mennyit összebénázik ez sz..r mu,mondjuk ez az egész szezonjukra igaz egy két meccset kivéve,csupán csak mákkal nyerik a meccseket,épp úgy mint a reál 1 nyögvenyelős gólokkal,és nem tudom hogy visszaemlékeztek e a barca mu bl meccseikre tavalyról ?! Nem mi ? akkor mit játszott a mu barcelónában és manchastarban is ? na mit ? hát bunker focit,és csak nagyon nagy mákkal mentek tovább,úgy ahogy a chelsea ellen is a tiziknél! és az a Elton c ronaldó akkor is kihagyta a tizit,és a mostani szezonban is csak a tizikböl meg a szabikból szerzi a góljait !! Erröl csak ennyit.
Igazad van. Engem nem érdekel annyira a PL, de a BL igen, és nagyon rosszul esne, ha ilyen ócska bunker focival kellene küzdenünk mind a Chelsea, mind a MU ellen. Ám attól félek, hogy ez a valóság, és meg kell barátkozni ezzel.barca007 írta:Sziasztok !
...